emg home
RSS

Tema:   Ivica Dačić

Dačić: Osumnjičeni odgovara opisu Darka Šarića

10. februar 2012. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da policija Južne Afrike ima podatak da se odbegli narko bos Darko Šarić nalazi u toj zemlji.

Dačić i Orbović: Socijalisti i sindikati prirodni partneri

10. februar 2012. | broj komentara 0

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović ocenili da su socijalisti i sindikati prirodni saveznici, bez obzira na to da li će zajedno nastupiti na izborima.

EPS može da izdrži bez restrikcija najviše 10 dana

9. februar 2012. | broj komentara 0

Elektroprivreda Srbije može da izdrži bez restrikcija struje još sedam do 10 dana ako se nastavi ovako visoka potrošnja, izjavio generalni direktor EPS-a Dragomir Marković.

Asp: Srpska policija šampion u reformama

9. februar 2012. | broj komentara 0

Ambasador Švedske u Srbiji Krister Asp pohvalio Ministarstvo za unutrašnje poslove istakavši da je ono šampion u sprovođenju reformi.

Dačić: Tražili smo informacije o Šariću

8. februar 2012. | broj komentara 0

Srpski Interpol tražio je od Interpola Južne Afrike informacije o tome da li je na tom prostoru lociran Darko Šarić, osumnjičen za šverc narkotika, izjavio ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić.

Dačić: Situacija zbog vremena i dalje teška

8. februar 2012. | broj komentara 0

Komandant Štaba za vanredne situacije i ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić rekao danas da je stanje u Srbiji zbog loših vremenskih prilika i dalje teško i da je najvažnije obezbediti funkcionisanje elektroenergetskog sistema, pomoć najugroženijim domaćinstvima i

Vlada radi na nacionalnoj širokopojasnoj mreži

8. februar 2012. | broj komentara 0

Vlada Srbije formirala Radnu grupu za definisanje projekta gradnje nacionalne širokopojasne mreže, objavljeno u Službenom glasniku.

Dačić: Ispitujemo da li je bilo pomoći van zatvora

8. februar 2012. | broj komentara 0

Ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić izjavio da se ispituju sve okolnosti pod kojima su Sretko Kalinić i Željko Milovanović pokušali bekstvo i da li im je u tome pružena pomoć van zatvora.

Dačić: Nije pokazana solidarnost

6. februar 2012. | broj komentara 1

Ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić izjavio da je zbog obimnih snežnih padavina potrebna pomoć u mehanizaciji za raščišćavanje snega i pomoć u gorivu za tu mehanizaciju i da nije pokazana solidarnost.

Fini u sredu donosi podršku Srbiji na putu ka EU

5. februar 2012. | broj komentara 0

Predsednik Poslaničkog doma italijanskog parlamenta Đanfranko Fini posetiće Beograd u sredu, 8. februara, kako bi srpskim vlastima preneo političku poruku podrške Italije u naporima Srbije na putu ka EU, preneli su italijanski mediji.

Vlada proglasila vanrednu situaciju u zemlji

5. februar 2012. | broj komentara 0

Vlada Srbije proglasila vanrednu situaciju na teritoriji cele zemlje zbog snežnih padavina i niskih temperatura.

Kancelarija DEA u Beogradu?

4. februar 2012. | broj komentara 0

Ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić razgovarao sa šefom tima Agencije SAD za borbu protiv narkotika za operacije Tomasom Hariganom o međusobnoj saradnji, saopštio MUP.

Dačić-Barton: Preporuka za članstvo u EU

3. februar 2012. | broj komentara 0

Vicepremijer Ivica Dačić izjavio u Vašingtonu da ga je kongresmen SAD Den Barton obavestio da će grupa kongresmena preporučiti Evropskoj komisiji i Evropskom savetu da donesu pozitivnu odluku po pitanju kandidature Srbije za punopravno članstvo u Evropskoj uniji.

Dačić: Ekonomija glavna tema Molitvenog doručka

3. februar 2012. | broj komentara 0

Vicepremijer Ivica Dačić rekao da je osnovna tema 60. Molitvenog doručka u Vašingtonu bila prevazilaženje ekonomske krize koja potresa ceo svet.

Danas 60. Molitveni doručak

2. februar 2012. | broj komentara 0

 Na 60. Molitvenom doručku, koji se danas održava u organizaciji predsednika SAD Baraka Obame.

Danas: Kongresmeni SAD pokreću pitanje o ubistvu Ćuruvije

1. februar 2012. | broj komentara 0

U Kongresu SAD priprema se pitanje za Srbiju o slučaju ubistva novinara Slavka Ćuruvije, saznaje Danas u Vašingtonu.

Uhapšeni osumnjičeni za napade na navijače

26. januar 2012. | broj komentara 2

Policija sinoć na području Novog Sada i Beograda uhapsila 13 pripadnika navijačkih grupa osumnjičenih za organizovanje napada na navijače hrvatske rukometne reprezentacije.

Senić: Dinkić bi bio dobar premijer

24. januar 2012. | broj komentara 0

Funkcioner Ujedinjenih regiona Srbije Vlajko Senić ocenio da ni Ivica Dačić ni Tomislav Nikolić neće biti premijeri nakon parlamentarnih izbora i dodao da bi lider URS-a Mlađan Dinkić dobro obavljao tu funkciju.

Raspisivanje izbora 11. marta, glasanje 6. maja

23. januar 2012. | broj komentara 0

Lokalni i parlamentarni izbori biće raspisani 11. marta i gotovo je izvesno da će datum njihovog održavanja biti 6. maj, rekla je predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović.

Čupić: Vlada napravila štetu smenom Ugričića

23. januar 2012. | broj komentara 0

Član Odbora Agencije za borbu protiv korupcije Čedomir Čupić ocenio da je Vlada Srbije napravila štetu što je, umesto da prihvati ostavku, smenila upravnika Narodne biblioteke Srbije Sretena Ugričića jer je potpisao peticiju podrške crnogorskom piscu Andreju Nikolaidisu.

Dačić: Niko nema pravo da podržava ubice

21. januar 2012. | broj komentara 0

Ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić optužio predsednika Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića da podržava ubice i teroriste i dodao da niko to nema pravo da radi.

Dačić: Tražiću razrešenje upravnika biblioteke

19. januar 2012. | broj komentara 0

Ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić izjavio da će tražiti razrešenje upravnika Narodne biblioteke Srbije Sretena Ugričića jer je potpisao peticiju podrške Andreju Nikolaidisu. "Može on to da podržava iz zatvora, ne i sa mesta direktora biblioteke",

Cvetković razgovarao sa izvestiocem PS SE

19. januar 2012. | broj komentara 0

Premijer Mirko Cvetković rekao danas u razgovoru sa izvestiocem Parlamentarne skupštine Saveta Evrope za situaciju na Kosovu Bjernom fon Sidovim da je za Srbiju jedino prihvatljivo statusno neutralno angažovanje Saveta Evrope na Kosovu, u skladu s rezolucijom 1244.

Priprema atentata na Tadića?

16. januar 2012. | broj komentara 0

Vrh Ministarstva za unutrašnje poslove dobio dojavu o pripremi atentata na predsednika Srbije Borisa Tadića i o tome da su da su mete i patrijarh Irinej, ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić i direktor Policije Milorad Veljović, piše Blic.

Građani Srbije i Makedonije od danas bez pasoša preko granice

14. januar 2012. | broj komentara 1

Građani Srbije i Makedonije od ponoći mogu samo sa ličnim kartama da prelaze granicu između dve zemlje, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.