emg home
RSS

Tema:   Telekom Srbija

Jasna Matić: Dobro da javnost zna nameru Vlade o Telekomu

23. mart 2010. | broj komentara 0

Ministarka za telekomunikacije i informatičko društvo Jasna Matić izjavila je da je dobro da javnost bude upoznata s namerom države da proda Telekom, da se ne bi nagađalo o toj temi.

Prodaja 40 odsto akcija Telekoma na narednoj sednici Vlade

23. mart 2010. | broj komentara 0

Vlada Srbije će na narednoj sednici razmatrati prodaju 40 odsto akcija Telekoma Srbija u svojini države na međunarodnom tenderu, saopštila je danas Vlada.

Sindikat Telekoma: Pregovori sa Dojče Telekomom u toku

22. mart 2010. | broj komentara 0

Predsednik Jedinstvenog sindikata Telekoma Slavoljub Kandić tvrdi za emg.rs da su u toku pregovori o prodaji te kompanije nemačkom Dojče Telekomu  

Cvetković: Bilo bi pametno ove godine prodati Telekom

21. mart 2010. | broj komentara 1

Premijer Mirko Cvetković ocenio da bi bilo pametno prodati Telekom ove godine i najavio da će krajem godine biti ukinut monopol na tržištu nafte i naftnih derivata.

Jasna Matić: Nije loša godina za prodaju Telekoma

17. mart 2010. | broj komentara 0

Glavni deo svetske krize je prošao, sektor telekomunikacija nije toliko stradao, čak je i imao određen rast, a očekuje se dalji oporavak, tako da sa te strane gledano ova godina nije loša za prodaju Telekoma Srbija, izjavila je danas za emg.rs Jasna Matić, ministarka za

Telekom u aprilu uvodi plaćanje računa SMS porukom

14. mart 2010. | broj komentara 0

Telekom Srbije najavio je danas da će od aprila omogućiti plaćanje računa za fiksnu i mobilnu telefoniju SMS porukom ili preko interneta bez provizije.

Prodaja Telekoma Srbija utice i na tržište u BIH

5. mart 2010. | broj komentara 0

Sve izvesnija privatizacija Telekoma Srbija koju bi sproveo Deutsche Telekom mogla bi uzrokovati strukturalne promene na telekomunikacionom tržištu BiH, pišu banjalučke Nezavisne novine.

Prodaja Telekoma Srbije u oktobru

4. mart 2010. | broj komentara 0

Državni paket akcija u Telekomu Srbije biće prodat na tenderu u oktobru ove godine, najverovatnije po početnoj ceni od milijardu evra za 30 odsto plus jednu akciju, piše danas beogradski nedeljnik NIN.

Pretplata za fiksni telefon skuplja od 1. aprila

2. mart 2010. | broj komentara 1

Mesečna pretplata za fiksni telefon će od 1. aprila biti 388 dinara bez PDV-a, odnosno 458 dinara s porezom, i važiće i za domaćinstva i za poslovne korisnike, a ostvareni saobraćaj tarifiraće se po važećem cenovniku Telekoma Srbija.

UPS: Ukinuti porez na mobilne telefone

1. mart 2010. | broj komentara 0

Unija poslodavaca Srbije traži od Vlade da ukine dodatnu taksu od 10 odsto na mobilnu telefoniju i tako rastereti privredu i građane tog nameta.

Ratel odobrio skuplju pretplatu za fiksni telefon i SBB

22. februar 2010. | broj komentara 0

Republička agencija za telekomunikacije (RATEL) odobrila je danas Telekomu Srbija poskupljenje mesečne telefonske pretplate za fiksnu telefoniju, a kablovskom operateru SBB povećanje cene usluge kablovske televizije.

Skuplji pozivi ka info-servisima Telekoma Srbija

1. februar 2010. | broj komentara 0

Cene poziva informativnih servisa Telekoma Srbija od danas su skuplji, a ipočinje i naplata razgovora sa operaterima na broju 064 789.

Telenor dobio licencu za fiksnu telefoniju

22. januar 2010. | broj komentara 0

Upravni odbor Republičke agencije za telekomunikacije odlučio danas da drugu licencu za fiksnu telefoniju u Srbiji da kompaniji Telenor Srbija koja je ponudila 1,05 miliona za 10 godina korišćenja.

Jasna Matić: Neće biti štrajka u Telekomu Srbija

19. januar 2010. | broj komentara 0

Ministarska za telekomunikacije i informatičko društvo Jasna Matić nada se da do štrajka u Telekomu Srbija neće doći jer će sindikati razumeti da još nije došao kraj krize i da nije vreme za povećanje plata.

Sindikati Telekoma upućuju zahteve rukovodstvu

18. januar 2010. | broj komentara 0

Predsednik Sindikata Telekoma Srbija Miroslav Joksimović izjavio je da bi sindikati danas trebalo da formiraju štrajkački odbor i predaju zahteve rukovodstvu Telekoma.

Dinkić: Nema većih plata u javnom sektoru ili EPS-u (VIDEO)

18. januar 2010. | broj komentara 0

Mlađan Dinkić, ministar ekonomije i regionalnog razvoja, izjavio danas da neće biti povećanja plata u Elektroprivedi Srbije i uopšte u javnom sektoru.

Radujko: Nema štrajka u Telekomu

15. januar 2010. | broj komentara 0

Generalni direktor Telekoma Branko Radujko kaže da neće biti štrajka, niti potrebe za štrajkom, a svako otvoreno pitanje unutar kompanije biće rešeno.

Telenor ponudio 1,05 miliona evra za licencu (VIDEO)

15. januar 2010. | broj komentara 1

Kompanije Telenor danas za licencu za drugog operatera fiksne telefonije u Srbiji ponudila 1,05 miliona evra.

Zahtevi reprezentativnih sindikata Telekoma Srbija

11. januar 2010. | broj komentara 0

Dva reprezentativna sindikata u Telekomu Srbija saopštili su danas da zahtevaju isplatu regresa i toplog obroka i pravo da to javno preduzeće formira zarade u skladu sa poslovnim uspehom.

Skuplji pozivi 988 i drugih info servisa Telekoma

6. januar 2010. | broj komentara 0

Telekom Srbija od 1. februara planira povećanje cena poziva brojeva za pružanje važnih informacija i drugih usluga, saopštilo je to preduzeće.   

Telekom Srbija: Veće cene za pozive info-servisa

5. januar 2010. | broj komentara 0

Telekom Srbija saopštio da će 1. februara poskupeti pozivi ka info-servisima i da će biti uvedena naplata razgovora sa operaterima na broju 064 789.

Dinkić: Besplatnim akcijama trgovati na berzi

5. januar 2010. | broj komentara 1

Ministar ekonomije Mlađan Dinkić preporučio građanima koji će dobiti besplatne akcije Naftne industrije Srbije da sačekaju njihovo uključenje na berzu jer će tada moći da ih prodaju po najpovoljnijim uslovima.

Telekom Srpske pregovara o kupovini M:tel Podgorica

4. januar 2010. | broj komentara 0

Uprava Telekoma Srpske vodi pregovore o kupovini udela u kompaniji M:tel Podgorica, objavio je Telekom Srpske.

Više od 89 miliona SMS-ova u novogodišnjoj noći

4. januar 2010. | broj komentara 0

U novogodišnjoj noći u Srbiji je razmenjeno više od 89 miliona SMS-ova kroz tri mreže mobilne telefonije.

Podela besplatnih akcija počinje 6. janura

2. januar 2010. | broj komentara 0

Svi građani Srbije koji su stekli pravo na besplatne akcije moći će od 6. januara da podignu potvrdu o posedovanju pet akcija Naftne industrije Srbije, a tokom godine postaće vlasnici i akcija Galenike, Telekoma Srbija i Aerodroma Nikola Tesla, najavio državni sekretar u

Analize

Top lista 100 najvećih kompanija u Adria-regionu

Među gigantima 23 srpske kompanije

24. septembar 2010 u 11:41

Delta grupa, po prihodima najveća kompanija u Srbiji, nalazi se na petom mestu liste, sa 1.676 miliona evra prihoda. Telekom Srbija, najprofitabilnija srpska firma, ujedno je druga kompanija po profitu u regionu, sa 211,1 miliona evra neto-dobitka.

Sve manje stanovnika u Srbiji

Zemlja jedinaca i staraca

Broj 597

03. novembar 2011.