emg home
RSS

Dačić: Napadi na novinare su napadi na službena lica

27. jul 2010. | 14:02

Izvor: Emg.rs

Policija najozbiljnije shvata da su napadi na novinare napadi na službena lica, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić komentarišući napad na kolumnistu nedeljnika Vreme Teofila Pančića.

On je novinarima u Palati Srbija kazao da je slučaj specifičan jer nije bilo svedoka kad je policija došla. "Istraga je u toku, ima novih saznanja, ali ne treba o tome govoriti u javnosti", saopštio je Dačić i dodao da policija istražuje sve moguće načine da dođe do informacija o počiniocima.

Dačić je, komentarišući slučaj u Mladenovcu, gde je tokom vikenda u diskoteci, kako su preneli mediji, interventna jedinica pretukla goste, naveo da će, ako istraga pokaže da je bilo prekoračenja ovlašćenja, policajci biti kažnjeni. "Policija mora profesionalno da obavlja svoj posao i da vodi računa da ne dođe do prekoračenja ovlašćenja", rekao je Dačić.

Govoreći o slučaju Karić, Dačić je kazao da MUP nema nikakve informacije o tome da li je Bogoljub Karić dobio azil u Rusiji i dodao da je to pitanje za pravosuđe.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Hronika, Policija

Ličnosti: Ivica Dačić, Bogoljub Karić, Teofil Pančić


Unesite tekst komentara:

<<

13. decembar - 19. decembar 2010.

>>

Povezani naslovi