emg home

RSS

Poljoprivrednici privremeno povukli traktore sa puteva

31. mart 2012. | 09:08 19:58

Izvor: Beta

Nezadovoljni poljoprivrednici iz Vojvodine, koji su jutros stigli u Beograd, privremeno su povukli traktore sa puteva u Srbiji, izjavio član organizacionog odbora poljoprivrednika Miroslav Ivković.Oni su prethodno predali zahteve ministru za unutrašnje poslove Ivici Dačiću.

Ivković je istakao da će poljoprivrednici traktore sa puteva povući do 24. aprila, ali da će, ako do tad ne budu ispunjeni njihovi zahtevi, blokirati zemlju. 

Pošto je primio zahteve, Dačić je novinarima rekao da ne želi da ulazi u opravdanost zahteva poljoprivrednika i da je posao policije da sve učini kako blokade puteva ne bi bilo.

Dačić je rekao i da o dešavanjima u poljoprivredi ili zahtevima poljoprivrednika nije razgovarao s ministrom za poljoprivredu Dušanom Petrovićem, ali jeste s drugim predstavnicima državnog rukovodstva. "Naš jedini interes bio je da sve protekne mirno i bez incidenata i da ne dođe do kolapsa u saobraćaju. Policija je jutros omogućila
poljoprivrednicima vožnju kroz Beograd, a ja ću njihove zahteve predati predsedniku, premijeru i resornom ministru", rekao je on.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Poljoprivreda, Protesti

Ličnosti: Ivica Dačić, Miroslav Ivković


Unesite tekst komentara:

<<

11. jun - 17. jun 2012.

>>
PON
11
UTO
12SRE
13ČET
14PET
15SUB
16NED
17

Povezani naslovi