emg home
RSS

Tema:   Ujedinjeni regioni Srbije

Čanak : Odakle URS-u 10 miliona evra za spotove?

24. april 2012. | broj komentara 0

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio sinoć da ima saznanja da su Ujedinjeni regioni Srbije do sada za reklamne spotove u izbornoj kampanji platili 10 miliona evra.

MRI: Tadić u prednosti, SNS vodi za Parlament

18. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić u prednosti od tri odsto nad kandidatom Srpske napredne stranke Tomislavom Nikolićem, dok parlamentarna lista SNS-a u istom procentu ima veću podršku od koalicije oko Demokratske stranke, pokazalo istraživanje

Dinkić: EU ne može da reši sve probleme Srbije

12. april 2012. | broj komentara 1

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić rekao da je Srbiji potrebno 800 meseci da postane članica Evropske unije i da zato ne može da čeka da EU reši sve probleme.

Partner: Nikolić bi pobedio na predsedničkim izborima

11. april 2012. | broj komentara 0

Ako bi drugi krug predsedničkih izbora bio održan danas, pobedio bi predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, s dva odsto glasova razlike u odnosu na predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića, rezultat je istraživanja agencije Partner konsalting.

Čanak : URS nema šta da ujedinjuje u Srbiji

11. april 2012. | broj komentara 0

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio da Ujedinjeni regioni Srbije nemaju šta da ujedinjuju jer u Srbiji ni ne postoje regioni, osim Vojvodine, koja se jedino može nazvati regionom.

Faktor plus: Tadić i Nikolić skoro izjednačeni

9. april 2012. | broj komentara 0

U prvom krugu predsedničkih izbora za kandidata DS-a Borisa Tadića glasalo bi 35,8 odsto, a za kandidata SNS-a Tomislava Nikolića 35,7 odsto birača, pokazalo ispitivanje javnog mnjenja agencije Faktor plus.

Zoran Stanković predsednički kandidat URS-a

5. april 2012. | broj komentara 0

Kandidat Ujedinjenih regiona Srbije za predsednika Srbije je Zoran Stanković, odlučilo danas Predsedništvo URS-a.

Dinkić: Srbiji su promene potrebne odmah

4. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić rekao sinoć na predizbornom skupu u Kraljevu da Srbija ne može da čeka da joj sve probleme reši Evropska unija, već da mora sama odmah da sprovodi reforme.

Verica Kalanović: Svako novo radno mesto u regionima zlata vredi

30. mart 2012. | broj komentara 0

Svi delovi Srbije moraju imati jednake šanse, a svako novo radno mesto u regionima je zlata vredno, rekla je danas u Pirotu članica Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije Verica Kalanović.

Dinkić: Vratiti podršku staračkim domaćinstvima

29. mart 2012. | broj komentara 0

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio da nova vlada mora da vrati podršku staračkim domaćnstvima.

URS uputio prigovor RRA zbog nejednakog tretmana

23. mart 2012. | broj komentara 0

Ujedinjeni regioni Srbije traže od Republičke radiodifuzne agencije da hitno upozori sve emitere da sve aktivnosti Borisa Tadića, izuzev onih koje se striktno odnose na vršenje ustavnih ovlašćenja predsednika države svrstaju u stranački predizborni blok.

URS: Direktore birati na poštenim konkursima

22. mart 2012. | broj komentara 0

Ujedinjeni regioni Srbije ocenili da je neophodno demontirati sistem partijske države kako bi direktori i ceo menadžment javnih preduzeća bili birani na poštenim, a ne na nameštenim konkursima.

LSV: Maja Gojković prednjačila u stranačkom zapošljavanju

22. mart 2012. | broj komentara 0

Kandidatkinja Lige socijaldemokrata Vojvodine za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov optužila Ujedinjene regione Srbije da u svojim redovima imaju osobe koje su prednjačile u partijskom zapošljavanju.

Dinkić za smanjenje nameta i taksi

19. mart 2012. | broj komentara 0

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić predložio sinoć na predizbornom skupu u Paraćinu ukidanje nekih nameta, poreza i taksi radi povećanja zaposlenosti.

Dinkić: Promeniti sistem naplate PDV-a

18. mart 2012. | broj komentara 0

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio danas u Staroj Pazovi da prva stvar koju novi ministar za finansije mora da uradi jeste da promeni sistem kako bi mala i srednja preduzeća plaćala porez na dodatu vrednost tek kad naplate robu.

Stanković: Potrebno formirati opštinu Bežanija

18. mart 2012. | broj komentara 0

Nosilac liste Ujedinjenih regiona Srbije za Beograd Zoran Stanković ocenio je danas da je neophodno formirati opštinu Bežanija, koja bi se kvalitetno i funkcionalno bavila problemima 50.000 stanovnika tog naselja na obodu Novog Beograda.

Dinkić za duplo veći agrarni budžet

17. mart 2012. | broj komentara 0

Lider Ujedinjenih regiona Srbije izjavio u Leskovcu da se zalaže za udvostručenje agrarnog budžeta Srbije.

Dinkić: Prestati sa stranačkim zapošljavanjima

15. mart 2012. | broj komentara 0

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić pozvao nosioce izbornih lista na parlamentarnim izborima da potpišu sporazum o profesionlizaciji upravljanja javnim preduzećima i da se obavežu da će naredna vlada da obustavi stranačko zapošljavanje.

Dinkić: Raspisati izbore odmah ili ih ne raspisivati

15. mart 2012. | broj komentara 0

Ako želimo fer i demokratsku kampanju, predsednik Srbije Boris Tadić će ili odmah podneti ostavku na tu funkciju ili predsedničke izbore neće ni raspisati dok im ne dođe vreme, izjavio lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić.

Vodeće stranke i dalje ne govore o koalicionim partnerima

14. mart 2012. | broj komentara 0

Funkcioneri vodećih pet stranka u Srbiji još se ne izjašnjavaju o mogućim koalicionim partnerima, ali su svi, osim predstavnika Demokratske stranke, ocenili da su zemlji potrebne promene.

Faktor plus: Koalicija oko SNS-a 31,2, oko DS-a 29,1 odsto

5. mart 2012. | broj komentara 0

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke i dalje uživa najveće poverenje građana i za nju bi u ovom trenutku glasalo 31,2 odsto birača, pokazalo istraživanje agencije Faktor plus.

Dinkić: Tadić da javno kaže da neće sa SNS-om

22. februar 2012. | broj komentara 0

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić pozvao je predsednika Demokratske stanke Borisa Tadića da javno kaže da posle izbora neće sklopiti koaliciju sa Srpskom naprednom strankom.

Odbornici DS-a napustili vladajuću koaliciju u Bujanovcu

10. februar 2012. | broj komentara 0

Demokratska stranka izašla iz vladajuće koalicije u Bujanovcu zbog predloga da dvadesetak ulica dobije imena po albancima, izjavio predsednik bujanovačkog odbora DS-a Boban Pavlović.

Dinkić: Nećemo u vladu po svaku cenu

31. januar 2012. | broj komentara 0

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio je da će ta koalicija na predstojećim izborim ostvariti dobar rezultat, ali da neće biti u vladi po svaku cenu.

Senić: Dinkić bi bio dobar premijer

24. januar 2012. | broj komentara 0

Funkcioner Ujedinjenih regiona Srbije Vlajko Senić ocenio da ni Ivica Dačić ni Tomislav Nikolić neće biti premijeri nakon parlamentarnih izbora i dodao da bi lider URS-a Mlađan Dinkić dobro obavljao tu funkciju.

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.