emg home
RSS
Preduzeće

Preduzeće, Broj 90, 15. novembar 2010.

Karijere

Vesna Lapčić

Vesna Lapčić, novinarka Ekonom:east Media Grupe dobila je nagradu Centralnoevropskog foruma za razvoj (CEDEF) i Privredne komore Srbije za najbolji prilog o CEFTA sporazumu u kategoriji štampanih medija. Konkurs je raspisan povodom predsedavanja Srbije zajedničkim CEFTA komitetom.

Ivan Vujačić

Eurobank EFG je za nezavisnog člana Upravnog odbora postavila Ivana Vujačića, docenta Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Odluka o Vujačićevom imenovanju doneta je na Generalnoj skupštini EFG Eurobank, na osnovu saglasnosti Narodne banke Srbije, saopštila je EFG Eurobank. Kao Fulbrajtov stipendista, Vujačić je pohađao kurseve na Univerzitetu u Mičigenu, u En Arboru, SAD, a usavršavao se i učestvovanjem na brojnim ekonomskim seminarima ili kao gostujući predavač na univerzitetima u Kaliforniji, Berkliju, Kolumbiji, u Virdžiniji, Harvardu i mnogim drugim.

Daglas Laferti

Novi generalni direktor kompanije British American Tobacco za Srbiju i Crnu Goru od 1. novembra je Daglas Laferti, koji je na toj poziciji zamenio Kristijana Kornerupa. Laferti je bio finansijski direktor BAT-a za jugoistočnu Evropu. Karijeru u BAT-u je počeo u centrali u Londonu 2001. i od tada bio i finansijski direktor za Grčku, Maltu, Kipar i Izrael.


Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unestite tekst komentara: