emg home
RSS

Tema:   Ekonomski samit Srbije

Privrednici: Potreban veći agrarni budžet

4. oktobar 2011. | broj komentara 0

Predstavnici poljoprivredinih kompanija ocenili da je stanje srpskog agrara teško zbog čega su neophodni povećanje agrarnog budžeta na najmanje pet odsto budžeta Srbije i povećanje subvencija.

Konuzin: Rusija spremna da ojača saradnju sa Srbijom

4. oktobar 2011. | broj komentara 1

Rusija je sprema da ojača ekonomsku saradnju sa Srbijom jer je procenila da je Srbija najvažnija zemlja jugoistočne Evrope, izjavio je danas ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin.

U oktobru predlog zakon o javno-privatnom partnerstvu

4. oktobar 2011. | broj komentara 0

Ministar za ekonomiju Nebojša Ćirić izjavio je danas da će Vlada Srbije u oktobru utvrditi predlog zakona o javno-privatnom partnerstvu.

Dačić: Članstvo u EU prioritet Srbije

2. oktobar - 3. oktobar 2011 | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da punopravno članstvo u EU i dalje ostaje prioritet Srbije, ne samo zbog ekonomskog napretka, već i zbog zajedničkih vrednosti koje Srbija deli sa Evropom.

Dačić: Postoje dva Kosova

3. oktobar 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio da Srbija neće moći da gleda zatvorenih očiju ako Vlada Kosova upotrebi silu prema Srbima na severu Pokrajine.

Šoškić: Dogodine inflacija u planiranom okviru (VIDEO)

2. novembar 2010. | broj komentara 0

Guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić izjavio danas da će u 2011. biti nastavljeni inflatorni pritisci, ali da će na kraju godine inflacija biti u planiranom okviru od 4,5 odsto, sa odstupanjem od plus-minus 1,5 odsto.

Počinje Ekonomski samit Srbije

1. novembar 2010. | broj komentara 0

Ekonomski samit Srbije 2010. održava se danas i sutra u Beogradu, uz učešće predstavnika Vlade, privrednika i investitora.

Srbija očekuje 2,2 milijarde evra stanih ulaganja u 2008.

5. novembar 2008. | broj komentara 0

Ministarstve ekonomije i reginalnog razvoja Srbije očekuje da će direktne strane investicije u Srbiji ove godine biti 2,2 milijarde evra, objavljeno je na Ekonomskom samitu Srbije.

Milosavljević: Privatizacija PKB do sredine 2008. godine

16. oktobar 2007. | broj komentara 0

Početkom iduće godine biće objavljen tender za prodaju Poljoprivredne korporacije Beograd (PKB), najavio je danas ministar poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Srbije Slobodan Milosavljević.

Đilas: NIP za bolji život

16. oktobar 2007. | broj komentara 0

Iz NIP-a će se ove godine najviše ulagati u obilaznicu oko Beograda, oko devet miliona evra, kazao je ministar zadužen za sprovođenje Nacionalnog investicionog plana (NIP) Dragan Đilas.

Spoljnotrgovinski deficit najveći problem

16. oktobar 2007. | broj komentara 0

Ministar trgovine i usluga Predrag Bubalo izjavio je da je spoljnotrgovinski deficit od oko 6,6 milijardi dolara, i dalje jedan od najvećih problema srpske trgovine.

U Beogradu se nastavlja Ekonomski samit Srbije

16. oktobar 2007. | broj komentara 0

U Beogradu se danas nastavlja sedmi Ekonomski samit Srbije "Konsolidovanje stabilnosti - izazovi vizije i rešenja".

Analize

U. S. Steel Srbija: opomena pred odlazak

Kaljenje na tihoj vatri

Broj 598

10. novembar 2011.