emg home
RSS

Šutanovac: Ne damo Generalštab Telekomu Srbija (VIDEO)

09. februar 2011. | 12:32 16:16

Izvor: Emg.rs

Ministar odbrane Dragan Šutanovac demantovao danas informaciju da će država Telekomu Srbija na ime duga od 20 miliona evra ustupiti zgradu Generalštaba u Ulici kneza Miloša.

Šutanovac je na predstavljanju monografije Vojske Srbije rekao da je reč o dezinformaciji i da Ministarstvo odbrane ni s kim nije razgovaralo o davanju vojne imovine kao kompenzacije Telekomu.

       

„Želja nam je da tu imovinu razmenimo ili za novac ili za novu zgradu na Banjičkom visu kod VMA, a ja neću dozvoliti da bilo ko računa na imovinu Ministarstva odbrane kao imovinu kojom mogu da potkusuruju neki drugi projekti i ideje. Svako ko ima ideju da nešto od Vojske uzme, a da za uzvrat ne da ili nekretnine ili novac, neće moći da dobije taj posao“, rekao je Šutanovac.

Šutanovac je takođe rekao da kasarna Grošnica u Kragujevcu nije besplatno ustupljena FIAT-u, već da će vojska za uzvrat dobiti šest miliona evra, od kojih će biti izgrađeno više od 20.000 kvadratnih metara najsavremenijeg magacinskog prostora koji je, kako je rekao ministar, Vojsci već sad neophodan.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

07. februar - 13. februar 2011.

>>

Povezani naslovi