emg home
RSS

Tema:   Ivica Dačić

Dačić: Pitanje tajkuna iz marketinških razloga

29. jun 2011. | broj komentara 1

Predsednik Socijalističke partije Srbije i vicepremijer Ivica Dačić izjavio je da se pitanje tajkuna stavlja u prvi plan iz nečijih marketinških razloga i da ne bi trebalo sprovoditi hajku na bogate ljude jer u Srbiji, kako kaže, gotovo da više i ne postoji društvena i

Dačić: Zatražena suspenzija policajaca

26. jun 2011. | broj komentara 1

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je Direkciji policije naložio da suspenduje dvojicu policajaca sa snimka objavljenog na sajtu Jutjub, koji tuku mladića Roma.

Dačić: Ne možemo da sprovedemo zakon o štrajku

24. jun 2011. | broj komentara 0

Možemo da pišemo kakve god hoćemo zakone o štrajku, ali ne možemo da ih sprovedemo“, rekao je danas vicepremijer i lider SPS-a Ivica Dačić povodom najava da će novi zakon ograničiti mesta na kojima radnici mogu da protestuju.

Homen: Nemačka će podržati kandidaturu Srbije

23. jun 2011. | broj komentara 0

Slobodan Homen, državni sekretar u Ministarstvu pravde rekao je da Srbija ima čvrste garancije da će je Nemačka podržati za dobijanje statusa kandidata za EU ukoliko Beograd ispuni Akcioni plan.

Dačić: Istraga o vakcinama vodi se godinu dana

23. jun 2011. | broj komentara 0

Istraga o mogućim nepravilnostima u nabavci vakcina protiv novog gripa vodi se već godina dana i taj slučaj nije jedini primer organizovanog kriminala u Srbiji koji se istražuje, rekao je danas na Goču ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Dačić: Logično je menjati Kumanovski sporazum

23. jun 2011. | broj komentara 0

Vlada Srbije nije razgovarala o modifikaciji vojnotehničkog sporazuma iz Kumanova 1999. godine, ali je taj proces logičan i neophodan, ocenio je danas ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Dačić: SPS posle izbora ponovo u koaliciju s DS-om

18. jun 2011. | broj komentara 0

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio danas da je cilj te stranke da na narednim izborima ostvari značajne rezultate i potom napravi koaliciju s Demokratskom strankom.

Tužilaštvo proverava privatizacije

17. jun 2011. | broj komentara 0

Javno tužilaštvo proverava sve sporne privatizacije u Srbiji jer za prioritet ima borbu protiv visoke korupcije, rekao portparol tužilaštva Tomo Zorić.

MUP i Telenor potpisali sporazum o bezbednosti na internetu

17. jun 2011. | broj komentara 0

Pristup internet sajtovima koji sadrži elemente seksualnog zlostavljanja dece biće ubuduće blokiran i prilikom svakog pokušaja ulaska na neki od tih domena na ekranu će se pojaviti znak "Stop" i policijska značka Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, najavljeno

IBM obeležio 100 godina rada

17. jun 2011. | broj komentara 0

IBM sinoć obeležio 100 godina rada na prijemu u rezidenciji ambasadora SAD u Srbiji, a kom je prisusutvovao i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

MUP: Razvijanjem kapaciteta do efikasnije policije

16. jun 2011. | broj komentara 0

Projekat "Razvoj kapaciteta za strateško upravljanje u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije (MUP)" razviće kapacitete za strateško upravljanje u MUP-u i učiniti srpsku policiju efikasnijom, poručeno je sa današnjeg okruglog stola u Beogradu.

Dačić: Trpeo sam pritiske

16. jun 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je trpeo pritiske sa više strana zbog svog stava o razgraničenju Kosova i da smatra da Srbija neće moći da napreduje stalno gledajući iza sebe.

Policijski sindikat prekinuo štrajk posle dogovora s ministrom

13. jun 2011. | broj komentara 0

Policijski sindikat Srbije prekinuo, posle nekoliko sati, štrajk pošto je s ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem postignut dogovor o ispunjenju zahteva članova tog sindikata, saopšteno je danas.

Dačić: Nemamo od čega da povećamo plate policiji

12. jun 2011. | broj komentara 0

Ministar unutašnjih poslova Ivica Dačić izjavio da razume nezadovoljstvo policajaca materijalnim položajem, ali da nema novca za povećanje njihovih plata i rešenje drugih problema zbog kojih su najavili štrak.

Dačić: Zaboraviti bajku o multietničkom Kosovu

12. jun 2011. | broj komentara 3

Vicepremijer Ivica Dačić izjavio da bajku o multietničkom Kosovu treba zaboraviti jer je na delu projekat stvaranja velike Albanije.

Policijski sindikat Srbije u ponedeljak stupa u štrajk

11. jun 2011. | broj komentara 0

Policijski sinidikat Srbije počeće štrajk u ponedeljak jer s predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova nije dogovoreno ispunjenje zahteva štrajkača, među kojima su isplata dnevnica i naknada za prekovremeni rad.

Nema dogovora Policijskog sindikata Srbije i MUP-a

10. jun 2011. | broj komentara 0

Policijski sinidikat Srbije (PSS) ne odustaje od štrajka najavljenog za ponedeljak, jer danas nije postigao dogovor sa Ministarstvom unutrašnjih poslova o poboljšanju materijalnog položaja policajaca, izjavio je predsednik PSS Veljko Mijailović.

SNS: Da li je Tomica Milosavljević dostupan?

9. jun 2011. | broj komentara 2

Poslanik Srpske napredne stranke Predrag Mijatović danas u Skupštini Srbije pitao ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića da li je tačno da je bivši ministar za zdravstvo Tomica Milosavljević u inostranstvu kako bi izbegao odgovornost povodom istrage koja se vodi u

Dačić i Bakonski potpisali protokol o readmisiji

8. jun 2011. | broj komentara 0

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić i rumunski ministar spoljnih poslova Teodor Bakonski potpisali su danas protokol o sprovođenju sporazuma o readmisiji.

Marković: Od jeseni lakše izdavanje ličnih dokumenata

7. jun 2011. | broj komentara 0

Ministar za državnu upravu Milan Marković izjavio da bi od jeseni trebalo da bude omogućeno izdavanje pasosa i ličnih karata bez vađenja izvoda iz matične knjige rođenih i potvrda o državljanstvu.

Sindikati i pored razgovora s Dačićem pripremaju štrajk

7. jun 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio da je s predstavnicima policijskih sindikata dogovoreno da počnu pripreme za izmene Zakona o policiji, ali je Nezavisni policijski sindikat Srbije saopštio da se uporedo s pregovorima nastavljaju pripreme za štrajk najavljen

Cvetković: Integrisana usluga PTT-a šansa za izvoz

7. jun 2011. | broj komentara 0

Premijer Mirko Cvetković ponovio je danas da će PTT Srbija uvesti uslugu koja će omogućiti malim i srednjim preduzećima da povećaju izvoz.

Na osnovu readmisije vratilo se više od 1.100 ljudi

3. jun 2011. | broj komentara 0

Savet za integraciju povratnika saopštio je danas da je 2010. godine godine primljeno 3.706 zahteva za vraćanje državljana Srbije, a da je Kancelarija za prihvat na Aerodromu Beograd prihvatila 1.164 povratnika koji su organizovano vraćeni, najviše iz Nemačke, Švedske,

Dačić: Odluka o zabrani Nacionalnog stroja ohrabrujuć potez

3. jun 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ocenio je danas da je zabrana rada "Nacionalnog stroja" ohrabrujuć potez i dokaz da država poštuje osnovne vrednosti ravnopravnosti i antifašizma.

Dačić u Briselu: Smanjen broj lažnih azilanata

2. jun 2011. | broj komentara 0

Broj lažnih azilanata koji stižu iz Srbije u Evropsku uniju više je nego prepolovljen, što jamči da slobodan vizni režim EU sa Srbijom neće biti ugrožen, saopštili su danas u Briselu ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i direktor agencije EU za nadzor spoljnih

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.