emg home
RSS

Tema:   Aleksandar Vucic

Vučić:Vlada najodgovornija za pad životnog standarda

14. avgust 2011. | broj komentara 0

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Vlada Srbije najodgovornija za dramatičan pad životnog standarda građana.

Vučić: Hrvatska treba da Srbima obezbedi elementarna prava

3. avgust 2011. | broj komentara 0

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom 16. godišnjice akcije "Oluja", da Hrvatska Srbima mora da obezbedi elementarna ljudska prava i da oni moraju da budu jednaki sa Hrvatima.

Jeremić: Popuštanje Albancima dovodi do još proglašenja

20. jun 2011. | broj komentara 1

Popuštanje albanskoj strani u vezi s proglašenjem nezavisnosti Kosova otvara mogućnost za još proglašenja nezavisnosti na teritoriji Srbije, rekao je ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić.

Vučić: Tadić je predsednik DS, a ne građana Srbije

16. jun 2011. | broj komentara 2

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić optužio je predsednika Srbije Borisa Tadića da je sve više predsednik Demokratske stranke (DS) a sve manje svih građana Srbije.

Petrović: Najpre isplata subvencija za oranice do 30 hektara

3. jun 2011. | broj komentara 0

Ministarstvo poljoprivrede će ove godine isplatiti subvencije od 14.000 dinara po hektaru svim registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima za površine do 30 hektara, a za oranice od 30 do 100 hektara subvencije će biti isplaćene do kraja januara sledeće godine, izjavio je

Dva povređenа na protestima u Novom Sadu

27. maj 2011. | broj komentara 0

Dva mladića primljena sinoć u Klinički centar Vojvodine pošto su povređena tokom demonstracija u Novom Sadu, organizovanih zbog hapšenja Ratka Mladića, potvrdila portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin.

Vučić: Telekom će se kupcu isplatiti za dve godine

29. april 2011. | broj komentara 0

Profit Telekoma Srbija 2013. može iznositi 500 miliona evra, što znači da će kupac uložen novac vratiti za dve godine, rekao je danas potpredsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

Nikolić: Odluka o štrajku na Uskrs

22. april 2011. | broj komentara 2

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio danas da će na Uskrs odlučiti o tome da li će prekinuti štrajk glađu i poručio da ta stranka neće napraviti nijedan gest kojim bi na silu izazvala izbore.

Nikolić prekinuo štrajk žeđu

21. april 2011. | broj komentara 1

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić prekinuo štrajk žeđu, a nastavlja štrajk glađu. On je rekao da će na molbu patrijarha Irineja postiti do Uskrsa, a kada prođe taj veliki hrišćanski praznik videće "kako će ići dalje".

Pristalice SNS protestovale ispred RTS-a

20. april 2011. | broj komentara 2

Nekoliko hiljada građana prisustvovalo je performansu Srpske napredne stranke (SNS) ispred zgrade Radio-televizije Srbije u Beogradu. Naprednjaci su tim skupom izrazili nezadovoljstvo izveštavanjem javnog servisa o štrajku glađu i žeđu predsednika SNS Tomislava Nikolića.

Skup SNS-a završen mirno

19. april 2011. | broj komentara 0

Sinoć u Pionirskom parku u Beogradu održan skup podrške predsedniku Srpske napredne stranke Tomislavu Nikoliću.

Nikolićevo stanje pogoršano, odbija terapiju

17. april 2011. | broj komentara 2

Zdravstveno stanje predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića u večernjim satima je znatno pogoršano, ali on za sada odbija da prima terapiju i infuziju, rekao je lekar Momčilo Babić.

Tomislav Nikolić stupio u štrajk glađu (VIDEO)

16. april 2011. | broj komentara 3

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da je stupio u štrajk glađu koji neće prekinuti dok ne budu raspisani izbori.

Tadić: Ultimatumi, pretnje i licitiranje neprimereni

15. april 2011. | broj komentara 0

Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da su ultimatumi, pretnje i licitiranje datumima neprimerena sredstva.

Vučić: Sutra će sve biti završeno

15. april 2011. | broj komentara 1

Aleksandar Vučić, potpredsednik Srpske napredne stranke, rekao je da je namera sutrašnjeg mitinga da vlast odredi datum izbora. Ako se to ne desi, Demokratska stranka će biti odgovorna za ionako teško stanje u zemlji, rekao je on na konferenciji za novinare.

Gotovini 24 godine, Markaču 18, Čermak oslobođen (VIDEO)

15. april 2011. | broj komentara 1

Haški tribunal osudio hrvatske generale Antu Gotovinu na 24 godine, a Mladena Markača na 18 zatvora zbog zločina nad sprskim stanovništvom Kninske krajine tokom i posle operacije Oluja 1995. Drugooptuženi Ivan Čermak oslobođen krivice.

Vučić: Miting u Beogradu 16. aprila

22. mart 2011. | broj komentara 3

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je danas da će naprednjaci organizovati miting 16. aprila sa koga će tražiti raspisivanje parlamentarnih izbora i naveo da je vladajuća koalicija odbila da pristane na kompromis i razgovara o vanrednim

Vučić: Po svemu sudeći, biće mitinga 16. aprila

9. mart 2011. | broj komentara 0

Zamenik predsednika opozicione Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ta stranka održati najavljeni antivladin miting 16. aprila i ocenio da će to biti "odlučujući dan za budućnost Srbije".

Cvetković saopštio imena kandidata za sastav nove vlade (VIDEO)

8. mart 2011. | broj komentara 1

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković saopštio je danas imena kandidata sa sastav nove rekonstruisane vlade koje će predložiti Skupštini Srbije.

Vučić: Pripremamo se za miting

8. mart 2011. | broj komentara 0

Srpska napredna stranka (SNS) vrši sve pripreme za miting 16. aprila, ali je spremna da ga odloži ukoliko se parlamentarni izbori održe u novembru, izjavio je danas zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić.

Novi skup SNS 16. aprila ako vlast ne raspiše izbore

1. mart 2011. | broj komentara 0

Srpska napredna stranka (SNS) organizovaće veliki narodni skup 16. aprila, ukoliko vlast ne raspiše vanredne parlamentarne izbore, najavio je danas zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.

Nikolić: Dajemo dva meseca vlastima da raspišu izbore (VIDEO)

4. februar - 5. februar 2011 | broj komentara 1

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić najavio je danas stalne proteste građana, ako vlast za dva meseca ne raspiše vanredne parlamentarne izbore.

Naprednjaci pokreću inicijativu da se smanji broj poslanika

9. januar 2011. | broj komentara 0

Srpska napredna stranka (SNS) predaće Skupštini Srbije u četvrtak, 13. januara, nešto više od 280.000 potpisa građana koji podržavaju inicijativu naprednjaka za smanjenje broja poslanika parlamenta, najavio je danas zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.

Vučić: Ne saradujemo sa Demokratskom strankom

7. januar 2011. | broj komentara 1

Srpska napredna stranke ne sarađuje sa Demokratskom strankom i cilj joj je da posle sledećih izbora formira vladu sa sadašnjim opozicionim, a ne partijama iz vlasti, izjavio je danas zamenik predsednika naprednjaka Aleksandar Vučić.

SNS: Miting opozicije 4. februara (VIDEO)

24. decembar 2010. | broj komentara 2

Srpska napredna stranka (SNS) održaće 4. februara 2011. godine u Beogradu miting protiv vlasti u Srbiji, najavio je danas zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.

  • POČETNA
  • 1
  • 2
  • 3

Analize

Kuda "carinski rat na Kosovu" vodi Srbiju

Povratak u prošlost

Broj 585-586

04. avgust 2011.