emg home
RSS

Tema:   Milutin Mrkonjić

Cvetković: Srbija na kraju ekonomske krize

16. oktobar 2009. | broj komentara 0

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da je Srbija na kraju ekonomske krize i da se vide prvi znaci oporavka.

Mrkonjić: Država će pomoći Jatu da stane na noge

15. oktobar 2009. | broj komentara 0

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio da je država spremnna da pomogne Jat Airwaysu da se konsoliduje i pripremi za privatizaciju.

Srbija i Hrvatska potpisale sporazum o održavanju Dunava

13. oktobar 2009. | broj komentara 0

Ministar infrastrukture Srbije Milutin Mrkonjić i ministar mora, prometa i infrastrukture Božidar Kalmeta potpisali su danas u Beogradu Sporazum o plovidbi i plovnim putevima na unutrašnjim vodama i njihovom održavanju.

Smanjen broj saobraćajnih nesreća (VIDEO)

7. oktobar 2009. | broj komentara 0

Broj saobraćajnih nesreća u Srbiji za prvih devet meseci manji je za 960, odnosno za dva odsto nego u istom periodu prošle godine, saopšteno je na sednici Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Mrkonjić: Tender za autoput Beograd-Ljig 1. januara

5. oktobar 2009. | broj komentara 0

Ministar za infrastrukturu Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je danas da će tender za izgradnju  deonice od 70 kilometara autoputa Beograd-Južni Jadran biti raspisan 1. januara 2010. godine.

Mrkonjić: Tender za autoput od Beograda do Crne Gore do marta (VIDEO)

30. septembar 2009. | broj komentara 0

Tender za izgradnju autoputa od Beograda do Boljara granice sa Crnom Gorom biće raspisan do marta 2010., rekao je Milutin Mrkonjić, ministar za infrastrukturu na sednici Odbora Skuštine Srbije za saobraćaj.

Jat Tehnika rešiće dug naredne sedmice (VIDEO)

30. septembar 2009. | broj komentara 0

Milutin Mrkonjić, ministar za infrastrukturu Srbije izjavio je da će Vlada Srbije u naredna dva dana razmatrati program konsolidacije Jat Airways kojim je predviđeno i rešenje dugovanja u Jat tehnici.

Mrkonjić: Koridor 10 prioritet

28. septembar 2009. | broj komentara 0

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je da je planirano da do početka 2012. bude završen ceo Koridor 10 kroz Srbiju.

Otvoren put Takovo-Drenova

15. septembar 2009. | broj komentara 0

Potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić i ministar za insfrastrukturu Milutin Mrkonjić danas su na Savincu kod Gornjeg Milanovca pustili u saobraćaj novoizgrađeni put Takovo-Šarani-Drenova, dugačak 7,5 kilometara.

Mrkonjić: Formirana komisija za rekonstrukciju Gazele

14. septembar 2009. | broj komentara 0

Ministar za infrastrukturu Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je da je danas formirana komisija za realizaciju programa rekonstrukcije beogradskog mosta Gazela.

Mrkonjić: Novi plan poslovanja Jat Airwaysa za sedam dana (VIDEO)

10. septembar 2009. | broj komentara 0

Ministar za infrastrukturu Srbije Milutin Mrkonjić kazao je danas da je predlog novog poslovanja Jat Airwaysa spreman i da će Vladi Srbije biti predstavljen u narednih sedam dana.

Potpisana Deklaracija o realizaciji projekata u saobraćaju (VIDEO)

10. septembar 2009. | broj komentara 0

Ministarstvo infrastrukture Srbije i Ministarsvo za transport i veze Makedonije potpisali su danas u Beogradu Deklaraciju o zajedničkoj realizaciji projekata u svim vidovima saobraćaja.

Beograd negira da je dobio tri miliona evra za raseljavanje Roma

5. septembar 2009. | broj komentara 0

Grad Beograd negirao navode ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjicha da je za projekat raseljavanja Roma koji su živeli u nehigijenskom naselju ispod mosta Gazela grad pre dve godine dobio tri miliona evra.

Tender za put Beograd-Čačak u januaru 2010.

3. septembar 2009. | broj komentara 0

Tender za dve deonice autoputa od Beograda do Čačka, u dužini od 40 kilometara, biće raspisan 1. januara, izjavio je danas Ministar za infrastrukturu Srbije Milutin Mrkonjić.

Mrkonjić: Obnova Gazele može da počne za nekoliko dana

3. septembar 2009. | broj komentara 0

Ministar za infrastrukturu Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je danas da obnova mosta Gazele u Beogradu može da počne "za dva do tri dana", čim Evropska investiciona banka (EIB) odobri da se aktivira ugovor o kreditu za taj projekat.

Potpisani sporazumi iz oblasti drumskog saobraćaja

28. avgust 2009. | broj komentara 0

Predstavnici vlada Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine (BiH) potpisali su danas u Budvi sporazume o prevozu putnika i tereta u međunarodnom drumskom saobraćaju.

Mrkonjić nezadovoljan brzinom izgradnje Koridora 10 (VIDEO)

19. avgust 2009. | broj komentara 0

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je danas da nije zadovoljan brzinom izgradnje autoputa na Evropskom koridoru 10, između Novog Sada i Subotice.

Mrkonjić: Jeftini stanovi gradiće se u više gradova

19. avgust 2009. | broj komentara 1

Ministar za infrastrukturu Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je danas da će Beograd, Novi Sad i Niš učestvovati u projektu masovne izgradnje jeftinih stanova.

Kvadrat najviše - 600 evra

17. avgust 2009. | broj komentara 0

Garantujem da će za kupovinu 20.000 jeftinih stanova iz programa Vlade Srbije konkurisati do 100.000 građana, kaže za "Novosti" Milutin Mrkonjić, ministar za infrastrukturu, na čiju je inicijativu i krenula priprema projekta masovne stambene izgradnje.

Inspekcije za veću bezbednost u građevinarstvu

7. avgust 2009. | broj komentara 0

Ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić najavio inspekcijske nadzore u građevinarstvu kako bi bili smanjeni broj povreda na radu i rad na crno.

Udruživanje građevinara zbog gradnje stanova

7. avgust 2009. | broj komentara 0

Ministarstvo za infrastrukturu i Privredna komora Beograda predložiće okupljanje građevinara radi pokretanja masovne stambene gradnja u Beogradu, saopštila ta komora.

Na putevima ove godine stradale 453 osobe (VIDEO)

29. jul 2009. | broj komentara 0

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je danas da su u Srbiji do 27. jula u saobraćajnim nesrećama poginule 453 osobe.

Mrkonjić: Na putevima u Srbiji oko 250 crnih tačaka

27. jul 2009. | broj komentara 0

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio da na putevima u Srbiji postoji oko 250 rizičnih tačaka, koje su u programu sanacije za 2009, preneli valjevski elektronski mediji.

Vrućine širom zemlje, lekari savetuju oprez (VIDEO)

24. jul 2009. | broj komentara 0

Zbog vrućina u svim krajevima zemlje lekari savetuju oprez. Apel poslodavcima da obustave rad od 11.00 do 16.00.

Jat Airways: Nismo dobili dovoljne garancije hrvatskih vlasti (VIDEO)

14. jul 2009. | broj komentara 0

Jat Airways saopštio danas da nije dobio dovoljne garancije hrvatskih vlasti da bi održavao sezonsku liniju Beograd-Dubrovnik.

Analize

Nedelja štednje u Srbiji

Trka na duge staze

Broj 596

27. oktobar 2011.