emg home
RSS

Tema:   Jelena Krstović

Delhaize kupio ceo Maxi (VIDEO)

3. mart 2011. | broj komentara 1

Belgijska kompanija Delhaize postala je stopostotni vlasnik Delta Maxija, saopštile su dve kompanije. Transakcija je vredna 932,5 miliona evra, uključujući neto dugovanja od oko 300 miliona evra, a njeno zaključenje se očekuje u trećem kvartalu ove godine. Emg.rs nezvanično

Sud: C market kupljen po zakonu

3. mart 2011. | broj komentara 1

Generalna direktorka Delta holdinga Jelena Krstović izjavila je za Emg.rs da je sud odbio žalbu malih akcionara C marketa pre nekoliko nedelja.

Prodaja Maxija u roku od mesec dana

3. februar 2011. | broj komentara 0

Generalna direktorka Delta holdinga Jelena Krstović izjavila da će prodaja 50 odsto udela u trgovinskom lancu Delta Maxi najverovatnije biti zaključena u narednih 30 dana.

Delta zainteresovana za investicije u nekretnina u Hrvatskoj

28. januar 2011. | broj komentara 0

Generalna direktorka Delta holdinga Jelena Krstović izjavila je da će investicije u nekretnine biti prva stvar koja će zanimati tu srpsku kompaniju, kada se ponovo odluči za ulazak na tržište Hrvatske.

Delta započinje nove projekte u nekretninama

5. januar 2011. | broj komentara 0

Delta holding će u 2011. godini započeti nove projekte u gradnji nekretnina i nastaviti razvoj maloprodaje i agrobiznisa, najavila je direktor tog holdinga za korporativne komunikacije Jelena Krstović.

Prodaja Delta maksija početkom 2011.

25. decembar 2010. | broj komentara 0

Prodaja udela u trgovinskom lancu Delta maksi trebalo bi da bude završena početkom 2011. godine, izjavila je direktorka Delta holdinga za korporativne komunikacije Jelena Krstović.

Delta prodaje 50 odsto Maxija, porez ostaje Srbiji

25. novembar 2010. | broj komentara 0

Delta holding će uskoro prodati 50 odsto Maxija, transakcija će biti obavljena preko srpskih banaka i porez će u celini biti plaćen po srpskim zakonima, najavila direktorka Delte za korporativne komunikacije Jelena Krstović.

TOP 300: Delta na vrhu liste

6. oktobar 2010. | broj komentara 0

Ekonom:east Media Group objavila tradicionalnu godišnju ediciju Top 300 najvećih preduzeća Srbije, rangiranih prema visini poslovnih prihoda u 2009. Vodeću poziciju na listi najvećih domaćih preduzeća ove godine je, prvi put, preuzela privatna kompanija, Delta Holding.

Milosavljević: Prodaja Maxija dobra za privredu Srbije

16. septembar 2010. | broj komentara 1

Slobodan Milosavljević, ministar za trgovinu i usluge, rekao je da će prodaja trgovinskog lanca Delta Maxi imati pozitivne efekte na funkcionisanje srpske privrede ukoliko udeo kupi renomirana, svetska kompanija koja ima dovoljno finansija.

Do kraja godine okončanje pregovora o prodaji Maksija

15. septembar 2010. | broj komentara 0

Delta holding će do kraja godine okončati pregovore o prodaji do 50 odsto vlasništva u trgovinskom lancu Maksi, izjavila je direktor korporativnih komunikacija u tom holdingu Jelena Krstović.

Jelena Krstović: Delta holding nije na prodaju

20. jul 2010. | broj komentara 0

Delta holding nije na prodaju i o tome nikada nisu vođeni nikakvi razgovori, izjavila je danas direktorka korporativnih komunikacija te kompanije Jelena Krstović.

Delta gradi objekat za decu sa invaliditetom (VIDEO)

6. novembar 2009. | broj komentara 1

Delta najavila da će u Beogradu izgraditi objekat namenjen dnevnom boravaku dece sa invaliditetom, svoju prvu zadužbinu.

Delta odustala od kupovine akcija Merkatora

25. jun 2009. | broj komentara 0

Delta neće učestvovati u ponudi za kupovinu akcija slovenačkog trgovinskog lanca Merkator i Pivovarne Laško, izjavila direktorka marketinga Delte Jelena Krstović.

Analize

Albert Jeger, šef Misije MMF-a za Srbiju

Milijarda evra za ne daj Bože

Broj 576

02. jun 2011.