emg home
RSS

Počela izgradnja prvog Tempa u Crnoj Gori

03. septembar 2010. | 16:52

Izvor: Beta

Grad: Nikšić

Svečanim polaganjem kamena temeljca, Delta maksi grupa danas je započela izgradnju prvog hipermarketa "Tempo" u Nikšiću u Crnoj Gori, u koji će biti uloženo osam miliona evra, saopšteno je iz Delta maksi grupe.Otvaranje prvog "Tempa" u Crnoj Gori, planirano je za drugu polovinu decembra, a površina hipermarketa, koji će se nalaziti u gradskoj zoni, iznosiće 5.500 metara kvadratnih.

"Tempo" u Nikšiću zaposliće 120 radnika, a u svom asortimanu imaće oko 40.000 proizvoda, dok će potrošačima biti na raspolaganju i parking prostor sa 140 mesta.

Delta maksi grupa je, kako se navodi, na crnogorskom tržištu prisutna od novembra 2007. godine i trenutno u njenoj mreži posluje 21 maloprodajni objekat različitih prodajnih formata.

U razvoj maloprodaje u Crnoj Gori ove godine biće uloženo 15 miliona evra, a do sada su otvorena dva objekta Maksi ekskluziv u Kotoru i Maksi supermarket u Igalu.

Kompanija Delta maksi otvorila je prvi "Tempo" 2004. godine u Beogradu, a trenutno u njenoj maloprodajnoj mreži posluje sedam "Tempo" objekata, dva u Beogradu, po jedan u Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, Čačku i Užicu.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Trgovina, Maloprodaja

Kompanije: Delta Maxi


Unesite tekst komentara:

04. septembar 2010. 12:08:56

| sasha

0

toooo,samo nek im grade,a oni zajebavaju Srbiju i Srbe kako zele,tako treba da im zahvalimo.more nek pocrkaju od gladi,dushe prodane,bez srama i kraktera.

<<

06. septembar - 12. septembar 2010.

>>
  • Gantar: EK možda već od ove godine o kandidaturi Srbije

    8. sep 2010.

    Ljubljana, Beta

  • Đukić-Dejanović se sastala sa Pahorom i Tirkom

    8. sep 2010.

    Ljubljana, Beta