emg home
RSS

Tema:   Nectar

Skupština Pivovarne Laško odobila prodaju Nektaru

30. jul 2011. | broj komentara 0

Skupština akcionara Pivovarne Laško danas je sa 100 odsto glasova, potvrdila prodaju Fruktala Nektaru.

Nectar i Opština Ajdovščina potpisali pismo o namerama

29. jul 2011. | broj komentara 0

Kompanija Nectar, koja je u ponedeljak kupila slovenački Fructal, postigla dogovor s predstavnicima Opštine Ajdovščina, u kojoj su sedište i jedna od fabrika Fructala.

Nektar krajem oktobra očekuje preuzimanje Fruktala

28. jul 2011. | broj komentara 0

Direktor kompanije Nektar (Nectar) Bojan Radun izjavio je danas da očekuje da će Nektar i Fruktal (Fructal) ove godine konsolidovano ostvariti prihod veći od 140 miliona evra, a da će se formalno preuzimanje Fruktala završiti u oktobru ili novembru ove godine.

Nektar kupio Fruktal

26. jul 2011. | broj komentara 1

Pivovarna Laško je danas potvrdila da je 93,7 odsto vlasništva Fruktala prodala Nektaru iz Srbije, koji je ponudio i najbolju cenu, ali i najbolje uslove saradnje.

Nectar bi da kupi Fructal

22. jun 2011. | broj komentara 0

Pred predaju obavezujuće ponude za kupovinu slovenačkog Fructala, srpski Nectar navodi da s Fructalom želi da postane vodeći proizvođač voćnih pića u jugoistočnoj Evropi.

Novak Đoković proglašen za najboljeg promotera Srbije

15. decembar 2010. | broj komentara 0

Teniser Novak Đoković proglašen je za najboljeg promotera Srbije, drugu godinu za redom, u akciji Najbolje iz Srbije, saopštilo Ministarstvo za trgovinu.

Nectar istiskuje manjinske akcionare Hebe

2. avgust 2010. | broj komentara 0

Kompanija Nectar, koja je na tenderu kupila 70% kapitala punionice vode Heba, te nakon ponude za preuzimanje stigla do udela u ovoj kompaniji većeg od 95%, objavila je da će u skladu sa zakonom prinudno otkupiti preostalih 4,6% akcija koje se nalaze u posedu manjinskih akcionara.

Nectar optužuje Fresh & Co zbog reklame

23. april 2010. | broj komentara 0

Kompanija Nectar oštro reagovala na reklamu kompanije Fresh & Co i na njihov brend Next Premium 100%, za koju tvrde da je kršenje Zakona o oglašavanju jer dovodi potrošače u zabludu.

Akcije Hebe od srede na berzi

3. avgust 2009. | broj komentara 0

Beogradska berza saopštila da će 5. avgusta u trgovanje na vanberzanskom tržištu uključiti akcije proizvođača vode Heba [HEBA].

Šta je privatizacija donela jugu Srbije

10. februar 2009. | broj komentara 0

Zbog nepoštovanja ugovora do sada je raskinuto 10 kupoprodajnih ugovora od oko sto zaključenih. – Među uspešnim ima dvadesetak preduzeća koja zapošljavaju od 20 do 50 radnika

Nectar kupuje preostale akcije Centrokoteksa

14. januar 2009. | broj komentara 0

Fabrika za preradu voća i povrća Nectar iz Bačke Palanke podnela je Centralnom registru zahtev za prinudnu prodaju akcija preduzeća za proizvodnju i promet sirove i prerađene kože i vune Centrokoteks iz Beograda.

Nektar bi da zaokruži vlasništvo u Centrokoteksu

10. decembar 2008. | broj komentara 0

Kompanija Nectar iz Bačke Palanke objavila ponudu za preuzimanje preostalih 39,5 odsto akcija preduzeća za trgovinu kožom na veliko Centrokoteks [CNTK] iz Beograda, za šest miliona dinara.

Poskupeće krediti u dinarima

5. decembar 2008. | broj komentara 0

Povećanje obaveznih rezervi uticaće na smanjenje proizvodnje i prodaje, strahuju privrednici i ekonomisti. – Bankari se nadaju da će nove restriktivne mere doprineti jačanju nacionalne valute

Nectar planira da ostane jedini vlasnik Hebe

3. decembar 2008. | broj komentara 0

Kompanija Nectar iz Bačke Palanke planira da do kraja 2009. godine postane jedini vlasnik Fabrike vode Heba iz Bujanovca, otkupom preostalih 30 odsto akcija, najavio je izvršni direktor u Nectaru Bojan Radun.

U Hebi zadovoljni ponudom Nectara

6. oktobar 2008. | broj komentara 2

Direktor bujanovačke fabrike vode Heba Miodrag Manasijević kaže da je bačkopalanački Nectar dao dobru ponudu za kupovinu tog preduzeća.

Nectar pregovara o kupovini Hebe

30. septembar 2008. | broj komentara 0

Kompanija Nectar iz Bačke Palanke je prvorangirani ponuđač na tenderu za prodaju Hebe iz Bujanovca i s njom će biti pregovarano o sklapanju kupoprodajnog ugovora, saopštila Agencija za privatizaciju.

Nektar kupio Budućnost iz Bačke Palanke

27. jun 2008. | broj komentara 0

Proizvođač sokova Nectar iz Bačke Palanke je na aukciji kupio poljoprivredno preduzeće Budućnost iz tog grada za 640 miliona dinara, po 3,3 puta većoj ceni od početne.

Analize

Kuda "carinski rat na Kosovu" vodi Srbiju

Povratak u prošlost

Broj 585-586

04. avgust 2011.