emg home

RSS

Đelić: SNS Dačiću nudi da bude premijer

16. april 2012. | 10:04

Izvor: B92

Funkcioner Demokratske stranke Božidar Đelić ocenio da naprednjaci premijersku funkciju nude predsedniku Socijalističke partije Srbije Ivici Dačiću.

Funkcionerka Srpske napredne stranke Jorgovanka Tabaković izjavila jesinoć da trenutno nije kandidatkinja te stranke za premijera Srbije. "Nije istina da sam kandidatkinja za premijera, ali jeste nagađanje koje je izazvao Aleksandar Vučić koji je nagovestio tu mogućnost, ali smo ga možda i mi loše pročitali. Ako Tomislav Nikolić kaže da će SNS biti osnov za forimiranje vlade, onda kažem možda", rekla je Jorgovanka Tabaković i dodala da je možda bolje da neko drugi bude premijer.

Đelić je ocenio da je SNS iznošenjem takvog stava ponudio premijersku funkciju Dačiću. On je dodao da DS ima više kandidata. "Prvo bi trebalo da dobijemo podršku građana. Čekaću odluku Predsedništva DS. Boris Tadić je rekao da će DS predložiti premijera i premijer će biti iz DS-a. DS je jedina stranka koja ima više kandidata za premijera", rekao je Đelić i dodao da u ovom trenutku ima prečih stvari od objavljivanja imena kandidata za premijera.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

04. jun - 10. jun 2012.

>>