emg home
RSS

Tema:   Nacionalna agencija za regionalni razvoj

Konkurs za mala i srednja preduzeća

31. mart 2011. | broj komentara 0

Nacionalna agencija za regionalni razvoj objavila konkurs za prijavu 150 malih i srednjih preduzeća koja žele da se prijave za uslugu savetovanja.

Eždenci: 100 miliona dinara za MSP u ovoj godini

16. mart 2011. | broj komentara 0

Direktor Nacionalne agencije za regionalni razvoj Ivica Eždenci izjavio je danas u Kragujevcu da je u toku konkurs za razvoj podrške konkurentnosti na koji mogu da se jave mala i srednja preduzeća i da sredstva u iznosu od 50.000 dinara do 500.000 dinara iskoriste za uvođenje

Partnerstvo na razvoju doživotnog preduzetničkog obrazovanja

22. decembar 2010. | broj komentara 0

Protokol o saradnji u okviru projekta uspostavljanja partnerstva za doživotno preduzetničko obrazovanje u Srbiji, koji je pokrenula Evropska fondacija za obuku, sutra će biti potpisan u Privrednoj komori Srbije.

Oko 30 odsto MSP ima problema u poslovanju

30. novembar 2010. | broj komentara 0

U Srbiji oko 30 odsto malih i srednjih preduzeća ima problema u poslovanju, a zbog ekonomske krize 10 odsto nije sigurno da li će opstati, izjavio danas direktor Nacionalne agencije za regionalni razvoj Ivica Eždenci.

Efekat ekonomske krize: 70.000 ljudi bez posla (VIDEO)

26. novembar 2010. | broj komentara 0

Od početka ekonomske krize, broj zaposlenih u Srbiji je smanjen za oko 70.000, odnosno za oko 7,2 odsto, a profit preduzeća je realno manji za oko 15,5 procenata, izjavio je danas direktor Nacionalne agencije za regionalni razvoj Ivica Eždenci.

Sedište Nacionalne agencije za regionalni razvoj preseljeno u Zaječar

15. oktobar 2010. | broj komentara 0

Premijer Mirko Cvetković, ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić i direktor Nacionalne agencije za regionalni razvoj Ivica Eždenci otvorili danas sedište te agencije u Zaječaru, prve državne insitucije izmeštenu iz Beograda.

Počinje preseljenje centrala državnih institucija

12. oktobar 2010. | broj komentara 0

Ministarstvo ekonomije najavilo da će četiri svoje službe do kraja godine preseliti iz Beograda u regionalne centre, Zaječar, Niš, Kragujevac i Užice.

Izmene odluke o maksimalnom broju zaposlenih

27. jul 2010. | broj komentara 0

U novom broju Službenog glasnika objavljena je izmena odluke o maksimalnom broju zaposlenih u organima državne uprave, kojom je povećan maksimalan broj zaposlenih na neodređeno vreme u određenim državnim organima u odnosu na prvobitnu odluku.

Dodeljena nagrada najboljoj preduzetnici u Srbiji

9. jun 2010. | broj komentara 0

Mlada preduzetnica iz Kruševca Sanja Knežević dobitnica je nagrade Žena za sva vremena, vredne 500.000 dinara, koju je sinoć dodelila Opportunity banka, u cilju podrške ženskom biznisu i promovisanju samozapošljavanja.

Bespovratna sredstva za inovacione projekte

25. maj 2010. | broj komentara 0

Evropska komisija objavila poziv za dodelu 35 miliona evra bespovratnih sredstava namenjenih inovacionim projektima.

Konkurs za bespovratnu pomoć malim i srednjim preduzećima

25. mart 2010. | broj komentara 0

Nacionalna agencija za regionalni razvoj objavila konkurs za dodelu bespovratne pomoći malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima.

Svako peto preduzeće registrovala je žena

22. februar 2010. | broj komentara 0

Svako peto preduzeće u Srbiji registrovala je žena, među kojima ima onih koje ne vode poslove već su samo vlasnice na papiru, izjavila je Mirjana Dmitrović, menadžerka Opportunity banke za marketing i komunikacije povodom otvaranja konkursa za podsticaj ženskog preduzetništva

Nacionalna agencija za regionalni razvoj počela rad

5. februar 2010. | broj komentara 0

Smanjenje razlika u razvijenosti opština i velikih preseljenja iz siromašnih u razvijene gradove i unapređenje infrastrukture biće glavni zadaci Nacionalne agencije za regionalni razvoj, koja je počela da radi početkom godine, rekao Goran Džafić, privremeni direktor

Analize

Srbiji preti novi talas otpuštanja

Uragan otkaza

Broj 589-590

01. septembar 2011.

 • Vraćanje imovine Vojvodini i lokalnim samoupravama

  Potraga za pravdom
 • Šta Srbija može dobiti u nastavku dijaloga sa Prištinom

  Samo da rata ne bude
 • Tržište dragocenih metala

  Zlatni galop
 • Fudbal i kriza

  Klubovi u ofsajdu