emg home

RSS

Nikolić: Vlast ne zna šta treba da radi

31. mart 2012. | 20:33

Izvor: Beta

Grad: Nova Varoš

Srbija je zemlja siromaštva, velikih nepravdi i zemlja u kojoj samo vlast ne zna šta treba da se čini kako bi se to stanje promenilo, rekao je danas u Novoj Varoši predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

Nikolić je okupljenima na novom mostu na Limu u centru grada poručio da u državi golih i bosih, gladnih i žednih,
siromaštvo svima tovari istu muku, i Srbima i Bošnjacima i pripadnicima drugih nacionalnih manjina. "Vlast se zadužuje za potrošnju, za penzije i plate Policiji, Vojsci i sudijama, a ne da se podižu fabrike. A sve te dugove vraćaće oni koji rade i po dve smene i budu srećni ako, kad podvuku crtu, ostanu na nuli", rekao je Nikolić.

On je naveo da je SNS bolji od onih koji su sada na vlasti i da SNS zna da 6. maja tovari sebi veliki teret na leđa, a to su siromaštvo, prezaduženost države, kriminal i korupciju. "Zato vas molim da 6. maja vrlo ozbiljno priđete izborima. Znate s kim imate posla. Ne dajte da pokradu jer je to jedini način da dobiju izbore. Vidite koliko im traje kampanja, a analize kažu da nam se uopšte nisu primakli", rekao je Nikolić.

Nikolić je dodao da je Srbija kuća koja ima dvoja vrata, i za Rusiju i za Evropsku uniju, i da Srbija hoće rusko tržište ali i nemački kapital i investicije u Dunav, Savu, u srpska sela.

"Boris Tadić više neće moći da računa na glasove Bošnjaka u ovom delu Srbije jer je s Demokratskom strankom napravio problem Bošnjačkoj nacionalnoj zajednici, a odbornici SNS-a i Bošnjačke narodne stranke odlučivaće ko će dalje voditi ove opštine", rekao je Mujo Muković, predsednik BNS-a, koalicionog partnera SNS-a.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Izbori

Ličnosti: Boris Tadić, Tomislav Nikolić, Mujo Muković

Institucije: Demokratska stranka, Srpska napredna stranka, Bošnjačka narodna stranka


Unesite tekst komentara:

<<

04. jun - 10. jun 2012.

>>