emg home
RSS

Tema:   Ivica Dačić

Dačić: Ekonomski program najvažnije pitanje

28. maj 2012. | broj komentara 0

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je danas da je za tu stranku u razgovorima s Demokratskom strankom o formiranju vlade najvažnije pitanje ekonomskog programa i da očekuje da svi formalni dogovori budu završeni u junu.

Dačić: Bez daljeg stezanja kaiša i restriktivne politike

24. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednik Socijlaističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio da restriktivna politika i dalja štednja neće doneti ekonomski razvoj zemlje i bolji život građanima.

Dačić: Besmisleno tužiti MUP zbog ubistva Tatona

17. maj 2012. | broj komentara 0

Ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić izjavio danas, povodom tužbe koju su podneli roditelji ubijenog francuskog navijača Brisa Tatona, da je besmisleno tužiti MUP zbog toga i da će sud utvrditi sve činjenice o toj tužbi.

Dačić: Nikome nisam odneo glasove, podrška Tadiću

15. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da na izborima nikome nije odneo glasove i da je normalno da SPS podržava predsedničkog kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića jer s tom strankom ima dogovor o formiranju vlade.

Dačić pozdravio odluku Nikolića da učestvuje u izborima

14. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić pozdravio je danas odluku lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da učestvuje u drugom krugu predsedničkih izbora i odbacio mogućnost većih nemira na dan izbora, 20. maja. "Najvažnije je da izbori prođu u miru i

Dačić: Najveći smo pobednik izbora

7. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat i nosilac izborne liste SPS-JS-PUPS Ivica Dačić ocenio da je ta koalicija najveći pobednik izbora i zahvalio građanima Srbije što su glasali za njega i za liste te koalicije.

CESID: Tadić i Nikolić u drugom krugu

6. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednik Srbije biće izabran u drugom izbornom krugu 20. maja, a građani će birati između kandidata koalicije Izbor za bolji život Borisa Tadića i kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, saopštio CESID.

Slavica Đukić-Dejanović: Dačić ulazi u drugi krug

30. april 2012. | broj komentara 0

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je da će SPS učestvovati u formiranju nove vlade i da će kandidat te stranke za predsednika Ivica Dačić ući u drugi krug predsedničkih izbora. 

MRI: Tadić u prednosti, SNS vodi za Parlament

18. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić u prednosti od tri odsto nad kandidatom Srpske napredne stranke Tomislavom Nikolićem, dok parlamentarna lista SNS-a u istom procentu ima veću podršku od koalicije oko Demokratske stranke, pokazalo istraživanje

Dačić: SPS-PUPS-JS će imati važnu ulogu posle izbora

17. april 2012. | broj komentara 0

Kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za predsednika Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da očekuje da ta koalicija igra važnu ulogu na političkoj sceni posle izbora.

Đelić: SNS Dačiću nudi da bude premijer

16. april 2012. | broj komentara 0

Funkcioner Demokratske stranke Božidar Đelić ocenio da naprednjaci premijersku funkciju nude predsedniku Socijalističke partije Srbije Ivici Dačiću.

Dačić: Tolerancija je vrednost za koju se zalažemo

14. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat koalicije SPS-JS-PUPS Ivica Dačić poručio u Subotici da je tolerancija jedna od vrednosti za koju se ta koalicija zalaže i da je tolerancija posebno važna u nacionalno mešovitim sredinama kakva je Subotica.

Partner: Nikolić bi pobedio na predsedničkim izborima

11. april 2012. | broj komentara 0

Ako bi drugi krug predsedničkih izbora bio održan danas, pobedio bi predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, s dva odsto glasova razlike u odnosu na predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića, rezultat je istraživanja agencije Partner konsalting.

Nezavisnost kritikuje Dačića i Ljajića

11. april 2012. | broj komentara 0

Ujedinjeni granski sindikat Nezavisnost kritikuje ministre Ivicu Dačića i Rasima Ljajića zbog izjava da je položaj radnika u Srbiji težak, posebno kad je reč o ugroženosti prava na sindikalno organizovanje.

Dačić: Potraga za ukradenim novcem

10. april 2012. | broj komentara 0

Ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić rekao da kod šest uhapšenih zbog tzv. pljačke veka nije nađen novac, ali da se nada da će sledeći korak u tom slučaju biti potraga za ukradenim novcem.

Ljajić: Radnici se plaše da prijave poslodavca

10. april 2012. | broj komentara 2

Ministar za rad Rasim Ljajić izjavio da ima posredna saznanja o tome da poslodavci zabranjuju osnivanje sindikata u firmama, ali da se radnici plaše da to prijave da ne bi izgubili posao.

Faktor plus: Tadić i Nikolić skoro izjednačeni

9. april 2012. | broj komentara 0

U prvom krugu predsedničkih izbora za kandidata DS-a Borisa Tadića glasalo bi 35,8 odsto, a za kandidata SNS-a Tomislava Nikolića 35,7 odsto birača, pokazalo ispitivanje javnog mnjenja agencije Faktor plus.

Čolaković: Dačić kandidat koalicije SPS-PUPS-JS

4. april 2012. | broj komentara 0

Šef Poslaničke grupe Partije ujedinjenih penzionera Srbije Momo Čolaković izjavio je danas da će lider Socijalističke pratije Srbije Ivica Dačić biti kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za predsednika.

Dačić: Privatizacije bile pljačkaške i lopovske

3. april 2012. | broj komentara 0

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio da su privatizacije u Srbiji bile pljačkaške i lopovske i da ne želi da preuzme odgovornost za to.

Marić: Od sutra kontrola lokala

2. april 2012. | broj komentara 0

Kontrola svih lokala u Srbiji počinje sutra, izjavio načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić.

Šest žrtava požara u diskoteci

1. april 2012. | broj komentara 0

Šest osoba poginulo noćas u diskoteci Kontrast u Novom Sadu. Požar izbio oko 2.20 u diskoteci sa oko 350 ljudi. Povređene četiri osobe. Uhapšeni vlasnici diskoteke, u Novom Sadu trodnevna žalost.  

Dačić: Uhapšena dva pripadnika KPS-a

31. mart 2012. | broj komentara 0

Ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić rekao da su jutros kod Meradara uhapšena dva naoružana pripadnika Kosovske policijske službe.

Poljoprivrednici privremeno povukli traktore sa puteva

31. mart 2012. | broj komentara 0

Nezadovoljni poljoprivrednici iz Vojvodine, koji su jutros stigli u Beograd, privremeno su povukli traktore sa puteva u Srbiji, izjavio član organizacionog odbora poljoprivrednika Miroslav Ivković.Oni su prethodno predali zahteve ministru za unutrašnje poslove Ivici Dačiću.

Hapšenja zbog napada na kuću Stojkovića

30. mart 2012. | broj komentara 0

Policija uhapsila vlasnika fudbalskog kluba Železnik Dragana Bulića i tri člana grupe osumnjičene za organizovanje bombaškog apada na kuću Dragana Stojkovića u Nišu, izjavio ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić.

Blokade puteva širom Vojvodine

30. mart 2012. | broj komentara 1

Član organizacionog odbora protesta poljoprivrednika Miroslav Ivković izjavio jutros da su blokirani mnogi putevi u Vojvodini jer policija ne dozvoljava poljopirvrednicima da se kreću traktorima.

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.