emg home
RSS

Tema:   Ivica Dačić

Osnovan Nacionalni savet za borbu protiv nasilja u sportu

5. septembar 2011. | broj komentara 0

Vlada Srbije osnovala Nacionalni savet za borbu protiv nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, čiji će predsednik biti premijer Mirko Cvetković, navodi se u Službenom glasniku.

Dačić: Administrativna linija ne sme da postane granica

3. septembar 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio da će u nastavku pregovora Beograda i Prištine verovatno biti nastojanja da se administrativna linija između Kosova i centralne Srbije pretvori u graničnu liniju i ukazao da Srbija na to ne sme da pristane.

Dačić: Političari se prave naivni

2. septembar 2011. | broj komentara 0

Vicepremijer Ivica Dačić izjavio da je parola da Srbija nikad neće priznati Kosovo prazna formulacija koja nikog ne obavezuje, a da se političari u Srbiji malo prave naivni.

Dačić: Osoba u beloj venčanici kod Bora je muškarac

2. septembar 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je osoba obučena u belu venčanicu koja je prolazila putem Bor-Zaječar i plašila vozače muškarac koji ima psihičke probleme.

Dačić: Potez Agencije nije korektan

2. septembar 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio da potez Agencije za borbu protiv korupcije nije korektan, naročito zato što Agencija ne sme da pokaže selektivnost.

Dačić: Policija neće zabraniti Paradu ponosa

2. septembar 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjnih poslova Ivica Dačić izjavio da policija, uprkos velikom bezbednosnom riziku, neće zabraniti Paradu ponosa i da postoje pritisci iz Evrope da se taj skup održi.

Počela nova školska godina

1. septembar 2011. | broj komentara 0

Danas je počela nova školska godina, za oko 900.000 osnovaca i srednješkolaca.

Dačić: Potrebno više ljudstva za izdavanje pasoša

1. septembar 2011. | broj komentara 0

Ministarstsvo unutrašnjih poslova predložilo da se novom sistematizacijom poveća broj ljudi koji rade na izdavanju pasoša i sad se očekuje odgovor Ministarstva za finansije, izjavio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Dačić: Zahtev da napustimo sever - poziv na raseljavanje

29. avgust 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je danas da zahtev evropskih zvaničnika da Srbija napusti sever Kosova predstavlja poziv na raseljavanje Srba sa te teritorije.

Obradović: Tražićemo od Tadića da Dačić bude premijer

28. avgust 2011. | broj komentara 2

Zamenik predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Žarko Obradović izjavio je da će ta stranka zatražiti od predsednika Srbije Borisa Tadića da sledeći premijer bude lider socijalista Ivica Dačić.

Dačić: Idemo ka EU, ali poštujući državne interese

26. avgust 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova i zamenik premijera Ivica Dačić izjavio je danas da je siguran da će Srbija nastaviti put ka EU, ali da neće odustati od državnih i nacionalnih interesa.

Angela Merkel stigla u Beograd

22. avgust 2011. | broj komentara 0

Nemačka kancelarka Anegela Merkel stigla je oko 22.10 u Beograd gde ju je dočekao premijer Mirko Cvetković.

Dačić: Uskoro rešenje slučaja napada na Bir festu

22. avgust 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić najavio je danas da će uskoro biti rešen slučaj napada na posetioce beogradskog Bir festa (Beer).

Dačić: SAD su za dijalog

19. avgust 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da mu je zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Filip Riker preneo da su SAD protiv jednostranih poteza na Kosovu, da je potrebno nastaviti dijalog i na taj način rešavati sva

Dačić: Srbija ima važnije probleme od upravnih odbora

16. avgust 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić ocenio je danas odnose u vladajućoj koaliciji kao "relativno stabilne sa mestimičnim padavinama" i istakao da država sada ima mnogo važnijih problema od članstva u upravnim

Dačić: Srbija želi mir, ali neće tolerisati pogrom Srba

16. avgust 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas da Srbija treba da pošalje jasnu poruku međunarodnoj zajednici da želi mir, da neće ratovati, ali i da neće gledati pogrom svog naroda na Kosovu i Metohiji.

Dačić: Parada ponosa nosi bezbednosne rizike

15. avgust 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da postoje ozbiljni bezbednosni rizici pri organizaciji Parade ponosa, koja bi, prema najavama, trebalo da bude održana u septembru u Beogradu.

Dačić: Srbija nema perspektivu ako ne ulaže u poljoprivredu

15. avgust 2011. | broj komentara 0

Vicepremijer Ivica Dačić ocenio u Jagodini da Srbija ne može imati bilo kakvu prespektivu ako ne ulaže u poljoprivredu i ne pomaže seljacima.

NPSS traži ostavke Dačića i Veljovića

5. avgust 2011. | broj komentara 0

Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPSS) zatražio je danas ostavke ministra unutašnjih poslova Ivice Dačića i direktora policije Milorada Veljovića jer nisu rešili probleme izuzetno lošeg materijalnog položaja policijaca.

Dačić: Presečen kanal šverca cigareta s Kosova

4. avgust 2011. | broj komentara 0

Granična policija Srbije presekla je juče na granici Srbije i Hrvatske, kod mesta Vajska, jedan od kanala šverca cigareta sa akciznim markicama koje su izdale prištinske vlasti, rekao je danas ministar policije Ivica Dačić.

Dačić: Policija ne zabranjuje već samo radi svoj posao

4. avgust 2011. | broj komentara 0

Ministar policije Ivica Dačić rekao je danas da Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) nije zabranilo malinarima da blokiraju magistralni put i da je odluku o tome donela Vlada Srbije.

Dačić: Nema trgovine Kosovo za EU

4. avgust 2011. | broj komentara 0

Zamenik predsednika vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da Srbija neće trgovati Kosovom zbog ulaska u Evropsku uniju.

Cvetković pozvao međunarodne misije na nastavak razgovora

2. avgust 2011. | broj komentara 0

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković pozvao je danas međunarodne predstavnike na Kosovu da počnu razgovor sa predstavnicima Vlade Srbije, koji treba da rezultira smirivanjem stanja na Kosovu, vraćanjem na početnu poziciju pre krize i obnovom dijaloga Beograda i Prištine.

Dačić: Srbija opredeljena za mirno rešenje kosovskog problema

2. avgust 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je Srbija jasno opredeljena da probleme na Kosovu rešava mirnim putem i dodao da je jedini način za tako nešto nastavak dijaloga i kompromis koji bi značio regionalni mir i stabilnost.

Tadić: Najvažniji zadatak obezbediti mir

31. jul 2011. | broj komentara 1

Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je na sednici Skupštine o krizi na Kosovu da je najvažniji zadatak Srbije da obezbedi mir i zatražio od međunarodne zajednice da uspostavi stanje u pokrajini koje je bilo pre akcije kosovske policije na severu.

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.