emg home
RSS

Tema:   Volksbank

Volksbank: Veće kamate i stepenasta štednja

26. oktobar 2011. | broj komentara 0

Volksbank za predstojeću Nedelju štednje najavila nove kamatne stope za tromesečna i šestomesečna oročenja i ponudila model stepenaste štednje na šest meseci.

Folksbanka nudi kamatu na štednju od četiri odsto

3. oktobar 2011. | broj komentara 0

Folksbanka (Volksbank) ponudila je godišnju kamatu četiri odsto na oročenja u evrima do Nedelje štednje koja počinje 31. oktobra i traje do 7. novembra, saopštila je danas ta banka.

Stambeni krediti Folksbanke sa fiksnom kamatom 18 meseci

26. avgust 2011. | broj komentara 0

Folksbanka (Volksbank) saopštila je danas da je, prateći aktuelna dešavanja na tržištu i uvažavajući potrebe budućih klijenata, kreirala stambeni kredit sa fiksnom kamatnom stopom u prvih 18 meseci.

Profit Volksbank 9,5 miliona evra

25. avgust 2011. | broj komentara 0

Volksbank u Srbiji je u prvoj polovini ove godine ostvarila 9,5 miliona evra profita, što je najbolji rezultat otkad banka posluje na srpskom tržištu, saopštila je ta banka.

Volksbank: Konverzija iz švajcarca u evre bez naknade

5. avgust 2011. | broj komentara 0

Volksbank je ponudila svojim klijentima konverziju kredita iz švajcaraca u evre bez naknade za konverziju, bez naknade za prevremenu otplatu postojećeg kredita u švajcarcima, kao i bez troškova obrade za puštanje novog kredita u evrima, saopštila je ta banka.

Asseco SEE i Volksbank potpisale krovni ugovor

29. april 2011. | broj komentara 0

Asseco SEE, vodeća IT kompanija u oblasti izrade softvera i pružanja IT usluga finansijskim institucijama i Volksbank International AG sa sedištem u Beču, potpisale su krovni ugovor o dugoročnoj poslovnoj saradnji u više zemalja u kojima Volksbank International posluje.

Krediti za čuvanje matičnih ćelija u Volksbanci

18. februar 2011. | broj komentara 1

Volksbanka saopštila je danas da je, prateći aktuelna dešavanja na tržištu i uvažavajući potrebe sadašnjih i budućih klijenata, kreirala namenski dinarski kredit za čuvanje matičnih ćelija.

Volksbank: Punto na kredit bez učešća

12. novembar 2010. | broj komentara 0

Volksbank je ukinula obavezno učešće svim kupcima novog Fijata Punto zbog velikog interesovanja za dinarske auto kredite, saopštila je danas ta banka.

NBS povećala referentnu kamatnu stopu na 10,5 odsto

11. novembar 2010. | broj komentara 1

Izvršni odbor Narodne banke Srbije danas je odlučio da referentnu kamatnu stopu poveća sa 9,5 na 10,5 odsto, saopštila je NBS.

Zbog viših kamata Hrvati razmišljaju o štednji u Srbiji

11. novembar 2010. | broj komentara 0

Kamate na štednju u Srbiji su za nekoliko procentnih poena više nego u hrvatskim bankama i mogle bi već od 1. januara 2011. da privuku hrvatske štediše da oroče novac u Srbiji, pokazalo istraživanje Ekonom:east magazina.

Volksbank dinarski krediti bez troškova obrade

29. oktobar 2010. | broj komentara 0

Volksbank danas je, nakon odluke države da ukine subvencionisanje keš kredita, odlučila da od 8. do 30. novembra svi klijenti koji podnesu zahtev za neki od dinarskih kredita sa fiksnom kamatom (kredit za refinanisranje, keš i potrošački) budu oslobođeni troškova

Volksbank: Tekući računi po meri

8. oktobar 2010. | broj komentara 0

Volksbank kreirala nekoliko tekućih računa koji uključuju veći broj usluga namenjen klijentima koji prebace svoja primanja u tu banku.

Volksbank: Krediti za studente s grejs-periodom

3. septembar 2010. | broj komentara 1

Volksbank uvela novu liniju dinarskih kredita s fiksnom kamatnom stopom 19,55 odsto (EKS) namenjenu studentima, saopštila je ta banka.

Volksbank snizila kamate na kredite za energetsku efikasnost

24. jun 2010. | broj komentara 0

Volksbank Srbija snizila je kamatne stope za kredite u evrima iz programa energetske efikasnosti, a uvela je i dinarske kredite sa fiksnom kamatnom stopom za te programe, saopšteno je danas iz te banke.

Sedam banaka pomaže građevinskoj industriji Srbije

22. jun 2010. | broj komentara 0

Na prvi javni poziv da učestvuju u Programu vanredne podrške građevinskoj industriji Srbije, prijavilo se sedam poslovnih banaka sa ukupno 14,5 milijardi dinara, saopštilo je danas Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja.

Volksbanka počela da odobrava studentske kredite

16. jun 2010. | broj komentara 0

Volks banka je pokrenula liniju dinarskih kredita namenjenu studnetima sa fiksnom kamatnom stopom od 15.60 procenata, objavila je ta banka.

Volksbank u 2009. ostvarila profit od 10,9 miliona evra

23. april 2010. | broj komentara 0

Volksbank u Srbiji ostvarila je prošle godine profit od 10,9 miliona evra. Ukupna aktiva banke uvećana je prošle godine u odnosu na kraj 2008. sa 720 miliona evra na 735 miliona evra, što je povećanje od dva odsto.

Volksbank: Dinar traženiji od evra

5. mart 2010. | broj komentara 0

Volksbank je prošle godine više od 80 odsto kredita datih građanima odobrila u dinarima s fiksnom kamatnom stopom i nepromenjivom mesečnom ratom, u iznosu od više od dve milijarde dinara. Klijenti su prepoznali pogodnosti zaduživanja u domaćoj valuti i taj trend se nastavlja i u

Volksbank: Pojeftiniće svi devizni krediti sem stambenih

25. februar 2010. | broj komentara 0

Smanjenje obaveznih deviznih rezervi sa 45 na 25 odsto dovešće do pojeftinjenja kredita, a to se odnosi na sve komercijalne kredite sem na stambene, koji nisu uključeni u obavezne devizne rezerve“, rekao je za Emg.rs Direktor sektora Volksbank za rad sa stanovništvom

Volksbank traži strateškog partnera

26. januar 2010. | broj komentara 0

Problemima opterećena austrijska Volksbank počela je danas da traži potencijalnog strateškog partnera.

NBS: Volksbanka Srbija visoko likvidna i profitabilna

17. decembar 2009. | broj komentara 0

Narodna banka Srbije (NBS) saopštila je danas da je Volksbank u Srbiji visoko likvidna banka i da posluje profitabilno.

Referentna kamatna stopa smanjena na 10 odsto

5. novembar 2009. | broj komentara 0

Monetarni odbor na današnjoj sednici, posle razmatranja aktuelnih ekonomskih kretanja, odlučio da snizi referentnu kamatnu stopu jedan procentni poen. Nova referentna kamatna stopa 10 odsto, primenjuje se od danas, saopštila Narodna banka Srbije.

Volksbank odobrava kredite za legalizaciju

1. novembar 2009. | broj komentara 0

Volksbank počeo da odobrava kredite za finansiranje troškova legalizacije objekata.

Volksbank: Aukcija kamata na depozite i štednja preko noći

23. oktobar 2009. | broj komentara 0

Volksbank je predstavila dva nova proizvoda za štednju, aukciju kamata na depozite i štednju preko noći, nove e-banking proizvode.

Danas kreću subvencionisani stambeni krediti

1. oktobar 2009. | broj komentara 1

Danas počinje primena Uredbe Vlade o sprovođenju programa subvencionisanja stambenih kredita, kao mera podrške građevinskoj industriji kroz subvencionisanje kamatne stope za stambene kredite koje će odobravati banke i dugoročno stambeno kreditiranje u 2009.

  • POČETNA
  • 1
  • 2

Analize

Nedelja štednje u Srbiji

Trka na duge staze

Broj 596

27. oktobar 2011.