emg home
RSS

Tema:   Boris Tadić

Tadić: Od predsedničkih izbora zavisi sastav nove vlade

7. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić uveren je da će pobediti u drugom krugu predsedničkih izbora i ocenio da će ishod tih izbora odrediti izgled buduće vlade.

CESID: Tadić i Nikolić u drugom krugu

6. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednik Srbije biće izabran u drugom izbornom krugu 20. maja, a građani će birati između kandidata koalicije Izbor za bolji život Borisa Tadića i kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, saopštio CESID.

Tadić: Izbori od presudnog značaja za narednih 10 godina

3. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da predstojeći izbori imaju presudni značaj za narednih 10 godina u Srbiji.

Tadić: Izbori su biti ili ne biti za Srbiju

30. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić ocenio da će na izborima građani lako odlučiti kome da daju glas, pre svega na osnovu onoga što je neko uradio do sad, na osnovu dela i nedela.

Zukorlić: Nismo zaboravili obećanja Borisa Tadića

30. april 2012. | broj komentara 0

Kandidat za predsednika Srbije, muftija Muamer Zukorlić, rekao sinoć u Prijepolju da narod Srbije treba zaštititi od ljudi koji su sada na čelu države i u gradskim i opštinskim upravama.

Tadić: Najvažniji borba protiv korupcije i stabilnost

27. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić izjavio da će mu, ako pobedi na izborima, najvažniji biti borba protiv korupcije, nastavak gradnje infrastrukture i očuvanje makroekonomske stabilnosti.

Tadić: Rast izvoza kad prvi automobili krenu u Nemačku

25. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić ocenio da će rast izvoza Srbije biti zasnovan na automobilskoj industriji kad u drugoj polovini godine prvi automobili iz Kragujevca krenu i na nemačko tržište.

SRS: Boris mora da izgubi, Toma ne sme da pobedi

23. april 2012. | broj komentara 0

Predsednica Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta poručila sa predizbornog skupa u Valjevu da Boris Tadić ne sme da pobedi, a da Tomislav Nikolić mora da izgubi na izborima 6. maja.

Tadić: Izbori prilika da se odluči o nastavku reformi

20. april 2012. | broj komentara 0

Kandidat Demokratske stranke za predsednika Srbije Boris Tadić izjavio da su predstojeći izbori prilika da se odluči o tome da li će Srbija nastaviti reforme.

Tadić: Posle izbora dijalog o obimu i sadržaju autonomije

19. april 2012. | broj komentara 1

Kandidat koalicije Izbor za bolji život za predsednika Srbije Boris Tadić izjavio da će se nakon izbora nastaviti politički dijalog o obimu i sadržaju autonomije Vojvodine.

MRI: Tadić u prednosti, SNS vodi za Parlament

18. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić u prednosti od tri odsto nad kandidatom Srpske napredne stranke Tomislavom Nikolićem, dok parlamentarna lista SNS-a u istom procentu ima veću podršku od koalicije oko Demokratske stranke, pokazalo istraživanje

Ilić: Ne rasipajte glasove, glasajte za nas

17. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić pozvao građane da na izborima ne rasipaju glasove već da glasaju za koaliciju Pokrenimo Srbiju, koja je, kako je ocenio, jedina prava alternativa sadašnjoj vlasti.

Tadić: Spoljna politika donosi konkretnu dobit

16. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat liste Izbor za bolji život Boris Tadić izjavio da je most između Zemuna i Borče primer spoljne politike Srbije koja je otvorena prema svetu i koja donosi konkretnu dobit.

Tadić: Poštovaćemo međunarodno pravo po pitanju izbora

16. april 2012. | broj komentara 0

Lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da će Srbija poštovati međunarodno pravo po pitanju održavanja lokalnih izbora na Kosovu jer je sve što je u skladu s međunarodnim pravom u skladu sa zakonima Srbije.

Tadić: Najveći nedostatak Vlade nezaposlenost

14. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da je najveći nedostatak aktuelne vlade to što nije rešila problem nezaposlenosti.

Zukorlić: Tadić treba da me podrži u drugom krugu

13. april 2012. | broj komentara 0

Kandidat za predsednika Srbije Muamer Zukorlić traži od lidera Demokratske stranke Borisa Tadića da ga podrži u drugom krugu izbora i tako mu uzvrati za glasove Bočnjaka koje je dobijao na prethodnim izborima.

Partner: Nikolić bi pobedio na predsedničkim izborima

11. april 2012. | broj komentara 0

Ako bi drugi krug predsedničkih izbora bio održan danas, pobedio bi predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, s dva odsto glasova razlike u odnosu na predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića, rezultat je istraživanja agencije Partner konsalting.

Faktor plus: Tadić i Nikolić skoro izjednačeni

9. april 2012. | broj komentara 0

U prvom krugu predsedničkih izbora za kandidata DS-a Borisa Tadića glasalo bi 35,8 odsto, a za kandidata SNS-a Tomislava Nikolića 35,7 odsto birača, pokazalo ispitivanje javnog mnjenja agencije Faktor plus.

Marijana Pajvančić: Ulazimo u nelagodnu ustavnu situaciju

6. april 2012. | broj komentara 0

Profesorka ustavnog prava Marijana Pajvančić izjavila da će se Srbija, zbog izbora na svim nivoima, u jednom momentu naći u međuprostoru jer neće imati ni predsednika države niti će biti izabran novi parlament.

I predsednički izbori 6. maja

5. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički izbori u Srbiji biće održani 6. maja, odlučila predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović.

Tadić: Iduće nedelje tender za smederevsku Železaru

5. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Srbije Boris Tadić najavio da će iduće nedelje Vlada raspisati tender za izbor strateškog partnera za Železaru Smederevo i da će se pokazati da je bila opravdana odluka države da preuzme tu kompaniju.

Sarkozi obećao nastavak podrške Francuske

5. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Francuske Nikola Sarkozi napisao predsedniku Srbije Borisu Tadiću kako se nada da će srpski narod ostati opredeljen za očuvanje evropskog puta i obećao nastavak odlučne podrške Pariza Beogradu kad je reč o početku pregovora o članstvu u Evropskoj uniji.

Vučić: Tadić nije skratio mandat, već podneo ostavku

4. april 2012. | broj komentara 0

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da predsednik Boris Tadić danas nije skratio mandat, već da je podneo ostavku.

Tadić: Dve žene imaju veliku šansu za mesto premijera

4. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas da dve žene imaju veliku šansu da budu kandidati za premijera.

Tadić skratio mandat, svi izbori verovatno 6. maja

4. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio danas da je odlučio da skrati svoj predsednički mandat kako bi omogućio da 6. maja budu održani opšti izbori. Slavica Đukić-Dejanović: I predsednički izbori verovatno 6. maja.

Analize

Ne(i)mar

26. avgust 2010 u 10:16

Situacija u Srbiji me sve više podseća na stari vic, po kome otac sinu, na pitanje da li će ove godine ići na more, odgovara: „Šanse da hoćemo su 50 odsto, a da nećemo 100 odsto!“

Poslednje analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.