emg home
RSS

Tema:   MK grupa

EBRD dao kredit od 40 miliona evra MK grupi

5. avgust 2011. | broj komentara 0

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) saopštila je danas da je srpskoj MK grupi odobrila zajam od 40 miliona evra radi proširenja proizvodnje, povećanja uštede energije i unapređenje standarda zaštite životne sredine.

Kostić: Državi bolje da proda poljoprivredno zemljište nego Telekom

1. april 2011. | broj komentara 0

Vlasnik MK grupe Miodrag Kostič izjavio je danas da bi državi bilo bolje da umesto Telekoma Srbija proda poljoprivredno zamljište u svom vlasništvu.

Miroslav Bogićević privrednik decenije

7. februar 2011. | broj komentara 0

Miroslav Bogićević, predsednik šabačkog koncerna Farmakom MB dobio je nagradu privrednik decenije, koju je dodeljuje Klub privrednih novinara Srbije, dok je kompanija decenije MK Grupa, u vlasništvu Miodraga Kostića.

MK grupa računa 115 dinara za evro u 2011.

15. decembar 2010. | broj komentara 0

Miodrag Kostić, vlasnik MK grupe izjavio je da njegova kompanija finansije za sledeću godinu računa sa kursom od oko 115 dinara za evro i ocenio da će vrhunac krize u realnom sektoru biti 2011.

Kostić: Oporezivanje bogataša je dobra ideja

26. novembar 2010. | broj komentara 0

Vlasnik MK grupe Miodrag Kostić izjavio je danas da je dobra inicijativa da se više oporezuju imućniji građani i dodao da treba razmisliti da se omogući of šor poslovanje i u Srbiji.

Tadić: Država će pomoći građanima Kraljeva (VIDEO)

4. novembar 2010. | broj komentara 0

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio sinoć da će država učiniti sve da pomogne građanima Kraljeva i okoline koje je pogodio zemljotres.

Kostić: Čekam dozvolu za gradnju vetrenjače dve godine

13. maj 2010. | broj komentara 1

Vlasnik MK grupe Miodrag Kostić izjavio da dve godine čeka građevinsku dozvolu da počne posao s vetrenjačama, vredan 180 miliona evra, i dodao kako se nada da će je dobiti u junu.

MK grupa: Na Kopaoniku ulažemo četiti miliona evra

22. jun 2009. | broj komentara 0

Novi vlasnik hotela Grand i apartmana Konaci na Kopaoniku, MK grupa, planira da u renoviranje tih objekata i gradnju parkinga uloži četiri miliona evra, milion do kraja godine.

MK grupa kupila imovinu Internacionala CG na Kopaoniku

26. decembar 2008. | broj komentara 0

MK grupa, čiji je vlasnik Miodrag Kostić, potpisala je sa Agencijom za privatizaciju ugovor o prodaji turističkih objekata Internacionala CG na Kopaoniku, po ceni od 23 miliona evra.

Kralj šećera osvaja Kopaonik

5. novembar 2008. | broj komentara 0

U drugom pokušaju, bez konkurencije, vlasnik pet hektara „Geneksovih” hotela i apartmana postaće biznismen Miodrag Kostić za manje od 500 evra po kvadratu

MK grupa hoće ceo Graneksport

29. avgust 2008. | broj komentara 0

Holding kompanija MK Group objavila je u dnevnoj štampi nameru preuzimanja udela u pančevačkoj prehrambenoj kompaniji Graneksport [GRNX].

Kostić planira izlazak na neku od berzi u Evropi

6. jun 2008. | broj komentara 0

MK grupa namerava da 25 do 30 odsto svog poljoprivrednog sektora izvede na berzu, najavio je predsednik kompanije Miodrag Kostić bečkom ekonomskom dnevniku Virtšaftsblat.

MK grupa podržava Školu bez nasilja

22. maj 2008. | broj komentara 0

Holding MK grupa saopštio da je Osnovnoj školi Mika Petrović Alas iz Beograda donirao 270.000 dinara za projekat Škola bez nasilja.

"Politička sitiuacija obara tendere"

25. mart 2008. | broj komentara 0

Politička situacija u Srbiji je glavni razlog što su zainteresovani kupci odustali od kupovine imovine Genexa na Kopaoniku, izjavio pomoćnik ministra za ekonomiju i regionalni razvoj Nebojša Ćirić.

Veliki izbegavaju berzu

21. mart 2008. | broj komentara 0

Većina najvećih kompanija smatra da je Beogradska berza premala za njih i oči su im uprte ka nekoj od većih evropskih berzi.

Analize

Kuda "carinski rat na Kosovu" vodi Srbiju

Povratak u prošlost

Broj 585-586

04. avgust 2011.