emg home
RSS

Tema:   Ivica Dačić

Dačić: Potrebna kupovina 15.000 protivgradnih raketa

27. jul 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Srbiji nedostaje oko 15.000 raketa za protivgradnu zaštitu.

Dačić: Na izdavanju pasoša radi 200 osoba

25. jul 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je osnovni uzrok za dugo čekanje građana na pasoše činjenica da na tim poslovima u Srbiji radi svega 200 osoba.

Dačić: Moramo biti spremni na svaku situaciju s Kosovom

25. jul 2011. | broj komentara 0

Zamenik premijera Ivica Dačić izjavio da Srbija mora da bude spremna na svaku situaciju u vezi s Kosovom i eventualnim uslovljavanjima iz Evropske unije, ali i dodao kako je uveren da EU neće uslovljavati članstvo Srbije priznanjem Kosova.

91 žrtva dva napada u Norveškoj

23. jul 2011. | broj komentara 0

Najmanje 91 osoba poginula u dva odvojena napada koja je u Oslu i omladinskom kampu u okolini izveo isti osumnjičeni, saopštila danas norveška policija.

Dačić: Biće jačih pritasaka da priznamo Kosovo

23. jul 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio da u narednim godinama treba očekivati još jače pritiske da Srbija prizna Kosovo i da zato treba pokrenuti razgovore o razgraničenju.

Dačić: Država mora da stoji iza policajaca

22. jul 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je danas u Zrenjaninu da država u potpunosti mora da stoji iza policajaca i kritikovao državne zvaničnike što se nisu oglasili povodom ubistva policajca u Zrenjaninu. Svaki napad na policiju je napad na državu, rekao je

Ubijen policajac u Zrenjaninu

21. jul 2011. | broj komentara 1

Jedan policajac iz Zrenjanina ubijen je danas tokom hapšenja osumnjičenog za nasilje u porodici. Osumnjičeni je takođe stradao u obračunu s policijom, rekao je danas direktor policije Milorad Veljović.

Cvetković: Tačka na pitanje saradnje s Hagom

20. jul 2011. | broj komentara 0

Premijer Mirko Cvetković je ocenio da je hapšenje Gorana Hadžića značajan trenutak za Srbiju.

Izrael podržava Srbiju i očekuje njenu podršku

18. jul 2011. | broj komentara 0

Ministar javne bezbednosti Izraela Jicak Aharonovic danas je u Beogradu izjavio da njegova vlada podržava teritorijalni integritet Srbije i izrazio očekivanje da će Srbija podržati Izrael u sporu sa Palestinskom samoupravom.

Vekarić i Veljović: Nemamo informacije o hapšenju Hadžića

18. jul 2011. | broj komentara 1

Portparol Tužilaštva za ratne zločine Bruno Vekarić i direktor Policije Milorad Veljović negirali su da je Goran Hadžić uhapšen i time demantovali glaine o hapšenju jedinog preostalog haškog optuženika.

Dačić: Cilj Srbije da što pre okonča saradnju sa Hagom

17. jul 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je cilj Srbije da što pre završi saradnju sa Haškim tribunalom i izrazio nadu da to pitanje neće biti otežavajuća okolnost prilikom odličivanja o tome da li će Srbija dobiti status kandidata za članstvo u

Vlada i čelnici opština: Problem rešavati sa Euleksom

13. jul 2011. | broj komentara 0

Potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić, ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović i čelnici opština sa severa Kosova dogovorili su se danas da u kontaktu sa Euleksom nađu rešenja za funkcionisanje i organizaciju Kosovske policije u srpskim sredinama Kosova.

Dačić: Plodna saradnja Srbije i Kine

12. jul 2011. | broj komentara 0

Zamenik premijera Srbije Ivica Dačić izjavio je danas tokom susreta sa kineskim i srpskim privrednicima u Beogradu da Kina i Srbija imaju veoma visok stepen političkog razumevanja, kao i da dve zemlje ostvaruju plodnu saradnju u skoro svim oblastima.

Protokol o saradnji policija Srbije i Crne Gore

12. jul 2011. | broj komentara 0

Protokol o saradnji policija Srbije i Crne Gore potpisan je danas u Beogradu, a potpisnici su ocenili da će to doprineti borbi protiv organizovanog kriminala i većoj bezbednosti srpskih turista tokom letnje sezone na crnogorskom primorju.

Dačić: Za TE Kostolac 300 miliona dolara

11. jul 2011. | broj komentara 0

Kineska vlada odobrila je Srbiji kredit od 300 miliona dolara za gradnju Termoelektrane Kostolac, izjavio je danas u Beogradu ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Dačić: Rejting SPS-a porastao

10. jul 2011. | broj komentara 0

Predsednik Soijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio juče da se rejting koalicije okupljene oko SPS-a povećao i da se u objavljivanju rezultata istraživanja javnog mnenja namerno potcenjuje ta stranka.

Sindikat policije kritikuje Dačića i Veljovića

8. jul 2011. | broj komentara 0

Nereprezentativni Nezavisni policijski sindikat Srbije ocenio je danas da je položaj policajaca veoma težak i za to optužio ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića i direktora policije Milorada Veljovića.

Dačić: Vratiti ulice nosiocima antifašističke borbe

7. jul 2011. | broj komentara 1

Ulicama u Beogradu treba vratiti nazive po imenima učesnika antifašističke borbe i oslobodioca glavnog grada, izjavio je danas predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić na prijemu povodom 70. godina od početka ustanka u Srbiji, 7. jula 1941. godine.

Dačić: OEBS pohvalio napore MUP-a da zaštiti novinare

7. jul 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je u razgovoru s predsedavajućim OEBS-a Audronijusom Ažubalisom dobio pohvalu te misije za napore koje MUP ulaže da zaštiti novinare od verbalnih i fizičkih pretnji.

Dačić: Smanjio se broj lažnih azilanata iz Srbije

6. jul 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da se broj lažnih azilanata iz Srbije u zemljama Evropske unije značajno smanjio u 2011. godini, dok se povećao broj stranaca koji traže azil u Srbiji.

Premijer i ministri otvorili skupštinu dijaspore

6. jul 2011. | broj komentara 0

Premijer Mirko Cvetković i ministri Srđan Srećković i Ivica Dačić otvorili su danas u Beogradu drugu Skupštinu dijaspore i Srba u regionu i poručili da žele da grade najbližu moguću ekonomsku, kulturnu i političku saradnju s blizu četiri miliona Srba koji žive u

Dačić: Dogovor ne znači priznanje Kosova

4. jul 2011. | broj komentara 0

Dogovor Beograda i Prištine olakšaće život građanima Kosova i Metohije, uključujući Srbe, ali on ni na koji način ne znači priznavanje Kosova, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Dačić: Najnoviji podaci pokazuju smanjenje broja azilanata

2. jul 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je u Hagu da najnoviji podaci pokazuju da je broj lažnih azilanata iz Srbije u zemlje Evropske unije smanjen i da je u nekima od njih sveden na broj pre uvodjenja bezviznog režima.

Dačić: Srbija pod terorističkom pretnjom albanskih grupa

1. jul 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas u Hagu da je Srbija suočena sa unutrašnjom terorističkom pretnjom kroz stalne pokušaje prenošenja aktivnosti albanskih terorističkih i ekstremističkih grupa sa Kosova na jug Srbije.

Dačić: Smanjio se broj azilanata u Belgiji

29. jun 2011. | broj komentara 0

Prema najnovijim zvaničnim podacima Belgije, broj lažnih azilanata je smanjen i doveden na nivo iz vremena pre liberalizacije viznog režima, rekao je danas u Beču ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.