emg home
RSS

Nikolić: Bezbednosni rizik protesta u subotu minimalan

03. februar 2011. | 11:15

Izvor: B92

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić ocenio da je bezbednosni rizik na mitingu koji će naprednjaci održati u subotu u Beogradu minimalan pošto skup organizuje politička stranka kojoj nije do sukoba.

"Rizik je minimalan, skup organizuje politička stranka kojoj nije do sukoba, koja je u dovoljnoj meri osuđivala sve skupove koji su mogli da dovedu do nereda u Beogradu. Mi nismo takvi ljudi, mi smo samo naterani nesaradnjom vlasti s polovinom građana Srbije da pokažemo nezadovoljstvo situacijom u zemlji i odnosom vlasti prema svom narodu", kazao je Nikolić za B92.

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić pozvao je vođe navijačkih grupa na razgovor pred miting. "Spreman sam da razgovaram s njima o tome šta je to što oni žele, a šta mi želimo", kazao je Nikolić. On je naveo da nema preciznih informacija o tome da će se predstavnici navijačkih grupa pojaviti na mitingu, već samo procene da bi to moglo da se dogodi. "Ja hoću s njima kao s ljudima da razgovaram. Ne mogu ja da kažem ‘ovaj može da dođe, ovaj ne može’", kazao je Nikolić.

On je rekao da bi procena policije da je održavanje mitinga veliki rizik bila zapravo procena vlasti da miting ne treba da bude održan. "Ako neko kaže da je nemoguće održati skup, to bi moglo da dođe samo iz kabineta predsednika", kaže lider SNS-a.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Protesti

Ličnosti: Tomislav Nikolić

Institucije: Srpska napredna stranka


Unesite tekst komentara:

04. februar 2011. 14:37:24

| Djole

0

Eto srece nama namenjene. Toma i Vucko krecu u veliku ofanzivu varanja naroda. Sada bi oni da vode i da menjaju, a do prekjuce su lajali i titrali Seselju. Narode, progledaj, ljudi sa tankom gornjom usnom su uvek bili zli!!!
Ovo dvoje su izdali i izneverili vec sve sto su mogli. Kako mozete da im poverujete, ma i kada pitaju?
Bili su spremni da zagovaraju i najvece zlo, sve iz licnih interesa!
Narode, ne daj da te povedu psudo intelektualci, marginalci i prevaranti.
Pamet u glavu.

04. februar 2011. 14:37:24

| Djole

0

Srs je vec organizovala dosta sramnih i nasilnih skupova, zasto mislite da ce ovaj sledeci biti drugarciji?
Organizatori su isti, masa je ista, zasto bi proizvod bio drugarciji.

04. februar 2011. 14:37:24

| Djole

0

Kakva je to farsa nazivati sebe " naprednjacima ", a do juce su zagovarali najcrnji nacionalizam, izolaciju od sveta, igrali na najnize porive.
Kako moze bilo ko jos da ih uzme uopste za ljude koji imaju pravo da kazu JA!?! Pa to pravo se ne stice rodjenjem i prostim postojanjem, nego se zasluzuje kontinuitetom delanja.
Ova dvojica su daleeeeko od toga.

<<

06. jun - 12. jun 2011.

>>