emg home
RSS

Tema:   Podsticaj

Uručeno pet ugovora za podsticaje investicija

28. oktobar 2011. | broj komentara 0

Potpredsednica vlade Srbije Verica Kalanović uručila je danas pet ugovora predstavnicima domaćih i inostranih kompanija koje su dobile dodatne podsticaje države za direktne investicije i zapošljavanje novih radnika u tom gradu i na jugu Srbije

Kalanović: Širiti Program podrške direktnim investicijama

26. septembar 2011. | broj komentara 0

Potpredsednica Vlade Srbije zadužena za privredni i regionalni razvoj Verica Kalanović izjavila je danas da će predložiti da se u 2012. godini proširi Program podrške direktnim investicijama.

Za podsticanje organske proizvodnje ukupno 20 miliona dinara

30. jun 2011. | broj komentara 0

Vlada Srbije usvojila je danas na sednici Uredbu o korišćenju podsticajnih sredstava za podršku razvoju organske proizvodnje za 2011, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu poljoprivrede i trgovine.

Tadić: Sistemske budžetske mere za razvoj poljoprivrede (VIDEO)

14. maj 2011. | broj komentara 1

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da Vlada Srbije u narednom periodu mora da sistemskim budžetskim merama podstakne intenziviranje investicija u poljoprivredi i prehrambenoj industriji.

Konkurs za podsticaj ulaganja

7. februar 2011. | broj komentara 0

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza u saradnji s Ministarstvom za ekonomiju objavila poziv za dodelu bespovratnog novca za investicije zainteresovanim kompanijama.

Đelić: 100 miliona evra podsticaja za izvoznike

15. decembar 2010. | broj komentara 0

Preduzeća u Srbiji, koja veći deo proizvoda izvoze, u narednoj godini mogu da računaju na podsticaj u ukupnom iznosu od 100 miliona evra, izjavio je danas potpredsednik Vlade Srbije i ministar nauke i tehnološkog razvoja Božidar Đelić.

Analize

Budžet Srbije za 2012.

Poslednja rupa na kaišu

Broj 604

22. decembar 2011.