emg home
RSS
Preduzeće

Preduzeće, Broj 84, 15. maj 2010.

Menadžeri

Branislav Grujić

Branislav Grujić, predsednik kompanije PSP Farman i predsednik Upravnog odbora kompanije Jugodrvo izabran je za predsednika Sprskog poslovnog kluba Privrednik. U saopštenju kluba se navodi da će u narednom dvogodišnjem mandatu izvršne odluke donositi i novoizabrani članovi Izvršnog odbora - Ivana Veselinović (Luka Beograd), Zoran Drakulić (Yu Point), Zoran Obradović (Petrobart-Avia), Vojin Lazarević (Rudnap grupa), Miodrag Kostić (MK grupa) i Goran Perčević (Interkomerc). Na Izbornoj sednici Skupštine poslovnog kluba Privrednik za predsednika Nadzornog odbora izabran je Dragoljub Vukadinović (Metalac).

*

Dragan Bujošević

Glavni i odgovorni urednik lista Politika Dragan Bujošević izabran je za prvog predsednika Upravnog odbora Saveta za štampu. Na mesto predsednika prvog samoregulatornog tela u medijskoj sferi Srbije Bujošević je izabran jednoglasnom odlukom Upravnog odbora Saveta za štampu Srbije.

*

Tanasis Kacirubas

Za novog predsednika Upravnog odbora kompanije Vip Mobile u Srbiji imenovan je Tanasis Kacirubas. On će na tom mestu nasediti Aleksandra Šperla, koji odlazi na mesto komercijalnog direktora kompanije A1 Telekom Austrija, u okviru koje posluje i Vip. Tanasis Kacirubas je 15 godina u industriji telekomunikacija, radio je za nekoliko mobilnih operatera u istočnoj i jugoistočnoj Evropi.


Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unestite tekst komentara: