emg home
RSS

Tema:   Srpska napredna stranka

Vučić: Imamo oko 215.000 sigurnih glasova Beograđana

25. april 2012. | broj komentara 1

Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić izjavio je danas da naprednjaci u stranačkoj evidenciji imaju oko 215.000 sigurnih glasova Beograđana.  

DS i SNS obećavaju bolje uslove za poslovanje

24. april 2012. | broj komentara 0

Demokratska stranka i Srpska napredna stranka obećale investitorima bolje uslove poslovanja u Srbiji i saglasile se da je povećanje poreza na dodatu vrednost krajnja mera kojoj moraju da prethode reforma poreskog sistema i bolja naplata poreza.

Nikolić: Ispitaćemo hiljadu privatizacija

19. april 2012. | broj komentara 1

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio sinoć u Kraljevu da će ispitati hiljadu privatizacija u Srbiji ako dođe na vlast.

MRI: Tadić u prednosti, SNS vodi za Parlament

18. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić u prednosti od tri odsto nad kandidatom Srpske napredne stranke Tomislavom Nikolićem, dok parlamentarna lista SNS-a u istom procentu ima veću podršku od koalicije oko Demokratske stranke, pokazalo istraživanje

Đelić: SNS Dačiću nudi da bude premijer

16. april 2012. | broj komentara 0

Funkcioner Demokratske stranke Božidar Đelić ocenio da naprednjaci premijersku funkciju nude predsedniku Socijalističke partije Srbije Ivici Dačiću.

Nikolić: Političari žive dobro

14. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat i lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio da političari za razliku od većine drugih građana Srbije žive dobro.

SNS: Uložiti do pet milijardi evra u poljoprivedu

13. april 2012. | broj komentara 0

Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila da bi ta stranka, ako dođe na vlast, insistirala na tome da u narednih 10  godina u poljoprivredu bude uloženo do pet milijardi evra.

Vučić: Beograd na vodi razvojni projekat

13. april 2012. | broj komentara 0

Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić izjavio da je projekat te stranke Beograd na vodi najveći razvojni plan, koji je od velikog značaja i za Srbiju.

Partner: Nikolić bi pobedio na predsedničkim izborima

11. april 2012. | broj komentara 0

Ako bi drugi krug predsedničkih izbora bio održan danas, pobedio bi predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, s dva odsto glasova razlike u odnosu na predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića, rezultat je istraživanja agencije Partner konsalting.

SNS nudi novu ekonomsku politiku

10. april 2012. | broj komentara 0

Funkcionerka Srpske napredne stranke Jorgovanka Tabaković izjavila da je Srbiji potrebna temeljna i sveobuhvatna promena razvojne i ekonomske filozofije i politike i istakla da ta stranka može da je ponudi i njom ostvari velike uštede i povećava zaposlenost.

Faktor plus: Tadić i Nikolić skoro izjednačeni

9. april 2012. | broj komentara 0

U prvom krugu predsedničkih izbora za kandidata DS-a Borisa Tadića glasalo bi 35,8 odsto, a za kandidata SNS-a Tomislava Nikolića 35,7 odsto birača, pokazalo ispitivanje javnog mnjenja agencije Faktor plus.

SNS: Mediji će biti ponovo slobodni posle izbora

5. april 2012. | broj komentara 0

Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila da u Srbiji ne postoji sloboda medija i kao primer za to navela Studio B, koji je, kako je navela, u funkciji jednog čoveka, gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.

Tomislav Nikolić kandidat SNS-a za predsednika

5. april 2012. | broj komentara 0

Srpska napredna stranka odlučila da je njen kandidat za predsednika Srbije Tomislav Nikolić.

Vučić: Tadić nije skratio mandat, već podneo ostavku

4. april 2012. | broj komentara 0

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da predsednik Boris Tadić danas nije skratio mandat, već da je podneo ostavku.

Nikolić: Pobediću na predsedničkim izborima

4. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio da je uveren da će pobediti na izborima za predsednika države.

Ilić: Nikolić i Koštunica će formirati vladu

4. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić očekuje da stranke okupljene oko Srpske napredne stranke s Demokratskom strankom Srbije formiraju vladu.

Radosavljević: SNS daje nerealna obećanja

3. april 2012. | broj komentara 0

Demokratska stranka ocenila danas kao nerealno obećanje Srpske napredne stranke da će obezbediti 100 milijardi evra za investicije, kad je ukupan bruto proizvod zemalja Zapadnog Balkana 70 milijardi evra.

Vučić: Glava svih problema u zdravstvu u Nemanjinoj

3. april 2012. | broj komentara 0

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je danas da je glava svih problema u zdravstvu politička birokratija koja je odgovorna za malverzacije u javnim nabavkama i korupciju.

Dačić: Privatizacije bile pljačkaške i lopovske

3. april 2012. | broj komentara 0

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio da su privatizacije u Srbiji bile pljačkaške i lopovske i da ne želi da preuzme odgovornost za to.

Nikolić: Obračunaću se s kriminalom i korupcijom

1. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić obećao sinoć u Užicu da će se, ako naprednjaci dođu na vlast, obračunati s kriminalom i korupcijom, kako bi građani Srbije živeli bolje.

Nikolić: Vlast ne zna šta treba da radi

31. mart 2012. | broj komentara 0

Srbija je zemlja siromaštva, velikih nepravdi i zemlja u kojoj samo vlast ne zna šta treba da se čini kako bi se to stanje promenilo, rekao je danas u Novoj Varoši predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

Jočić: DSS nudi okretanje lista

30. mart 2012. | broj komentara 0

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Dragan Jočić izjavio da DSS ponudio građanima okretanje okretanje lista i da zemlja krene putem političke i vojne neutralnosti.

Krasić: Poljoprivredu uništili tajkuni i monopolisti

29. mart 2012. | broj komentara 0

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Zoran Krasić ocenio da su srpsku poljoprivredu uništili tajkuni i monopolske kompanije koje se bave agro-biznisom, uz pomoć proevropske Vlade, zbog čega Srbija uvozi hranu iako ima sve uslove da bude izvoznik.

Vučić: Radna mesta i investicije najvažniji poslovi SNS-a

29. mart 2012. | broj komentara 0

Najvažniji poslovi Srpske napredne stranke je stvaranje više radnih mesta, popravljanje privrednog ambijenta i stvaranje uslova za ulaganje, izjavio danas kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić.

SRS: Moguće smanjiti cene komunalnih usluga

28. mart 2012. | broj komentara 0

Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović ocenio da cene komunalnih usluga mogu biti niže ako se suzbiju kriminal i korupcija u javnim preduzećima u glavnom gradu.

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.