emg home
RSS

Tema:   Demokratska stranka

Tadić: Dobio sam podršku Glavnog odbora

31. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da je Glavni odbor DS podržao njegovu politiku i kandidaturu za premijera Srbije.

DS: Doneta odluka o početku pregovora o vladi

22. maj 2012. | broj komentara 0

Predsedništvo Demokratske stranke sinoć odlučilo da počne pregovore o formiranju parlamentarne većine, objavljeno na sajtu stranke.

Tadić: Izbori su biti ili ne biti za Srbiju

30. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić ocenio da će na izborima građani lako odlučiti kome da daju glas, pre svega na osnovu onoga što je neko uradio do sad, na osnovu dela i nedela.

Tadić: Rast izvoza kad prvi automobili krenu u Nemačku

25. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić ocenio da će rast izvoza Srbije biti zasnovan na automobilskoj industriji kad u drugoj polovini godine prvi automobili iz Kragujevca krenu i na nemačko tržište.

DS i SNS obećavaju bolje uslove za poslovanje

24. april 2012. | broj komentara 0

Demokratska stranka i Srpska napredna stranka obećale investitorima bolje uslove poslovanja u Srbiji i saglasile se da je povećanje poreza na dodatu vrednost krajnja mera kojoj moraju da prethode reforma poreskog sistema i bolja naplata poreza.

Jovanović: Posle izbora samo s Demokratskom strankom

23. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio da posle izbora može da pravi vladu samo s Demokratskom strankom, ali je dodao da to zavisi od izbornih rezultata.

MRI: Tadić u prednosti, SNS vodi za Parlament

18. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić u prednosti od tri odsto nad kandidatom Srpske napredne stranke Tomislavom Nikolićem, dok parlamentarna lista SNS-a u istom procentu ima veću podršku od koalicije oko Demokratske stranke, pokazalo istraživanje

Đilas: Mogu sa svima sem sa SNS-om

18. april 2012. | broj komentara 1

Kandidat Demokratske stranke za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas izjavio da ne može da bude u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom na gradskom nivou zbog laži koje plasiraju o njemu.

Stefanović: DS ima plan za Kosovo

18. april 2012. | broj komentara 0

Dijalog Beograda i Prištine biće nastavljen po formiranju vlade, a Demokratska stranka ima jasan plan za sveobuhvatno rešenje problema Kosova, rekao sinoć u ćupriji funkcioner DS-a Borislav Stefanović.

Drašković: Evropska Srbija na novim evropskim temeljima

17. april 2012. | broj komentara 0

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Draškvić založio se za novu evropsku Srbiju na novim evropskim temeljima.

Đelić: SNS Dačiću nudi da bude premijer

16. april 2012. | broj komentara 0

Funkcioner Demokratske stranke Božidar Đelić ocenio da naprednjaci premijersku funkciju nude predsedniku Socijalističke partije Srbije Ivici Dačiću.

Jeremić: Opasna retorika da ugovori ne obavezuju

14. april 2012. | broj komentara 0

Funkcioner Demokratske stranke Vuk Jeremić ocenio kao opasnu retoriku izjave da međunarodni ugovori koje je Srbija potpisala i primenjuje ne obavezuju i najave njihovog jednostranog raskidanja.

Tadić: Najveći nedostatak Vlade nezaposlenost

14. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da je najveći nedostatak aktuelne vlade to što nije rešila problem nezaposlenosti.

Nikolić: Političari žive dobro

14. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat i lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio da političari za razliku od većine drugih građana Srbije žive dobro.

Partner: Nikolić bi pobedio na predsedničkim izborima

11. april 2012. | broj komentara 0

Ako bi drugi krug predsedničkih izbora bio održan danas, pobedio bi predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, s dva odsto glasova razlike u odnosu na predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića, rezultat je istraživanja agencije Partner konsalting.

Đelić: Pet ključnih mera za bolji život

9. april 2012. | broj komentara 0

Funkcioner Demokratske stranke Božidar Đelić predstavio pet ključnih mera za poboljšanje života trudnica, porodilja, nezaposlenih, studenata i poljoprivrednika koje će, kako je najavio, ta stranka sprovoditi posle izbora 6. maja.

Faktor plus: Tadić i Nikolić skoro izjednačeni

9. april 2012. | broj komentara 0

U prvom krugu predsedničkih izbora za kandidata DS-a Borisa Tadića glasalo bi 35,8 odsto, a za kandidata SNS-a Tomislava Nikolića 35,7 odsto birača, pokazalo ispitivanje javnog mnjenja agencije Faktor plus.

Radosavljević: SNS daje nerealna obećanja

3. april 2012. | broj komentara 0

Demokratska stranka ocenila danas kao nerealno obećanje Srpske napredne stranke da će obezbediti 100 milijardi evra za investicije, kad je ukupan bruto proizvod zemalja Zapadnog Balkana 70 milijardi evra.

Dačić: Privatizacije bile pljačkaške i lopovske

3. april 2012. | broj komentara 0

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio da su privatizacije u Srbiji bile pljačkaške i lopovske i da ne želi da preuzme odgovornost za to.

Nikolić: Vlast ne zna šta treba da radi

31. mart 2012. | broj komentara 0

Srbija je zemlja siromaštva, velikih nepravdi i zemlja u kojoj samo vlast ne zna šta treba da se čini kako bi se to stanje promenilo, rekao je danas u Novoj Varoši predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

Jovanović: Od Tadića očekujem da bude predsednik države

31. mart 2012. | broj komentara 0

Lider Liberalno-demokratske partije i Preokreta Čedomir Jovanović rekao je danas da od Borisa Tadića očekuje da bude predsednik države, a ne da gleda na građane kao na birače svoje stranke kojima nudi Demokratsku stranku umesto Srbije o kojoj ne želi da govori.

Tadić pozvao gastarbajtere da investiraju u Srbiji

31. mart 2012. | broj komentara 0

Predsednik Demokratske stanke Boris Tadić izjavio da bi oni koji danas odlaze u svet trebalo da razmišljaju o tome da nastave poslovanje u Srbiji i da novac koji zarade u inostranstvu investiraju u Srbiju i preuzmu odgovornost za svoju porodicu.

Glavni ciljevi DS-a privlačenje investicija i radna mesta

30. mart 2012. | broj komentara 0

Glavni ciljevi Demokratske stranke i u narednim godinama biće privlačenje investicija i otvaranje radnih mesta, koje će doprineti boljem životu gradjana Srbije, rečeno danas na konferenciji za novinare.

Megatrend poklanja godinu studija

29. mart 2012. | broj komentara 0

Svi brucoši koji upišu neki od fakulteta Univerziteta Megatrend imaće ove godine besplatno studiranje, najavio rektor Mića Jovanović.

Šapić se izvinio zbog lepljenja plakata

28. mart 2012. | broj komentara 0

Predsednik Beogradskog odbora Demokratske stranke Aleksandar Šapić izvinio se danas građanima što su plakati DS-a zalepljeni na mestima gde to nije predviđeno i obećao da će ih aktivisti DS-a odmah ukloniti.

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.