emg home
RSS

Tema:   Požar

Požar velikih razmera u tivatskoj i kotorskoj opštini

30. septembar 2011. | broj komentara 0

U požaru većih razmera koji je izbio danas u Donjem Grblju i Krtolama na području kotorske i tivatske opštine, vatrogasci pokušavaju da odbrane kuće od vatre koju nosi jak vetar.

Požar se širi ka Kosovu

12. septembar 2011. | broj komentara 0

Požar koji od subote besni u podujevskoj opštini duž administrativne linije između Kosova i centralne Srbije, preti da se proširi i na sela u kuršumlijskoj opštini, rečeno je danas u prokupačkoj policiji.

Požari kod Zaječara i Bora pod kontrolom

11. septembar 2011. | broj komentara 0

 Požari u okolini Bora i Zaječara su pod kontrolom, a tokom dana se očekuje i njihovo gašenje, izjavio je jutros šef Službe za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić.   

Na parkingu u Podgorici izgorelo 700 vozila

11. avgust 2011. | broj komentara 0

Oko 700 vozila je uništeno u požaru koji je juče izbio na parkingu na Ćemovskom polju u Podgorici, saopštila je danas policija.

Ugašen veliki požar na Braču

25. jul 2011. | broj komentara 0

Policija i dalje traga za krivcima pošto je utvrđeno da je uzrok ljudski faktor. Mediji spekulišu da su ga izazvali turisti koji su u uvali Blace pekli meso.

Požar u niškoj ciglani

18. april 2011. | broj komentara 0

Veliki požar izbio je danas u niškoj ciglani na periferiji grada, a u gašenju učestvuje više vozila Vatrogasne brigade iz Niša.

Ugašen požar u Domu Narodne skupštine

13. januar 2011. | broj komentara 0

U Domu Narodne skupštine u Poslaničkom klubu manjina danas je izbio požar koji je ugašen, potvrdio je sekretar Skupštine Srbije Veljko Odalović.

Najmanje šest žrtava požara u Kaliforniji

10. septembar 2010. | broj komentara 0

Najmanje šest osoba je poginulo u eksploziji gasa i velikom požaru koji je danas izbio nedaleko od San Franciska, najnoviji su podaci lokalnih vlasti.

U požaru u kineskom rudniku zlata 16 mrtvih

7. avgust 2010. | broj komentara 0

U požaru koji je izbio u jednom rudniku zlata u istočnoj Kini poginulo je 16 rudara, dok je njih sedam i dalje zarobljeno u oknu, javila je danas Sinhua.

Analize

Šta čeka buduće penzionere

Generacija bez budućnosti

Broj 593

07. oktobar 2011.