emg home
RSS

Preduzeće magazin

Septembra 2007. magazin Preduzeće postalo je član Ekonom:east Media Group. Magazin postoji već pet godina, ali je ulaskom u EMG potpuno redizajniran - estetski i konceptualno. Preduzeće je danas moderan mesečnik, savremenog izgleda, štampan na dobrom papiru i dinamičnog sadržaja.

Posle redizajniranja, Preduzeće je postalo najrelevantniji magazin na tržištu namenjen vlasnicima malih i srednjih preduzeća i preduzetnicima. Cilj časopisa je da bude informativan i edukativan, odnosno da čitaocima ukaže na sve mogućnosti razvoja biznisa u Srbiji, kao i na to kako da najlakše prevaziđu teškoće u poslovanju.

Preduzeće svojim tekstovima konstatuje probleme, ali pre svega – nudi rešenja. Osim novinara Ekonom:east Media Group, za Preduzeće pišu i brojni stručni spoljni saradnici, a želja uredništva je da objavljivanjem njihovih tekstova što više promoviše mlade i javnosti još nepoznate stručnjake. Sadržajno, u Preduzeću dominiraju po dve glavne teme broja, dok je ostatak magazina posvećen rubrikama čiji je glavni zadatak da čitaocima prenesu nove ideje.

Preduzeće je i važan izvor informacija o najbitnijim tekućim poslovnim zbivanjima koja se tiču preduzetništva, ali i prilika da se Vlada, državne agencije i druge državne institucije informišu o trendovima u privredi. Uz to, namera Preduzeća je da bude promoter ideja i pokretač različitih preduzetničkih inicijativa. Čitaoci Preduzeća su svi koji poseduju preduzetnički duh, bilo da već imaju svoje firme, ili da tek planiraju da ih osnuju, ali i oni koji sebe vide kao profesionalne menadžere u postojećim preduzećima.

Ključna prednost Preduzeća jeste tačnost podataka. S obzirom na to da iza Preduzeća stoji renomirana medijska kuća EMG, čitaoci mogu biti sigurni da su svi tekstovi maksimalno profesionalno obrađeni, po najvišim profesionalnim standardima.


Ekonom:east Media Group