emg home
RSS

Tema:   Dragan Đilas

Jovanović: Posle izbora samo s Demokratskom strankom

23. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio da posle izbora može da pravi vladu samo s Demokratskom strankom, ali je dodao da to zavisi od izbornih rezultata.

Đilas: Mogu sa svima sem sa SNS-om

18. april 2012. | broj komentara 1

Kandidat Demokratske stranke za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas izjavio da ne može da bude u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom na gradskom nivou zbog laži koje plasiraju o njemu.

Tadić: Spoljna politika donosi konkretnu dobit

16. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat liste Izbor za bolji život Boris Tadić izjavio da je most između Zemuna i Borče primer spoljne politike Srbije koja je otvorena prema svetu i koja donosi konkretnu dobit.

Rasni neredi u beogradskom naselju Resnik

9. april 2012. | broj komentara 0

U neredima u beogradskom predgrađu Resniku sinoć lakše povređeni 13 policajaca i dva građanina, a privedeno 20 osumnjičenih za nerede, izjavio glavni policijski inspektor beogradske policije Luka Dejović.

Beograd na nabavkama uštedeo više od milijardu dinara

9. april 2012. | broj komentara 0

Uprava za javne nabavke uručila Gradu Beogradu priznanje za uspešnu reformu sistema javnih nabavki, koja je u poslednje tri godine gradskoj kasi uštedela više od milijardu dinara.

SNS: Mediji će biti ponovo slobodni posle izbora

5. april 2012. | broj komentara 0

Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila da u Srbiji ne postoji sloboda medija i kao primer za to navela Studio B, koji je, kako je navela, u funkciji jednog čoveka, gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.

Šest žrtava požara u diskoteci

1. april 2012. | broj komentara 0

Šest osoba poginulo noćas u diskoteci Kontrast u Novom Sadu. Požar izbio oko 2.20 u diskoteci sa oko 350 ljudi. Povređene četiri osobe. Uhapšeni vlasnici diskoteke, u Novom Sadu trodnevna žalost.  

Đilas: DS može s DSS-om u Beogradu

28. mart 2012. | broj komentara 0

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio da je spreman da posle izbora vlast u Beogradu formira i s Demokratskom strankom Srbije.

Premijer: Poboljšan položaj romske populacije

21. mart 2012. | broj komentara 0

Premijer Srbije Mirko Cvetković rekao je danas da je položaj romske populacije u Srbiji značajno poboljšan, ali će Vlada nastaviti da ulaže u uključivanje Roma u društvo.

Umrla Verica Barać

19. mart 2012. | broj komentara 0

Predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać umrla posle duže i teške bolesti.

Tadić: Želimo modernu, snažnu i evropsku Srbiju

18. mart 2012. | broj komentara 0

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da je siguran u pobedu na izborima njegove koalicije jer je njeno opredeljenje moderna, evropska i snažna Srbija, koja brine o svojim ljudima.

RIK proglasio listu "Izbor za bolji život-Boris Tadić"

18. mart 2012. | broj komentara 0

Republička izborna komisija večeras proglasila izbornu listu "Izbor za bolji život-Boris Tadić".

Dinkić: Prestati sa stranačkim zapošljavanjima

15. mart 2012. | broj komentara 0

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić pozvao nosioce izbornih lista na parlamentarnim izborima da potpišu sporazum o profesionlizaciji upravljanja javnim preduzećima i da se obavežu da će naredna vlada da obustavi stranačko zapošljavanje.

DS i SDPS potpisali predizborni koalicioni sporazum

9. mart 2012. | broj komentara 0

Demokratska stranka (DS) i Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) potpisale su danas sporazum o predizbornoj koaliciji na predstojećim izborima.

Đilas: DS treba da skloni ljude koji ne rade dobro

4. mart 2012. | broj komentara 2

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio da DS mora oštrije da reaguje i skloni ljude koji nisu u stanju da dobro obavljaju svoj posao.  

Tadić: Srbiji svake godine 60 miliona evra

3. mart 2012. | broj komentara 0

Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da će Srbiji od sledeće budžetske decenije EU svake godine pristizati 60 miliona evra bespovratne pomoći, što će biti konkretna korist dobijanja statusa kandidata za članstvo u Evropskoj uniji.

Đilas: Uvek ću podržavati socijalno preduzetništvo

23. februar 2012. | broj komentara 0

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio danas, prilikom posete firmi Lola preduzetništvo, u Železniku, koja zapošljava osobe sa invaliditetom, da će uvek podržavati socijalno preduzetništvo.

Đilas: U Beogradu bez privatizacije komunalnih preduzeća

21. februar 2012. | broj komentara 0

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio da u Beogradu neće biti privatizacije komunalnih preduzeća i da je potrebno da ona ostanu gradska.

Đilas: Platiću kaznu po osnovu prijave DRI

21. februar 2012. | broj komentara 0

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio da je spreman da kao odgovorno lice plati kaznu ako takvu odluku donese sud na osnovu prekršajne prijave koju je protiv njega podnela Državna revizorska institucija.

Dačić: Situacija zbog vremena i dalje teška

8. februar 2012. | broj komentara 0

Komandant Štaba za vanredne situacije i ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić rekao danas da je stanje u Srbiji zbog loših vremenskih prilika i dalje teško i da je najvažnije obezbediti funkcionisanje elektroenergetskog sistema, pomoć najugroženijim domaćinstvima i

Dačić: Nije pokazana solidarnost

6. februar 2012. | broj komentara 1

Ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić izjavio da je zbog obimnih snežnih padavina potrebna pomoć u mehanizaciji za raščišćavanje snega i pomoć u gorivu za tu mehanizaciju i da nije pokazana solidarnost.

Đilas: Najveću korist od Bus plusa će imati građani

6. februar 2012. | broj komentara 0

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio da se od novog sistema gradskog prevoza Bus plus očekuju mesečni prihodi od sedam do osam miliona evra, a 8,5 zarade ide konzorcijumu firmi koje su uvele taj sistem. 

Đilas: DS vodi u Beogradu, SNS na državnom nivou

6. februar 2012. | broj komentara 0

Istraživanje javnog mnjenja koje je naručio beogradski odbor Demokratske stranke pokazuje da bi ta partija pobedila na lokalnim izborima u glavnom gradu, ali bi Beograđani na republičkom nivou glasali za Srpsku naprednu stranku, izjavio zamenik predsednika DS-a i gradonačelnik

Počinje primena novog sistema naplate u GSP-u

1. februar 2012. | broj komentara 1

Primena novog sistema za naplatu karata u vozilima Gradskog saobraćajnog preduzeća, Bus plus, počinje danas, a kontrolori će u prvih mesec dana zbog grešaka u proveravanju karata samo upozoravati, ali ne i kažnjavati.

Odgovor Državne revizorske institucije Đilasu

17. januar 2012. | broj komentara 0

Državna revizorska institucija (DRI) saopštila je danas da će gradonačelnik Beograda, ukoliko ne prihvati preporuku u vezi sa pravilnošću obračuna plata za zaposlene u predškolskim ustanovama, nastaviti da krši Zakon o platama u državnim organima i javnim službama.

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.