emg home
RSS
Preduzeće

Preduzeće, Broj 90, 15. novembar 2010.

Poslovni inkubator

Od ideje do uspešnog biznisa

Autor: Vukosava Vuković

Poslovni inkubator je prostor gde se preduzetnicima pružaju savetodavne i administrativne usluge u otpočinjanju poslova

U Srbiji su brojni oni koji svoje ideje prenose u druge zemlje, jer smatraju da je u Srbiji put od ideje do uspešnog posla previše „trnovit“.

Ukoliko izuzmemo ostale, a pre svega razloge finansijske prirode, nedovoljno znanje i strah su najčešći razlozi koji dovode do toga da mladi ljudi odustanu od svojih poslovnih zamisli jer, kako veruju, ne postoji taj inkubator koji bi od njihove ideje izlegao uspešan posao.


Da biste pročitali besplatan članak, dovoljno je da imate otvoren osnovni nalog na EMG

Prijavite se svojim korisničkim imenom i šifrom da biste pristupili ovom tekstu.

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me

Zaboravljena šifra?


Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unestite tekst komentara:

25. decembar 2010. 17:24:42

| dragan

2

Ima li Srbija tržište? Srbija trenutna nije orjentisana stvaralaštvu,ni u umetsnosti ni u privredi,ni u sportu.Vlada kojoj je osnovni zadatak da UPOSLI NACIJU traži od nezaposlenih da je inspirišu biznis idejama,gospodo,ušli ste u nespremni u tranziciju,vi ste deo svetske zavere protiv svog naroda-tobož ste brižnici a bavite se isključivo rsprodajom nacionalnih resursa za koje su segeneracije žrtvovale.Vlada i nacionalne službe za zapošljavanje treba da ponude nezaposlenima poslovne ideje za integraciju sa privrednim subjektima od nacionalnog interesa.Gde su te silne poslovne ideje koje NSZ tobož nudi nezaposlenima.Nedostupne su,završavaju u privatnim đepovima.Vlada i država treba da naprave poslovni ambijent i podrže privredni život svojoj naciji a ne da se samo bave rasprodajom svojih privrednih i prirodnih resursa.Da li Srbija ima glavu ?

08. januar 2011. 13:07:07

| vene

0

mi kao obican narod preostaje da nam prodaju tih par preduzca i>zemlju sa sumama
da radimo 3 za jedan obrok

08. januar 2011. 13:07:07

| vene

2

srbja je naj bogata zemlja sveta;MI NEMAMO DRUGU SAMO DAIMAMO KO CE DA JE POVEDE NAPRET.....................;

19. decembar 2011. 15:16:21

| Spomenko

0

Ikubator, ko upravlja njime, 12 meseci intezivno tragam za firmom koja će me zaposliti, radi njihovog prosperiteta.Ništa.
Nudim mnogo inovativnih pristupa, rešenja,objašnjavam ali đaba.Nudio sam i tako for free,registrovane inovacije na njihovo ime, samo nisam nudio da im doplatim i tu mi je probem.Kad bih dobio kredit od samo 2 000 evra na 6 meseci bio bih u stanju da prođem kroz zid, koga to briga.
Oni zato uzimaju i po desetine hiljada da bi nas edukovali i objasnili nam kako bi trebali, pa nam uzmu i to malo koje nemam pojma otkud mi,...