emg home
RSS

Tema:   US Steel Srbija

Vlada ispituje pet firmi Milana Beka

17. jun 2011. | broj komentara 1

Vladi Srbije je iz Brisela upućeno pismo u kome se navodi da proces koji treba da bude apsolutni prioritet jeste borba i rešavanje slučajeva visoke korupcije. Kako „Blic“ saznaje, u pismu su targetirana 24 slučaja prodaje ili privatizacije koje je neophodno ispitati.

Majkl Rouds novi generalni direktor US Steel Srbija

14. jun 2011. | broj komentara 0

US Steel objavio da Majkl Rouds 1. jula dolazi na čelo potpredsednika te kompanije i i generalnog direktora US Steel Srbija.

Gubitak preduzeća u 2010. 90 milijardi dinara

8. jun 2011. | broj komentara 0

Ukupni gubitak preduzeća u Srbiji u 2010. bio 90 milijardi dinara, 12,2 odsto manji nego 2009, kad je minus bio 102 milijarde, izjavila danas Ružica Stamenković, registratorka u Registru za finansijske izveštaje Agencije za privredne registre.

Zajednička investicija u novi pogon Ju-Es stil Srbije (VIDEO)

31. maj 2011. | broj komentara 0

U Hladnoj valjaonici kompanije Ju-Es stil Srbija (U. S. Steel Serbia) u Smederevu danas je pušten u rad pogon za obradu valjaka, mešovito preduzeće sa po 50 odsto vlasništva kompanije Ju-Es stil Srbija i kanadske kompanije Kort holdings limitid (Court Holdings Limited -

Ljajić: Srbija mora doneti zakon o osiguranju od povreda na radu

28. april 2011. | broj komentara 0

U Srbiji je prošle godine 35 ljudi umrlo zbog povreda na radu, a 73 odsto njih je stradalo u građevinarstvu i industriji, rekao je ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić danas u Smederevu.

Sutra potpisivanje Socijalnog sporazuma

28. april 2011. | broj komentara 0

Socijalni sporazum Vlade, poslodavaca i sindikata biće potpisan sutra, rekao je danas Rasim Ljajić, ministar za rad i socijalnu politiku.

Održana godišnja skupština Asocijacije industrije čelika

4. mart 2011. | broj komentara 0

U kompaniji US Steel Srbija juče održana godišnja skupština Asocijacije industrije čelika.

Kamen-temeljac za postrojenje za upravljanje otpadom

1. mart 2011. | broj komentara 0

Kamen temeljac za postrojenje za upravljanje industrijskim otpadom položen danas u US Steelu Srbija u Smederevu, a svečanosti je prisustvovao i ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić. To će biti prvo sertifikovano postrojenje za upravljanje industrijskim

"Ju-es-stil Srbija" - 51 milion dolara za novu investiciju

5. januar 2011. | broj komentara 0

Najveća planirana investicija kompanije "Ju-es-stil Srbija" u 2011. godini je izgradnja postrojenja za pripremu i injektiranje ugljenog praha u visoke peći, najavio je generalni direktor Metju Perkins.

TOP 300: Delta na vrhu liste

6. oktobar 2010. | broj komentara 0

Ekonom:east Media Group objavila tradicionalnu godišnju ediciju Top 300 najvećih preduzeća Srbije, rangiranih prema visini poslovnih prihoda u 2009. Vodeću poziciju na listi najvećih domaćih preduzeća ove godine je, prvi put, preuzela privatna kompanija, Delta Holding.

U.S. Steel poklonio školski pribor deci u Radincu

31. avgust 2010. | broj komentara 0

Generalni direktor U. S. Steel Serbia Metju Perkins sa suprugom Nadeždom uručio je danas u ime kompanije školski pribor deci koja žive u Centru za izbegla i raseljena lica u Radincu, saopšteno je iz te kompanije.

Drakulić: Ne odlazim po drugi put iz Srbije

27. avgust 2010. | broj komentara 0

Stari akcionari u „Ist pointu“ sada imaju 33 odsto vlasništva, a ulaskom investicionih fondova iz SAD i Velike Britanije dug je umanjen za 100 miliona evra. Svrha ove transakcije je povećanje tržišne vrednosti kompanije.

Nagrada za društvenu odgovornost

30. mart 2010. | broj komentara 0

Projekat Klub samohranih majki Smaedereva, koji je pokrenula kompanija US Steel Srbija, proglašen je večeras za najbolji projekat društveno odgovornog poslovanja, na međunarodnoj konferenciji u Beogradu.

US Steel u ekologiju investirao 60 miliona dolara

18. februar 2010. | broj komentara 0

Kompanija US Steel Srbija u prethodne dve godine u zaštitu životne sredine investirala više od 60 miliona dolara, rekao danas generalni direktor te kompanije Metju Perkins i dodao da je to je najveća dosadašnja kompanijska investicija u ekologiju u Srbiji.

U US Steelu potpisan Kolektivni ugovor do 2012. godine

2. decembar 2009. | broj komentara 0

Kompanija US Steel Srbija potpisala je danas Kolektivni ugovor sa predstavnicima sindikata, kojim su precizirana prava i obaveze poslodavca i oko 5.600 zaposlenih u kompaniji od 2010. do 2012.

US Steel Srbija jednu peć stavlja na tihi hod

29. oktobar 2009. | broj komentara 0

US Steel Srbija će u poslednjem kvartalu staviti na tihi hod jednu od dve visoke peći, o čemu su obavešteni reprezentativni sindikati, rekao je danas direktor te komapnije za komunikacije Nemanja Brković.

NIS najbolji iz Srbije na listi kompanija u regionu

23. septembar 2009. | broj komentara 0

Naftna industrija Srbije najbolje je plasirana srpska kompanija na listi velikih, gledano prema prihodu, u jugoistočnoj Evropi.

US Steel Srbija: Višak 206 zaposlenih u administraciji

31. jul 2009. | broj komentara 0

US Steel Srbija otpustiće u septembru 206 zaposlenih u administraciji, rečeno je danas u Samostalnom sindikatu te kompanije.

Donacija US Steela Srbija za Zdravstveni centar Smederevo

31. jul 2009. | broj komentara 0

US Steel Srbija danas je Zdravstvenom centru Smederevo uručio opremu za odeljenja ortopedije i traumatologije.

Počelo zagrevanje Visoke peći II u US Steelu Srbija

7. jul 2009. | broj komentara 0

U kompaniji US Steel Srbija u Smederevu danas počelo zagrevanje Visoke peći II, koja zbog ekonomske krize nije radila od septembra 2008.

US Steel Srbija otpušta do 250 radnika

3. jul 2009. | broj komentara 0

U administraciji i pratećim službama kompanije US Steel Srbija predstoji smanjenje broja zaposlenih, 150 do 250 radnika, rekao je predstavnik kompanije Nemanja Brković.

Najveći izvoznici US Steel Srbija, Jugoimport SDPR i Petrohemija

8. jun 2009. | broj komentara 0

Najveći izvoznici u prva četiri meseca ove godine su preduzeća US Steel, Jugoimport SDPR, Petrohemija, Tigar gume i Loher elektro iz Subotice, pokazuju podaci Privredne komore Srbije.

IMK 14. oktobar dogovorio poslove do kraja godine

6. jun 2009. | broj komentara 0

Direktor kruševačke Industrije mašina i komponenata 14. oktobar Zoran Radmanovac kaže da će ta kompanija na osnovu ugovorenih poslova biti uposlena do kraja godine.

Gase i drugu peć

6. mart 2009. | broj komentara 0

Primarna proizvodnja u železari "Ju Es stil Srbija" u Smederevu staje u aprilu, saznaju "Novosti". Posle prve, na "tihi hod" ide i druga visoka peć. Sirovo gvožđe iz obe peći, najverovatnije, neće poteći do isteka ove godine.

Metju Perkins novi generalni direktor US Steel Srbija

24. februar 2009. | broj komentara 0

Generalni direktor i potpredsednik kompanije US Steel Srbija od 1. marta biće Metju Perkins, saopštila je danas ta smederesvka železara.

  • POČETNA
  • 1
  • 2

Analize

Kuda "carinski rat na Kosovu" vodi Srbiju

Povratak u prošlost

Broj 585-586

04. avgust 2011.