emg home
RSS

Tema:   Mlađan Dinkić

Dinkić: Ovo je početak naše borbe za jake regione

7. maj 2012. | broj komentara 0

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio je sinoć da će formiranje vlade prepustiti drugima i da je za taj pokret bolje da bude u opoziciji i da se iz parlamenta bori za svoj program i jake regione.

Dinkić: Status kandidata nije garancija za boljitak

18. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić rekao sinoć u Šapcu da status kandidata za članstvo u EU nije garancija za boljitak i sigurnost.

Dinkić: EU ne može da reši sve probleme Srbije

12. april 2012. | broj komentara 1

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić rekao da je Srbiji potrebno 800 meseci da postane članica Evropske unije i da zato ne može da čeka da EU reši sve probleme.

Čanak : URS nema šta da ujedinjuje u Srbiji

11. april 2012. | broj komentara 0

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio da Ujedinjeni regioni Srbije nemaju šta da ujedinjuju jer u Srbiji ni ne postoje regioni, osim Vojvodine, koja se jedino može nazvati regionom.

Dinkić: Srbiji su promene potrebne odmah

4. april 2012. | broj komentara 0

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić rekao sinoć na predizbornom skupu u Kraljevu da Srbija ne može da čeka da joj sve probleme reši Evropska unija, već da mora sama odmah da sprovodi reforme.

Dinkić: Vratiti podršku staračkim domaćinstvima

29. mart 2012. | broj komentara 0

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio da nova vlada mora da vrati podršku staračkim domaćnstvima.

URS: Direktore birati na poštenim konkursima

22. mart 2012. | broj komentara 0

Ujedinjeni regioni Srbije ocenili da je neophodno demontirati sistem partijske države kako bi direktori i ceo menadžment javnih preduzeća bili birani na poštenim, a ne na nameštenim konkursima.

Dinkić za smanjenje nameta i taksi

19. mart 2012. | broj komentara 0

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić predložio sinoć na predizbornom skupu u Paraćinu ukidanje nekih nameta, poreza i taksi radi povećanja zaposlenosti.

Dinkić: Promeniti sistem naplate PDV-a

18. mart 2012. | broj komentara 0

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio danas u Staroj Pazovi da prva stvar koju novi ministar za finansije mora da uradi jeste da promeni sistem kako bi mala i srednja preduzeća plaćala porez na dodatu vrednost tek kad naplate robu.

Dinkić za duplo veći agrarni budžet

17. mart 2012. | broj komentara 0

Lider Ujedinjenih regiona Srbije izjavio u Leskovcu da se zalaže za udvostručenje agrarnog budžeta Srbije.

Dinkić: Prestati sa stranačkim zapošljavanjima

15. mart 2012. | broj komentara 0

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić pozvao nosioce izbornih lista na parlamentarnim izborima da potpišu sporazum o profesionlizaciji upravljanja javnim preduzećima i da se obavežu da će naredna vlada da obustavi stranačko zapošljavanje.

Dinkić: Raspisati izbore odmah ili ih ne raspisivati

15. mart 2012. | broj komentara 0

Ako želimo fer i demokratsku kampanju, predsednik Srbije Boris Tadić će ili odmah podneti ostavku na tu funkciju ili predsedničke izbore neće ni raspisati dok im ne dođe vreme, izjavio lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić.

Vodeće stranke i dalje ne govore o koalicionim partnerima

14. mart 2012. | broj komentara 0

Funkcioneri vodećih pet stranka u Srbiji još se ne izjašnjavaju o mogućim koalicionim partnerima, ali su svi, osim predstavnika Demokratske stranke, ocenili da su zemlji potrebne promene.

Dinkić kandidat URS za premijera

11. mart 2012. | broj komentara 0

Kandidat Ujedinjenih regiona Srbije (URS) za premijera na predstojećim parlametarnim izborima biće lider URS Mlađan Dinkić, saopšteno je danas.

Nikolić: Ne želim ni ja saradnju sa strankama na vlasti

22. februar 2012. | broj komentara 0

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić pozvao predstavnike stranaka na vlasti da se ne utrkuju u izjavama kako ne žele da sarađuju s njim jer ni SNS ne želi takvu saradnju.

Dinkić: Tadić da javno kaže da neće sa SNS-om

22. februar 2012. | broj komentara 0

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić pozvao je predsednika Demokratske stanke Borisa Tadića da javno kaže da posle izbora neće sklopiti koaliciju sa Srpskom naprednom strankom.

Od 15. marta probna proizvodnja delova za FIAT

7. februar 2012. | broj komentara 0

Vicepremijerka Verica Klanović najavila da će 15. marta početi probna proizvodnja delova za novi model FIAT-a u svih sedam fabrika komponenti u Kragujevcu.

Počinje primena novog sistema naplate u GSP-u

1. februar 2012. | broj komentara 1

Primena novog sistema za naplatu karata u vozilima Gradskog saobraćajnog preduzeća, Bus plus, počinje danas, a kontrolori će u prvih mesec dana zbog grešaka u proveravanju karata samo upozoravati, ali ne i kažnjavati.

Dinkić: Nećemo u vladu po svaku cenu

31. januar 2012. | broj komentara 0

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio je da će ta koalicija na predstojećim izborim ostvariti dobar rezultat, ali da neće biti u vladi po svaku cenu.

Senić: Dinkić bi bio dobar premijer

24. januar 2012. | broj komentara 0

Funkcioner Ujedinjenih regiona Srbije Vlajko Senić ocenio da ni Ivica Dačić ni Tomislav Nikolić neće biti premijeri nakon parlamentarnih izbora i dodao da bi lider URS-a Mlađan Dinkić dobro obavljao tu funkciju.

URS i Unija poslodavaca za smanjenje muzičkog dinara

18. januar 2012. | broj komentara 0

Ujedinjeni regioni Srbije i Unija poslodavaca predložili da naknada autorima i muzičarima, takozvani muzički dinar, bude smanjena na trećinu sadašnjeg iznosa i potpuno ukidanje tog nameta za zanatlije i proizvođače i uvoznike računara i multifunkcionalnih uređaja.

Đilas i Dinkić saglasni oko formiranja novih opština

5. decembar 2011. | broj komentara 0

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić saglaili se danas da u glavnom gradu treba formirati još opština ali i da treba voditi računa da u tom procesu ne dođe do neumerenog povećanja broja zaposlenih u administraciji.

Petrović: Vlada je stabilna

24. novembar 2011. | broj komentara 0

Ministar za poljoprivredu i potpredsednik Demokratske stranke Dušan Petrović rekao danas da je Vlada stabilna i da će izbori biti na proleće, kada to zakon i Ustav propisuju.

Problem je što u Srbiji nemamo premijera

23. novembar 2011. | broj komentara 0

Premijeru zameram samo jednu stvar - to što nije bio premijer. Najveći problem poslednje vlade je što nije imala premijera, kaže u intervjuu za novi broj NIN-a Mlađan Dinkić, lider URS.

Dinkić: Posle izbora treba menjati politiku i sistem

13. novembar 2011. | broj komentara 0

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio da posle narednih izbora neće biti dovoljno samo da se promeni vlada, već da je potrebno da se promene politika i sistem.

Analize

Dodeljene nagrade EMG AWARDS

U znaku društvene odgovornosti

04. decembar 2008 u 11:12

Ekonomist Media Group je u sredu uveče, na gala-večeri EMG AWARDS, dodelila jednu tradicionalnu i četiri novoustanovljene godišnje nagrade. Bankar godine Draginja Đurić, preduzeće godine Telekom Srbija, reformama najviše doprineo Mlađan Dinkić. Nagrada za korporativnu društvenu odgovornost Soko Štarku; specijalna nagrada za medijsku kuću B92.

Ovogodišnji dobitnici

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.