emg home
RSS

Tema:   Štrajkovi

Dačić: U ovoj igri nema pobednika

25. april 2011. | broj komentara 0

Vicepremijer i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ocenio da je način na koji je lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić pokušao da izdejstvuje vanredne izbore igra samouništenja u kojoj niko ne može biti pobednik i da bi u njoj moglo da izgubi

Tomislav Nikolić izašao iz bolnice

24. april 2011. | broj komentara 0

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić napustio jutros Kliničko-bolnički centar Novi Beograd.

Nikolić štrajk nastavlja kod kuće

23. april 2011. | broj komentara 1

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić namerava da provede Uskrs provede s porodicom i nastavi štrajk glađu, izjavio član lekarskog konzilijuma koji se brine o njegovom zdravlju Ljubomir Ilić.

Nikolić: Odluka o štrajku na Uskrs

22. april 2011. | broj komentara 2

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio danas da će na Uskrs odlučiti o tome da li će prekinuti štrajk glađu i poručio da ta stranka neće napraviti nijedan gest kojim bi na silu izazvala izbore.

Nikolić prekinuo štrajk žeđu

21. april 2011. | broj komentara 1

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić prekinuo štrajk žeđu, a nastavlja štrajk glađu. On je rekao da će na molbu patrijarha Irineja postiti do Uskrsa, a kada prođe taj veliki hrišćanski praznik videće "kako će ići dalje".

Pristalice SNS protestovale ispred RTS-a

20. april 2011. | broj komentara 2

Nekoliko hiljada građana prisustvovalo je performansu Srpske napredne stranke (SNS) ispred zgrade Radio-televizije Srbije u Beogradu. Naprednjaci su tim skupom izrazili nezadovoljstvo izveštavanjem javnog servisa o štrajku glađu i žeđu predsednika SNS Tomislava Nikolića.

Lekar: Odbijanjem tečnosti Nikolić ugrožava život

20. april 2011. | broj komentara 0

Lekarski konzilijum koji leči predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića apelovao je danas na njega da prestane da odbija da uzima tečnost jer mu to ozbiljno ugrožava život, rekao je danas lekar Ljubomir Ilić.

Dačić: Da sam Tadić, odmah bi raspisao izbore (VIDEO)

20. april 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da bi odmah raspisao vanredne parlamentarne izbore da je na mestu predsednika Srbije Borisa Tadića.

Ilić pozvao Tadića da popusti

20. april 2011. | broj komentara 0

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić pozvao je danas predsednika Srbije Borisa Tadića da popusti i dodao kako se nada da će biti nađeno rešenje povodom štrajka glađu lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića.

Drašković: Mnogo je onih koji žele Nikolićevu smrt

19. april 2011. | broj komentara 0

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio da je to što je predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić počeo da prima infuziju dobra vest, kojoj se mnogi, ipak, nisu obradovali jer žele njegovu smrt.

Lekar: Nikoliću popuštaju organi

19. april 2011. | broj komentara 5

Laboratorijski i drugi nalazi lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića ukazuju na popuštanje pojedinih organa i organskih sistema, saopštila članica konzilijuma koji brine o Nikoliću, lekarka-internistkinja Tanja Stančić-Milojević.

Poslanici EP pozvali Nikolića da prekine štrajk

19. april 2011. | broj komentara 0

Poslanici Evropskog parlamenta pozvali su danas Nikolića da prekine štrajk glađu, rekao je predsednik Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije Laslo Varga.

Skup SNS-a završen mirno

19. april 2011. | broj komentara 0

Sinoć u Pionirskom parku u Beogradu održan skup podrške predsedniku Srpske napredne stranke Tomislavu Nikoliću.

Bajec: Politički događaji mogu da uspore Srbiju

19. april 2011. | broj komentara 0

Ekonomski savetnik premijera Jurij Bajec ocenio je danas da bi trenutni politički događaji mogli da uspore Srbiju u približavanju EU. "U ovom trenutku u Beogradu se stvara politička drama, koja nije nimalo naivna. Sve mi to liči na neku vrstu okidača koji može da

Varga: Trenutna situacija obeležila razgovore u Briselu

19. april 2011. | broj komentara 0

Peti interparlamentarni sastanak Evropske unije i Srbije juče u Briselu protekao u atmosferi koja nije bila pozitivna niti optimistična, zbog trenutne političke situacije u Srbiji, izjavio šef Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije Laslo Varga.

Nikolić: Ne odustajem od štrajka (VIDEO)

18. april 2011. | broj komentara 3

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić, koji od subote štrajkuje glađu i žeđu, kazao je danas da "nema nikakvih dilema" i da ne odustaje od protesta.

Đilas: DS nema mehanizam kojim može da odgovori Nikolića

18. april 2011. | broj komentara 0

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio danas da ta stranka nema nikakav mehanizam koji može lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića da odgovori od štrajka glađu i žeđu.

Država će preuzeti 57 odsto vlasništva Metal sistema

12. april 2011. | broj komentara 0

Država će preuzeti 57 odsto vlasništva u privatnoj kompaniji Metal sistemi, dosadašnji vlasnik zadržaće 33 odsto, a radnici će dobiti 10 odsto vlasništva, saopštilo Gradsko veće samostalnog sindikata Kragujevca.

Obradović: Pomeranje male mature logičan potez

7. april 2011. | broj komentara 0

Ministar za prosvetu Žarko Obradović izjavio da je pomeranje datuma polaganja male mature logičan potez, kako bi se pomoglo đacima da na tom ispitu pokažu što bolje razultate.

Moguće pomeranje male mature

5. april 2011. | broj komentara 1

Polaganje male mature za učenike VIII razreda moglo bi da bude pomereno za nedelju dana zbog nadoknade gradiva propuštenog tokom štrajka prosvetnih radnika, najavio pomoćnik ministra prosvete Bogoljub Lazarević.

Štrajk glađu u Želvozu

5. april 2011. | broj komentara 0

Radnici Želvoza u Smederevu radikalizovali protest, dva radnika juče počela štrajk glađu.

Pavlović: Sporazum nepovoljniji od protokola

1. april 2011. | broj komentara 0

Produžavanjem štrajka za tri meseca tri sindikata prosvete okrenula su roditelje, decu i javnost protiv prosvetnih radnika, a sporazum koji potpisuju s Vladom nepovoljniji je od protokola koji je potpisao Sindikat obrazovanja Srbije 4. februara, rekao je danas Branislav Pavlović,

Danas sporazum o prekidu štrajka u prosveti

1. april 2011. | broj komentara 0

Predstavnici Vlade i tri reprezentativna sindikata prosvete trebalo bi danas da potpišu sporazum koji bi okončao dvomesečni štrajk nastavnika.

Unija sindikata privremeno prekida štrajk

30. mart 2011. | broj komentara 0

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije odlučila je danas da 1. aprila privremeno prekine štrajk koji traje od 28. januara.

Sindikati i dalje u štrajku, usaglašen sporazum

28. mart 2011. | broj komentara 0

Predstavnici Vlade Srbije i tri reprezentativna sindikata u prosveti posle više od četiri sata razgovora usaglasili su večeras sporazum o poboljšanju materijalnog položaja prosvetnih radnika, ali će štrajk biti nastavljen dok se o sporazumu ne izjasne glavni odbori sindikata.

Analize

Nedelja štednje u Srbiji

Trka na duge staze

Broj 596

27. oktobar 2011.