emg home
RSS

O Marketingu EMG

Odeljenje marketinga Ekonom:east Media Group sarađuje sa nekoliko stotina najvećih kompanija u zemlji i regionu, kao i sa nekim od najpoznatijih globalnih korporacija. Kroz brojna izdanja EMG, oglašavaju se firme iz svih oblasti privrede: energetike, poljoprivrede, IT sektora, bankarstva i finansija, telekomunikacija, svih oblasti industrije...

Sa rastom i jačanjem EMG, rastao je i broj izdanja. Odeljenje marketinga EMG danas može da ponudi oglašavanje još raznovrsnijim ciljnim grupama u poslovnom svetu, jer smo izdanjima magazina Ekonom:east, Bankar i Preduzeće, kao i emg.rs pokrili najširu čitalačku publiku: od top menadžera najvećih kompanija, do krajnjih potrošača domaćeg i regionalnog tržišta.

Osim novih izdanja, javila se potreba i za povećanjem broja strana, prvenstveno zbog povećanog interesovanja za oglašavanjem. Od 15. oktobra 2007. Ekonom:east (Ekonomist) magazin izlazi u punom koloru, sa novim, atraktivnim vizuelnim identitom i unapređenim sadržajem i u dvostruko većem tiražu. Cilj nam je da obuhvatimo sve ključne tema od interesa za poslovne lidere i ekonomske stručnjake.

Oglašavanjem u izdanjima EMG klijenti dobijaju i dodatnu vrednost za svoj uloženi novac, jer im stručni tim marketinga pomaže da dobiju što adekvatniji prostor u svim našim izdanjima, a u skladu sa potrebom i željom klijenta. Saradnja sa marketingom EMG je najbolji način da komunicirate sa vašim poslovnim partnerima, potvrdite i unapredite svoju poslovnu reputaciju i uspeh vaše firme predstavite svim uticajnim ljudima u Srbiji.

Želja nam je da nastavimo da efikasno promovišemo Vaše proizvode, da održimo i učvrstimo međusobno profesionalno poverenje, kao i da pronalazimo nove i negujemo postojeće zajedničke ciljeve.

Cenovnici:

Ekonom:east :: Bankar :: Preduzeće :: emg.rs

 

Pogledajte opcije za:

Oglašavanje :: Pretplatu :: Sponzorstva u medijskom sistemu Ekonom:east Media Group

 

Kontakt

EMG Marketing
Tel:
Fax:
E-mail:
Marketing menadžeri

Jelena Jevtić (Team Leader)
Tel:
E-mail:

Danijela Lalić
Tel:
Email:  

Jelena Lalić Šoškić

Tel:
E-mail:


Ekonom:east Media Group