emg home
RSS

Tema:   Ivica Dačić

Dačić: Prve analize ukazuju na samoubistvo Borojevića

12. januar 2012. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da dosadašnja analiza ukazuje da je bivši direktor Instituta za onkologiju Nenad Borojević izvršio samoubistvo.

Dačić: Osumnjičeni i Ećim se poznaju

12. januar 2012. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se osumnjičeni za unos oružja u dvoranu Borik u Banjaluci Boško Stanišljević i bivši bezbednjak BiH Ljuban Ećim poznaju, ali da treba utvrditi prirodu njihovog odnosa.

Dačić: Ibrahim Makoli može da dođe samo kao građanin

12. januar 2012. | broj komentara 3

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da svako sa Kosova može da dođe u Srbiju kao običan građanin a ne kao ministar i to je definisano dogovorom delegacija Prištine i Beograda u Briselu.

Dačić: Možda i vlada DS-SNS

9. januar 2012. | broj komentara 0

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić nije isključio mogućnost da Demokratska stranka i Srpska napredna stranka formiraju vladu i dodao da bi tada SPS, kao opozicija, udvostručio rejting.

Rada Trajković: Referendum minira evropsku perspektivu Srbije

8. januar 2012. | broj komentara 0

Poslanica u Skupštini Kosova Rada Trajković ocenila da inicijative za održavanje referenduma na severu Kosova imaju za cilj miniranje evropske perspektive Srbije i traži od vlasti u Beogradu da ih spreče. 

Dačić: Mogli bismo da se izvinimo građanima

4. januar 2012. | broj komentara 0

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić smatra da bi njegova partija mogla da se izvini građanima zbog problema tokom 90-ih godina, jer je za njih delimično odgovorna.

Dačić: Srbija neće propasti ni ako ostane bez Kosova

31. decembar 2011. | broj komentara 0

Vicepremijer Ivica Dačić izjavio da Srbija neće propasti ni ako ostane bez Kosova.

Dačić: NSP treba da se izvini Beograđanima

29. decembar 2011. | broj komentara 0

Ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić očekuje da će se članovi Nezavisnog sindikata policije izvine Beograđanima zbog saobraćajnog kolapsa nastalog njihovim štrajkom u ponedeljak.

Dačić pozvao policajce u štrajku da se vrate na posao

27. decembar 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas u Nišu policajce koji štrajkuju da se vrate svojim poslovima i da se "više ne bruka policija".

Završen protest policije u Beogradu

26. decembar 2011. | broj komentara 0

Protest policije ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu završen je danas nešto posle 18 časova, a Ulica Kneza Miloša otvorena je za saobraćaj posle višečasovne blokade.

Dačić traži niže cene autoosiguranja za Srbiju i Kosovo

26. decembar 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je danas da bi trebalo da se smanji cena auto-osiguranja koje se naplaćuje prilikom prelaska iz centralne Srbije na Kosovo.

Konuzin i Dačić na svečanosti u bazi PTJ-a

26. decembar 2011. | broj komentara 0

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin i ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić posetili danas bazu Protivterorističke jedinice u Lipovici, kojoj je ambasador uručio donaciju goriva.

Vlada: Zahtevi za demilitarizaciju mogu biti povod za ekstremizam

26. decembar 2011. | broj komentara 0

 Zahtevi za demilitarizaciju juga Srbije mogu biti povod za ekstremističke aktivnosti u pravcu ugrožavanja bezbednosti pripadnika i objekata Vojske Srbije na tom prostoru i ukupne bezbednosne situacije, ocenila Vlada Srbije.

Dačić: Veselinović nije uhapšen iz političkih razloga

23. decembar 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da biznismen sa severa Kosova Zvonko Veselinović nije uhapšen iz političkih razloga, niti po nalogu Euleksa i Kfora.

Potpisan sporazum o unapređenju bezbednosti saobraćaja

20. decembar 2011. | broj komentara 0

Predstavnici ministarstava unutrasnjih poslova i infrastrukture i Puteva Srbije potpisali su danas sporazum o saradnji u obezbeđenju efikasnog upravljanja saobraćajem i unapređenju bezbednosti saobraćaja na državnim putevima.

Nezavisni sindikat policije nastavio štrajk

19. decembar 2011. | broj komentara 0

Nezavisni sindikat policije (NSP) nastaviće štrajk, iako je ministar policije Ivica Dačić kazao da nema razloga za to, pošto je predlogom bužeta za sledeću godinu Ministarstvu dodeljeno više sredstava.

Dačić: Čović kao građanin dao izjavu u policiji

19. decembar 2011. | broj komentara 0

Ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić izjavio da je Nebojša Čović u svojstvu građanina dao izjavu u policiji u okviru istrage o nenamenskoj potrošnji novca za gradnju stanova na Kosovu.

Busek: Srpske političare testirati na realnost

19. decembar 2011. | broj komentara 0

Koordinator Inicijative za saradnju u jugoistočnoj Evropi Erhard Busek ocenio je da su Kosovo i put ka EU dva nepovezana procesa, navodeći da srpski političari o tome drugačije govore u inostranstvu, a drugačije kod kuće.

Dačić: Policija proverava zloupotrebu platnih kartica

17. decembar 2011. | broj komentara 0

Ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić izjavio da policija proverava moguću zloupotrebu platnih kartica.

Haljimi: Izjave Dačića o granicama provokativne

17. decembar 2011. | broj komentara 0

Poslanik Skupštine Srbije Riza Haljimi ocenio da su izjave vicepremijera Ivice Dačića o granicama provokativne i da proizvode više rat nego stabilnost.

Vlade Srbije i RS dogovorile nove značajne projekte

16. decembar 2011. | broj komentara 0

Srbija i Republika Srpska dogovorile su danas na zajedničkoj sednici dve vlade u Beogradu sprovođenje značajnih projekata, na osnovu Sporazuma o specijalnim paralelnim vezama, kojima će dodatno intenzivirati saradnju.

Majka i sestra Zorana Đinđića podnele prijavu protiv Čovića i Ilića

15. decembar 2011. | broj komentara 0

Majka i sestra ubijenog premijera Zorana Đinđića podnele su krivičnu prijavu protiv ministara u njegovoj vladi Nebojše Čovića i Velimira Ilića, optužujući ih za umešanost u ubistvo Đinđića.

Tadić: Srbi moraju da obuzdaju ekstremiste među sobom

15. decembar 2011. | broj komentara 0

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da Srbija za dobijanje kandidature za članstvo u EU pre marta mora da ubedi sunarodnike na Kosovu da ne otvaraju vatru na pripadnike Kfora i da stave pod kontrolu ekstremiste.

Dačić: Na dobrom putu da se dođe do dogovora sa sindikatom

15. decembar 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić najavio je danas da postoji mogućnost da se dođe do dogovora u vezi sa zahtevima Nezavisnog sindikata policije koji je četvrti dan u štrajku.

Đokoviću i Dačiću nagrade za izuzetan doprinos sportu

15. decembar 2011. | broj komentara 0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić dobili su danas specijalno priznanje za doprinos sportu koje im je dodelio Sportski savez Srbije (SSS).

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.