emg home
RSS

Dačić: Policija zaslužuje bolje plate

22. maj 2010. | 16:15

Izvor: Beta

Grad: Sombor

Ministar policije Ivica Dačić izjavio je danas u Somboru da zaposleni u MUP-u zaslužuju bolje plate s obzirom na rezultate koje postižu i obećao da će to biti ispravljeno u narednoj godini.Dačić je novinarima rekao da policajcima plate nisu povećane u poslednjih godinu dana iz ekonomskih razloga.

On je obećao da će u narednoj godini biti mnogo više urađeno i na poboljšanju materijalnog položaja policije i na tehničkoj opremljenosti.

Ministar policije izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima na otkrivanju i suzbijanju kriminala i dodao da "afera Šarić" još uvek nije zatvorena.

MUP Srbije sutra obeležava Dan policije, a Policijski sindikat danas je saopštio da njegovi članovi neće prisustvovati toj svečanosti.

Oni su optužili rukovodstvo MUP-a da je "potpuno slepo" za težak materijalni položaj policajaca i poručili im da "umesto da se slikaju, treba više da rade na pobošljšanju uslova rada i života policajaca".

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Plate, Policija

Ličnosti: Ivica Dačić

Institucije: MUP Srbije


Unesite tekst komentara:

22. maj 2010. 20:17:39

| zoran

1

malko se gospodin ministar preračunao... policiji nisu plate povećavane više od DVE I PO GODINE!!! a i zadnje povećanje što je jš Jočić dao je iznosilo CELA 2,3 procenta. da, dobro ste pročitali: DVA CELA ZAREZ TRI POSTO. a uniforma i obuća da ne pričam:TRULO SVE NA NAMA

<<

13. decembar - 19. decembar 2010.

>>

Povezani naslovi