emg home
RSS

Societe Generale banka dobila priznanje Euromoney

13. jul 2010. | 13:11

Izvor: Emg.rs

Londonski finansijski časopis Euromoney proglasio je Societe generale banku za najbolju banku u centralnoj i istočnoj Evropi, pošto je prepoznao njeno vođstvo, inovativnost i pokretačku snagu, saopštila je danas ta banka.Na dodeli priznanja istaknuto je da je tokom protekle decenije Societe generale banka "polako, ali sigurno izgradila impresivan raspon aktivnosti u centralnoj i istočnoj Evropi".

Banka poseduje pan-regionalnu mrežu, koja uključuje i njeno prisustvo u Rusiji gde predstavlja najveću stranu bankarsku grupaciju, sposobnu da zadovolji potrebe klijenata, fizičkih i pravnih lica, navedeno je u saopštenju.

Societe generale je pokazala veliku posvećenost na duge staze kada je u pitanju region, poslujući u 18 zemalja centralne i istočne Evrope, sa 46.000 zaposlenih, koji opslužuju više od 11 miliona klijenata.

"Danas, uprkos krizi, ovaj region ima solidne osnove i privredu koja se neprestano razvija, kao i bankarski sektor koji ima veliki potencijal. Sosijete ženeral je ponosna što je učestvovala u tranziciji i odigrala vodeću ulogu u bankarskom sektoru i privredi regiona", izjavio je zamenik generalnog direktora Societe generale grupe Bernardo Sančez Incera.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Banke, Nagrade

Kompanije: Euromoney, Societe Generale banka


Unesite tekst komentara:

<<

13. septembar - 19. septembar 2010.

>>
  • Dragin očekuje rekordan rod kukuruza (VIDEO)

    16. sep 2010.

    Čurug, Beta