emg home
RSS

Tema:   Credit Agricole

EBRD odobrila 10 miliona evra Erste banci za kredite agraru

16. avgust 2011. | broj komentara 0

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) saopštila je danas da će obezbediti do 10 miliona evra Erste banci u Srbiji za program kreditiranja poljoprivrede na osnovu javnih skladišnica.

Banke u prvom tromesečju zaradile 38 odsto više

21. jun 2011. | broj komentara 0

Banke u Srbiji u prvom tromesečju ostvarile dobitak pre oporezivanja od 9,6 milijardi dinara, što je 38 odsto više nego u istom periodu prošle godine, objavila Narodna banka Srbije.

KBC banka povećala kamatu na stambene kredite u korišćenju

5. april 2011. | broj komentara 0

KBC banka je u četvrtom tromesečju 2010. povećala kamatnu maržu kod stambenih kredita u korišćenju, i to kod kredita u evrima 1,25 procentnih poena, a kod kredita u švajcarskim francima 2,5 procentnih poena, pokazala je anketa Narodne banke Srbije.

Credit Agricole nudi grejs period na sve kredite

8. mart 2011. | broj komentara 0

Kredi agrikol banka (Credit Agricole) saopštila je danas da je omogućila grejs period svim klijentima koji se odluče za gotovinski kredit.

Credit Agricole Srbija povećao kapital

20. decembar 2010. | broj komentara 0

Banka Credit Agricole saopštila je danas da je povećala kapital za 20 miliona evra, iz sopstvenih izvora, kako bi unapredila poslovanje i razvoj u Srbiji.

Credit Agricole: Beskamatni gotovinski krediti

1. oktobar 2010. | broj komentara 0

Credit Agricole banka od ponedeljka, 4. oktobra, počinje da odobrava potpuno besplatne gotovinske kredite, sa nominalnom i efektivnom kamatnom stopom od nula procenata.    

Kredite uzelo oko 2.700 poljoprivrednika

17. maj 2010. | broj komentara 0

Oko 2.700 poljoprivrednih proizvođača uzelo kratkoročne i dugoročne kredite koje subvencioniše Ministarstvo poljoprivrede, ukupne vrednosti 14,7 miliona evra.

Credit Agricole ponudila novi depozitni račun za mala preduzeća

16. mart 2010. | broj komentara 0

Banka Credit Agricole Srbija ponudila je malim preduzećima i preduzetnicima novi proizvod, LIBERTE PRO depozitni račun, koji omogućava klijentima da dnevno zarađuju na dinarskim sredstvima koja imaju u banci i bez oročenja.

Kamata na neoročenu štednju Credit agrikole banke pet odsto

8. novembar 2009. | broj komentara 0

Credit Agricole banka u Srbiji saopštila je da je povećala kamatu na neoročenu štednju u evrima na nivo do pet odsto godišnje.

Credit Agricole nudi pet odsto kamate na devize po viđenju

6. novembar 2009. | broj komentara 0

Banka Credit Agricole povećala kamatu na štednju oročenu u evrima, na pet odsto godišnje, nezavisno od visine štednje.

Rast akcija

21. oktobar 2008. | broj komentara 0

Evropske akcije su danas dobile na vrednosti, nastavljajući rast u trećem uzastopnom danu, pošto su ulagači pozdravili najnoviji potez francuske vlade u podršci bankama. Skočile su i naftne deonice jer se nafta održala na blizu 75 dolara za barel.

Važan dogovor osam evropskih banaka

17. oktobar 2008. | broj komentara 0

Osam evropskih banaka iz grupacije Unico postiglo sporazum o međusobnim pozajmicama sve do iznosa od 15 milijardi evra kako bi obezbedile poverenje u finansijskom sistemu, saopštili su juče u francuskoj banci Credit Agricole. Među njima je i ova poslednja.

Svetska tržišta u padu

16. septembar 2008. | broj komentara 0

Svetska tržišta akcija i danas su u padu pošto investitori u uslovima globalnih finansijskih kriza strahuju da cene još nisu dotakle dno.

Veliki diskont Credit Agricole

5. jun 2008. | broj komentara 0

Kako bi na tržištu podigla neophodnih 5,9 milijardi evra, francuska bankarska grupacija Credit Agricole, koja je pretrpela velike gubitke u poslovima s kompromitovanim američkim hipotekarnim papirima, saopštila je juče da će ponuditi emisiju po diskontovanoj ceni.

Meridian banka odobrava dinarske keš-kredite

23. januar 2008. | broj komentara 0

Meridian banka počela je da odobrava dinarske gotovinske kredite sa rokom otplate do dve godine i efektivnom kamatnom stopom od 22,64 odsto godišnje.

Credit Agricole otpisuje 1,6 milijardi evra

21. decembar 2007. | broj komentara 0

Usled krize s hipotekarnim papirima, Credit Agricole je primorana da u vudu otpisa i dodatnog obezbeđenja izdvoji 1,6 milijardi evra. Uticaj na poslovni rezultat 2007.

Jelašić: Unaprediti korporativnu odgovornost

6. decembar 2007. | broj komentara 0

Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić ocenio je da kompanije u Srbiji ne rade dovoljno za dobrobit sredine u kojoj rade.

Gubitak banke Credit Agricole 22 miliona USD

15. novembar 2007. | broj komentara 0

Francuska bankarska grupa Credit Agricole juče je saopštila da je neto prihod u trećem kvartalu pao 16,8 procenata i da to vezano za otpis kompromitovanog portfelja.

Analize

Kuda "carinski rat na Kosovu" vodi Srbiju

Povratak u prošlost

Broj 585-586

04. avgust 2011.