emg home

RSS

Jovanović: Od Tadića očekujem da bude predsednik države

31. mart 2012. | 20:27

Izvor: Beta

Grad: Čačak

Lider Liberalno-demokratske partije i Preokreta Čedomir Jovanović rekao je danas da od Borisa Tadića očekuje da bude predsednik države, a ne da gleda na građane kao na birače svoje stranke kojima nudi Demokratsku stranku umesto Srbije o kojoj ne želi da govori.

"Predsednik države treba da vodi zemlju, a sve drugo je neozbiljno te institucije i podrške ljudi koji u njoj žive", rekao je Jovanović na tribini koalicije Preokret u Čačku.

Jovanović je upitao gde je na listi DS predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković. On je ocenio da stranka koja je na vlasti treba da ide na izbore s predsednikom vlade koji je iz njene stranke, ako je vlada dobro radila, a ako nije dobro radila onda ta stranka treba ide u opoziciju i pre izbora da preda vlast.

"Njima i nije važno ko će biti predsednik vlade jer ko god da bude on će je voditi kao što ju je vodio Cvetković, a on ju je vodio kao što ju je vodio Vojislav Koštunica, kukavički i neodgovorno", rekao je Jovanović.

Lider Bogate Srbije Zaharije Trnavčević je ocenio da je Srbija dospela na najnižu tačku Evrope, da je postala zemlja siromaha i nezaposlenih ljudi. On je rekao da aktuelna Vlada za čcetiri godine mandata nije imala nijednom na dnevnom redu tačku “agrarna politika” i ocenio da je poljoprivreda najveći potencijal Srbije.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Izbori

Ličnosti: Mirko Cvetković, Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Zaharije Trnavčević, Vojislav Koštunica

Institucije: Demokratska stranka, Liberalno-demokratska partija, Preokret, Bogata Srbija


Unesite tekst komentara:

<<

04. jun - 10. jun 2012.

>>