emg home

RSS

Povratna karta Jata do Beča 89 evra

16. februar 2011. | 15:20

Izvor: Emg.rs

Putnici Jat Airwaysa moći će tokom promotivne akcije, od 18. do 28. februara, da po nižim cenama, već od 89 evra, kupuju karte koje će važiti za putovanja od 1. marta do 15. aprila, najavila je ta aviokompanija.Povratna karta za let do Beča koštaće 89 evra, a najskuplja će biti karta na liniji za Dubai 289 evra.

Karte po nižim cenama biće dostupne za 29 destinacija u evromediteranskom i regionalnom saobraćaju.

U cene karata uključene su sve prateće takse, osim naknade za izdavanje karte, a ta usluga se kreće od osam do 30 evra, u zavisnosti od destinacije i mesta kupovine karte.

Tom akcijom nacionalni avioprevoznik je svojim putnicima obezbedio najniže cene aviokarata na prostoru Srbije, uz veliki broj raspoloživih mesta, a prosečnom cenom karte biće najkonkurentniji na tržištu i sve bliži konceptu "low cost" ponude, navedeno je u saopštenju.

Za 99 evra povratna karta može da se kupi za Podgoricu, Tivat, Skoplje, Sarajevo, Solun, Trst, Berlin, Štutgart, Dizeldorf i Rim.

Do Milana, Istanbula, Ciriha, Frankfurta i nazad može se letati Jatom za 129 evra, a za Atinu, Amsterdam, Brisel, Geteborg, Kopenhagen, Stokholm, Pariz, London, Larnaku i Moskvu za 159 evra.

Putnici nacinalnog avioprevoznika mogu za 189 evra putovati iz Skoplja, Podgorice i Sarajeva preko Beograda, na svim redovnim linijama u Evropi.

Putnici će biti dužni da kupe karte 24 sata od rezervacije, a u slučaju da nema slobodnih mesta po promotivnoj ceni za željeni datum polaska ili povratka promotivna cena u jednom pravcu moći će da se kombinuje sa drugim tarifama ili sa "biznis klasom".

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Avio saobraćaj, Popusti

Kompanije: Jat Airways


Unesite tekst komentara:

<<

07. novembar - 13. novembar 2011.

>>

Povezani naslovi

  • Ćirić: Jat privatizovati sa ili bez strateškog partnera

    31. oktobar 2011. 15:10 |

  • Letonci jedini zainteresovani za novu srpsku aviokompaniju

    31. oktobar 2011. 14:10 |

  • Skaj vork uvodi letove Beograd-Bern od 1. novembra

    28. oktobar 2011. 14:10 |