emg home
RSS

Tema:   Tomislav Nikolić

Nikolić stupio na dužnost predsednika države

31. maj 2012. | broj komentara 0

Tomislav Nikolić stupio na dužnost predsednika Srbije polaganjem zakletve u Skupštini Srbije. 

Održan duel predsedničkih kandidata

17. maj 2012. | broj komentara 0

Duel predsedničkih kandidata Borisa Tadića i Tomislava Nikolića održan sinoć, uz dosta optužbi i kontraoptužbi.

Tadić: Na svaki prljav udarac odgovaram osmehom

16. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić izjavio je da u večerašnjem televizijskom duelu s protivkandidatom Tomislavom Nikolićem očekuje fer debatu i borbu mišljenja, iz koje će mladi razumeti šta je demokratija i cilj političke borbe.

Nikolić: Želim pobedu da bi se saznala istina

15. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić rekao je da želi pobedu na izborima 20. maja kako bi se saznala istina o izbornoj krađi, spornim privatizacijama i aferama.

Dačić pozdravio odluku Nikolića da učestvuje u izborima

14. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić pozdravio je danas odluku lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da učestvuje u drugom krugu predsedničkih izbora i odbacio mogućnost većih nemira na dan izbora, 20. maja. "Najvažnije je da izbori prođu u miru i

Tadić: Nikolićevi potezi alibi za neuspeh

14. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić ne preza od destabilizacije i pretnji sukobima, želeći tako da dobije nešto što nije uspeo na izborima.

Nikolić: Znam da mogu da pobedim Borisa Tadića

14. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić optužio Demokratsku stranku i Borisa Tadića za izbornu krađu i poručio da se, ako ne pobedi svog protivkandidata u drugom krugu izbora, nikad neće saznati kako su izbori pokradeni.

CESID: Tadić i Nikolić u drugom krugu

6. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednik Srbije biće izabran u drugom izbornom krugu 20. maja, a građani će birati između kandidata koalicije Izbor za bolji život Borisa Tadića i kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, saopštio CESID.

Tadić: Izbori su biti ili ne biti za Srbiju

30. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić ocenio da će na izborima građani lako odlučiti kome da daju glas, pre svega na osnovu onoga što je neko uradio do sad, na osnovu dela i nedela.

SRS: Boris mora da izgubi, Toma ne sme da pobedi

23. april 2012. | broj komentara 0

Predsednica Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta poručila sa predizbornog skupa u Valjevu da Boris Tadić ne sme da pobedi, a da Tomislav Nikolić mora da izgubi na izborima 6. maja.

Nikolić: Ispitaćemo hiljadu privatizacija

19. april 2012. | broj komentara 1

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio sinoć u Kraljevu da će ispitati hiljadu privatizacija u Srbiji ako dođe na vlast.

MRI: Tadić u prednosti, SNS vodi za Parlament

18. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić u prednosti od tri odsto nad kandidatom Srpske napredne stranke Tomislavom Nikolićem, dok parlamentarna lista SNS-a u istom procentu ima veću podršku od koalicije oko Demokratske stranke, pokazalo istraživanje

Ilić: Ne rasipajte glasove, glasajte za nas

17. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić pozvao građane da na izborima ne rasipaju glasove već da glasaju za koaliciju Pokrenimo Srbiju, koja je, kako je ocenio, jedina prava alternativa sadašnjoj vlasti.

Nikolić: Političari žive dobro

14. april 2012. | broj komentara 0

Predsednički kandidat i lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio da političari za razliku od većine drugih građana Srbije žive dobro.

Partner: Nikolić bi pobedio na predsedničkim izborima

11. april 2012. | broj komentara 0

Ako bi drugi krug predsedničkih izbora bio održan danas, pobedio bi predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, s dva odsto glasova razlike u odnosu na predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića, rezultat je istraživanja agencije Partner konsalting.

Faktor plus: Tadić i Nikolić skoro izjednačeni

9. april 2012. | broj komentara 0

U prvom krugu predsedničkih izbora za kandidata DS-a Borisa Tadića glasalo bi 35,8 odsto, a za kandidata SNS-a Tomislava Nikolića 35,7 odsto birača, pokazalo ispitivanje javnog mnjenja agencije Faktor plus.

Tomislav Nikolić kandidat SNS-a za predsednika

5. april 2012. | broj komentara 0

Srpska napredna stranka odlučila da je njen kandidat za predsednika Srbije Tomislav Nikolić.

Vučić: Tadić nije skratio mandat, već podneo ostavku

4. april 2012. | broj komentara 0

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da predsednik Boris Tadić danas nije skratio mandat, već da je podneo ostavku.

Nikolić: Pobediću na predsedničkim izborima

4. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio da je uveren da će pobediti na izborima za predsednika države.

Dačić: Privatizacije bile pljačkaške i lopovske

3. april 2012. | broj komentara 0

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio da su privatizacije u Srbiji bile pljačkaške i lopovske i da ne želi da preuzme odgovornost za to.

Nikolić: Obračunaću se s kriminalom i korupcijom

1. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić obećao sinoć u Užicu da će se, ako naprednjaci dođu na vlast, obračunati s kriminalom i korupcijom, kako bi građani Srbije živeli bolje.

Nikolić: Vlast ne zna šta treba da radi

31. mart 2012. | broj komentara 0

Srbija je zemlja siromaštva, velikih nepravdi i zemlja u kojoj samo vlast ne zna šta treba da se čini kako bi se to stanje promenilo, rekao je danas u Novoj Varoši predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

SIEPA: Podsticaje dobijaju i domaća preduzeća

22. mart 2012. | broj komentara 0

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza saopštila da je neistinita izjava predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića da isključivo strane kompanije dobijaju podsticajna sredstva za investitore.

Vučić optužio DS da se služi trikovima

21. mart 2012. | broj komentara 0

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić izjavio danas da je Demokratska stranka u opštini Zvezdara predala izbornu listu Grupa građana Tomislav Nikolić da bi zbunila deo glasača SNS-a.

Tadić: Želimo modernu, snažnu i evropsku Srbiju

18. mart 2012. | broj komentara 0

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da je siguran u pobedu na izborima njegove koalicije jer je njeno opredeljenje moderna, evropska i snažna Srbija, koja brine o svojim ljudima.

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.