emg home
RSS

O pretplati

Magazini Ekonom:east Media Group – Ekonom:east, Bankar i Preduzeće , distribuiraju se čitaocima u ravnopravnom odnosu putem široke distributivne mreže kao i izuzetno funkcionalne pretplatničke mreže sa više od 4.500 pretplatnika u celoj Srbiji i regionu (Crna Gora, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija), a putem pretplate i u zemljama Evropske unije, kao i u ostalim ekonomski relevantnim destinacijama u svetu.


Ekonom:east magazin | Bankar magazin | Preduzeće magazin | Godišnje edicije

Izdanja Ekonom:east Media Group čitaju svi članovi Vlade Srbije, rukovodeći ljudi lokalnih samouprava, direktori svih banaka u Srbiji, direktori svih najznačajnih kompanija u zemlji i regionu, kao i veliki broj vlasnika i direktora malih i srednjih preduzeća. Izdanja Ekonom:east Media Group zastupljena su kao nezaobilazna literatura u radu predstavništava stranih kompanija, stručnjaka iz oblasti ekonomije, kao i nevladinih organizacija u Srbiji i regionu.

Pretplata je najpovoljniji način pristupa svim našim izdanjima. Pored povoljnih cena, u koje su uračunati troškovi dostave, pretplata omugućava i dodatne pogodnosti, poput popusta na oglašavanje i kotizacije za konferencije u organizaciji Ekonom:east Media Group.

U okviru pretplate na Ekonom:east magazin, pored 50 brojeva Ekonom:easta, pretplatnici dobijaju i specijalne tradicionalne godišnje edicije: TOP 300 (rang lista najuspešnijh preduzeća u Srbiji ), BANKE I OSIGURANJA, REVIZORSKE I BROKERSKE KUĆE, LIZING KOMPANIJE (rang lista finansijskog sektora) i TOP 300 IZVOZNIKA (rang lista najboljih izvoznika Srbije), kao i sve redovne mesečne dodatke i publikacije koje Ekonom:east objavljuje povodom aktuelnih poslovnih zbivanja, propraćenih analizama vodećih ekonomskih stručnjaka.

Izdanja Ekonom:east Media Group su već prepoznata od strane poslovnih ljudi, velikih kompanija i uspešnih preduzeća, kao neophodan alat u svakodnevnom poslovanju i komunikaciji sa klijentima. U narednoj godini planiramo još povoljnosti i noviteta koji će obradovati naše verne pretplatnike, kao i buduće klijente. Ostanite sa nama.

Kontakt

EMG pretplata
Tel:

Fax:
E-mail:

Kontaktirajte agente pretplate:

Obrad Todorović, ,

Darija Sušić, ,

Koordinator Odeljenja pretplate
Mikailo Bodiroga, ,


Ekonom:east Media Group