emg home
RSS

Tema:   Nedelja štednje

Dinarska štednja isplativija od devizne u Nedelji štednje

3. februar 2011. | broj komentara 0

Narodna banka Srbije saopštila da je analiza isplativosti dinarske i devizne štednje, oročene u Nedelji štednje na tri meseca, pokazala da je dinarska štednja bila isplativija od devizne.

Societe Generale banka podržava dinarizaciju

3. novembar 2010. | broj komentara 0

Kako bi podržala proces dinarizacije, Societe Generale banka uvela je dva proizvoda, novi vid dinarske štednje i auto-kredit bez valutne klauzule.

Bankari: Niže kamate na uloge u nedelji štednje

29. oktobar 2010. | broj komentara 0

Građani Srbije ove godine mogu da očekuju niže kamate na depozite položene u nedelji štednje, iako su bankari saglasni u oceni da treba motivisati štednju u dinarima, zaključak je bankara okupljenih na okruglom stolu magazina Bankar, dela Ekonom:east Media Group, o štednji.

U Nedelji štednje banke oslobođene obavezne rezerve na dinare

22. oktobar 2010. | broj komentara 0

Narodna banka Srbije oslobodila banke obaveze izdvajanja rezerve na oročenu dinarsku štednju položenu u Nedelji štednje, od 31. oktobra do 8. novembra, saopštio NBS pošto je Izvršni odbor NBS-a usvojio dopunu odluke o obaveznoj rezervi banaka kod NBS-a.

Kamate mame štediše

31. oktobar 2008. | broj komentara 0

U Nedelji štednje banke na oročene evre nude godišnju kamatu do 9,5 odsto, kao i druge pogodinosti. – Na oročene dinare kamata se kreće do 20 odsto godišnje

Analize

Da li će Srbija uvoziti radnu snagu

Kupovina tuđe pameti

Broj 570-571

21. april 2011.