emg home
RSS

Tema:   Dubravka Filipovski

Koštunica: DSS neće učestvovati na mitingu

7. april 2011. | broj komentara 0

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica izjavio da DSS neće učestvovati na mitingu opozicije okupljene oko Srpske napredne stranke 16. aprila u Beogradu jer su naprednjaci već postavili svoje uslove vlastima.

Nikolić: Miting SNS-a će biti demokratsko okupljanje

1. februar 2011. | broj komentara 2

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić očekuje da će na mitingu u subotu, 5. februara, biti oko 70.000 ljudi, i da će to biti demokratsko okupljanje građana koji žele promene.

NS protiv izmena zakona o porezu na imovinu (VIDEO)

21. decembar 2010. | broj komentara 0

Nova Srbija (NS) neće glasati za predložene izmene i dopune zakona o porezu na imovinu, kao ni za najavljeno povećanje PDV-a na računarsku opremu, izjvila je danas potredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski i ocenila da to nije porez već harač.

Šljivančaninu 10 godina zatvora

8. decembar 2010. | broj komentara 0

Tribunal u Hagu je danas osudio oficira bivše JNA Veselina Šljivančanina na 10 godina zatvora zbog zločina nad hrvatskim zarobljenicima na farmi Ovčara kod Vukovara u jesen 1991. Ta presuda je pravosnažna.

Dačić: Policija nije želela da izazove veće probleme

12. oktobar 2010. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio da je policija mogla da reaguje i brutalnije u sukobu s protivnicima Parade ponosa, ali da su policajci reagovali samo kad su ih huligani napadali jer nisu želeli da izazovu veće probleme.

NS traži sednicu o pregovorima Beograd-Priština (VIDEO)

28. septembar 2010. | broj komentara 0

Nova Srbija (NS) zatražila je danas hitnu sednicu Skupštine Srbije o predstojećim pregovorima Beograda i Prištine.

Nikolić: Nema koalicije SNS i DSS (VIDEO)

23. septembar 2010. | broj komentara 0

Srpska napredna stranka (SNS) neće saradivati sa Demokratskom strankom Srbije (DSS) ni pre ni posle izbora ukoliko pozicije DSS ostanu iste, rekao je predsednik te stranke Tomislav Nikolić.

Sastanak opozicionih stranaka do kraja nedelje (VIDEO)

21. septembar 2010. | broj komentara 1

Potpredsednica Nove Srbije (NS) Dubravka Filipovski izjavila je danas da će do kraja nedelje biti održan sastanak radnih grupa opozicionih stranaka na kojem će biti ustanovljeni zajednički stavovi, programi i akcije u cilju što bržeg raspisivanja vanrednih parlamentarnih

Jasna Matić: Dobro da javnost zna nameru Vlade o Telekomu

23. mart 2010. | broj komentara 0

Ministarka za telekomunikacije i informatičko društvo Jasna Matić izjavila je da je dobro da javnost bude upoznata s namerom države da proda Telekom, da se ne bi nagađalo o toj temi.

NS bez informacija o motivima napada na Ilića (VIDEO)

9. februar 2010. | broj komentara 0

Potpredsednica Nove Srbije (NS) Dubravka Filipovski izrazila je danas žaljenje što stranka još nije dobila informacije o motivima napada na lidera NS Velimira Ilića što, kako je ocenila, navodi na sumnju da napad nije akt pojedinca.

Velimir Ilić na kućnom lečenju

6. februar 2010. | broj komentara 0

Lider Nove Srbije Velimir Ilić napustiće danas Klinički centar, gde je juče zadržan zbog povreda zadobijenih posle napada u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, izjavila portparolka NS-a Dubravka Filipovski.

Analize

Kuda "carinski rat na Kosovu" vodi Srbiju

Povratak u prošlost

Broj 585-586

04. avgust 2011.