emg home

RSS

Jovanović: Posle izbora samo s Demokratskom strankom

23. april 2012. | 09:29

Izvor: B92

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio da posle izbora može da pravi vladu samo s Demokratskom strankom, ali je dodao da to zavisi od izbornih rezultata.

"Posle ovih izbora nemamo s kim drugim da uđemo u vladu osim s DS-om", rekao je Jovanović za B92. Upitan da li će podržati kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića u eventualnom drugu predsedničkih izbora, Jovanović je rekao da očekuje da i sam kao kandidat LDP-a pobedi na predsedničkim izborima.

Jovanović je kritikovao Tadića da dok je bio predsednik države nije uvek bilo jasno kada govori kao predsednik Srbije, a kada kao stranački šef.

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas rekao je u istoj emisiji da DS želi da pravi vladu sa strankama s kojima je sada u vlasti, uključujući Liberalno-demokratsku partiju. Đilas je, međutim, rekao da treba sačekati rezultate izbora pa tek onda praviti vladu.

Zamenik predsednika DS-a je rekao i da ljudi u Srbiji teško žive, ali je ukazao da ekonomija nigde u svetu nije uznapredovala i da je aktuelna vlada uprkos krizi ostvarila rezultate.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

04. jun - 10. jun 2012.

>>