emg home
RSS

Tema:   Slobodan Ilić

Uskoro javna rasprava o Zakonu o restituciji

12. maj 2011. | broj komentara 3

U narednim nedeljama Vlada Srbije daće javnosti na uvid tekst Zakona o restituciji koji je sastavila stara grupa za restituciju pre nego što je vlada razrešila dužnosti državnog sekretara Slobodana Ilića, izjavio je danas premijer Mirko Cvetković.

Na računu Fonda za restituciju oko 100 miliona evra

13. mart 2011. | broj komentara 2

Na računu Fonda za restituciju Vlade Srbije trenutno ima oko 100 miliona evra, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu finansija.

Ministarstvo ekonomije: Sve odluke u skladu sa zakonom

21. februar 2011. | broj komentara 0

Ministarstvo ekonomije Srbije saopštilo je danas da su sve odluke o dodeli subvencija za privlačenje investicija, uključujući i onu o ulaganju Gorenja u Zaječar, donete na osnovu odluka Vlade, u skladu sa Zakonom o budžetu i na osnovu vladine uredbe o podsticanju direktnih

Vlada razrešila Slobodana Ilića

17. februar 2011. | broj komentara 0

Vlada Srbije je na današnjoj sednici razrešila dužnosti državnog sekretara Ministarstva finansija Slobodana Ilića.

Đilas: Rekonstrukcija vlade do 1. marta (VIDEO)

14. februar 2011. | broj komentara 0

Rekonstrukcija Vlade Srbije treba da bude završena do 1. marta, izjavio je večeras potpredsednik Demokratske stranke Dragan Đilas i naveo da će morati da se "promene principi" po kojima Vlada radi.

Dinkić prihvatio da ode, G17 ostaje u vladi (VIDEO)

14. februar 2011. | broj komentara 3

Ministar ekonomije Mlađan Dinkić izjavio je da prihvata odluku premijera i da će izaći iz Vlade, ali da će u njoj ostati G17 plus. Ostavku je podnela i ministarka za nacionalni investicioni plan Verica Kalanović.

Članovi koalicije: Koalicija će preživeti

14. februar 2011. | broj komentara 0

Potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan izjavila je sinoć da su u toku razgovori o stanju u Vladi i da epilog tih razgovora očekuje narednih dana. "Lideri stranaka imaju dnevne kontakte. U narednim danima imaćete epilog tih razgovora, iz kojih će Vlada izaći

Premijer: Ne planiram ostavku, ko se umorio, neka ide

11. februar 2011. | broj komentara 0

Premijer Mirko Cvetković izjavio da ne planira da podnese ostavku i poručio ministrima koji su se umorili ili se plaše da će građani videti da nisu postigli rezultate da mogu da idu.

G17 plus: Sukob Dinkić-Ilić ne može da stvori problem u koaliciji

7. februar 2011. | broj komentara 0

Potpredsednica G17 Plus Suzana Grubješić rekla je danas da sukob ministra ekonomije Mlađana Dinkića i državnog sekretara u ministarstvu finansija Slobodana Ilića ne može da stvori problem u vladajućoj koaliciji.

Dinkić traži najstrože sankcije za Ilića

1. februar 2011. | broj komentara 0

Ministar za ekonomiju Mlađan Dinkić izjavio da će ovih dana uputiti zvanično pismo premijeru Mirku Cvetkoviću i od njega tražiti da najstrože sankcioniše državnog sekretara u Ministarstvu finansija Slobodana Ilića.

Ilić: Vraćanje imovine u punoj vrednosti slom za Srbiju

1. februar 2011. | broj komentara 2

Državni sekretar u Ministarstvu finasija Slobodan Ilić ocenio da bi vraćanje nacionalizovane imovine po principu pune tržišne vrednosti stvorilo osnov za finansijski slom Srbije.

Ilić: Dinkić radi na štetu građana

27. januar 2011. | broj komentara 0

Državni sekretar u Ministarstvu finansija Slobodan Ilić optužio je danas ministra ekonomije i regionalnog razvoja Mlađana Dinkića da „ kao i uvek do sada, prebacuje odgovornost za sopstvene neuspehe na drugog i svojim bahatim i ucenjivačkim ponašanjem nastoji

Potpisan sporazum o gradnji fabrike Gorenja u Zaječaru (VIDEO)

27. januar 2011. | broj komentara 2

Ministar ekonomije Mlađan Dinkić potpisao danas s kompanijom Gorenje sporazum o gradnji fabrike u Zaječaru, u kojoj će biti zaposleno 300 radnika. Vrednost početne investicije je oko 2,9 miliona evra.

Ilić: Seljenje Gorenja u Zaječar diskriminacija gradova (VIDEO)

26. januar 2011. | broj komentara 0

Odluka Ministarstva ekonomije da stimuliše otvaranje fabrike slovenačkog Gorenja u Zaječaru većim budžetskim izdvajanjima nego za Valjevo, pogrešno je sprovođenje decentralizacije i ravnomernog regionalnog razvoja i otimanje stranih investitora, ocenio je danas državni

Evocon novi zastupnik građevinskih mašina Volvoa za Srbiju

20. januar 2011. | broj komentara 0

Beogradska kompanija Evocon 1. januara postala ovlašćeni diler građevinskih mašina Volvoa za tržište Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Ilić: Struja i gas neće poskupeti do kraja grejne sezone

15. decembar 2010. | broj komentara 0

Državni sekretar u Ministarstvu finansija Slobodan Ilić izjavio da cene struje i gasa verovatno neće biti povećavane do kraja grejne sezone i da Vlada neće žuriti sa odobravanjem i davanjem saglasnosti za povećanje tih cena.

EBRD i IFC dokapitalizuju Čačansku banku

13. decembar 2010. | broj komentara 0

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Međunarodna finasijska korporacija (IFC), članica grupacije Svetske banke, zajednički će dokapitalizovati Čačansku banku ulaganjem osam milona evra, objavila je danas Vlada Srbije.

Uskoro i nekretnine na lizing

13. decembar 2010. | broj komentara 0

Izmenama Zakona o finansijskom lizingu uvode se, pored ostalog, lizing nekretnina i fleksibilnije ugovaranje lizinga, izjavio državni sekretar u Ministarstvu finansija Slobodan Ilić.

Najmanje godina za procenu vrednosti imovine za vraćanje

5. decembar 2010. | broj komentara 2

Zakon o denacionalizaciji mogao bi da bude usvojen u prvom polugodištu iduće godine, ali će njegova primena početi tek kad bude utvrđena vrednost imovine koju potražuju vlasnici oduzete imovine i njihovi naslednici, što će trajati duže od jedne godine, izjavio državni

Izmene Zakona o deviznom poslovanju u prvom kvartalu 2011. (VIDEO)

30. novembar 2010. | broj komentara 0

Izmenama Zakona o deviznom poslovanju, koje će biti usvojene do kraja ove ili u prvom kvartalu iduće godine, biće omogućeno da inostrane finansijske institucije izdaju u Srbiji dugoročne dinarske obveznice, najavio je danas državni sekretar u Ministarstvu finansija

Ilić: Država nastoji da stvori povoljniji ambijent za razvoj tržišta

18. novembar 2010. | broj komentara 0

Državni sekretar u Ministarstvu finansija Slobodan Ilić izjavio je danas da država ulaže značajne napore da stvori povoljniji ambijent za razvoj finansijskog tržišta kapitala i dodao da je "zadatak koji stoji pred državom da teži dinarizaciji i jačanju nacionalne

Do kraja godine Vlada usvaja zakon o tržištu kapitala

15. novembar 2010. | broj komentara 0

Novi zakon o tržištu kapitala, čiji je cilj da poveća zaštitu investitora i liberalizuje tržište, Vlada Srbije trebalo bi da usvoji do kraja godine, izjavio je danas državni sekretar Ministarstva finansija Slobodan Ilić.

Počinje sertifikacija službenika za javne nabavke

12. novembar 2010. | broj komentara 0

Slobodan Ilić, državni sekretar u Ministarstvu finansija, najavio da će prijavljivanje polaganja ispita za dobijenje sertifikata za službenika za javne nabavke početi 15. novembra i trajati do kraja meseca.

Ilić: O vraćanju imovine početkom naredne godine

6. novembar 2010. | broj komentara 1

Državni sekretar u Ministarstvu finansija Slobodan Ilić izjavio da će pitanje vraćanja imovine bivšim vlasnicima zakonski biti uređeno pošto Ustavni sud donese odluku o ustavnosti Zakona o vraćanju imovine crkvama i verskim zajednicama.

Uskoro emitovanje dugoročnih evro obveznica

18. oktobar 2010. | broj komentara 0

Državni sekretar u Ministarstvu finansija Slobodan Ilić izjavio je danas za Emg.rs da je Vlada Srbije „vrlo blizu“ odluke o emitovanju dugoročnih državnih obveznica denomiranih u evrima na period od 15 godina. Kako je precizirao, ukupna vrednost ove emisije

  • POČETNA
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Analize

Kuda "carinski rat na Kosovu" vodi Srbiju

Povratak u prošlost

Broj 585-586

04. avgust 2011.