emg home
RSS

Tema:   Vladimir Putin

Putin pobednik predsedničkih izbora u Rusiji

5. mart 2012. | broj komentara 0

Premijer Rusije Vladimir Putin pobedio na jučerašnjim predsednickcim izborima u prvom krugu, saopštio danas šef Centralne izborne komisije Vladimir Čurov.

Komisija: Putin vodi sa 62 odsto

4. mart 2012. | broj komentara 0

Prema prvim podacima Centralne izborne komisije, na izborima za predsednika Rusije, sa obrađenih skoro 16 odsto glasova, premijer Vladimir Putin osvojio je gotovo 62 odsto glasova.

Pripreman atentat na Putina

27. februar 2012. | broj komentara 0

Portparol ruskog premijera potvrdio informaciju da je sprečen atentat na Vladimira Putina. Ruski Prvi kanal jutros je javio da su ruske i ukrajinske specijalne službe sprečile atentat na Putina.

Putin: Dosadašnje ekonomske reforme bez rezultata

30. januar 2012. | broj komentara 0

Ruski premijer Vladimir Putin ocenio je da reforme predsednika Dmitrija Medvedeva u njegovom predizbornom programu posvećenom ekonomiji za poboljšanje poslovne klime, nisu dovele do značajnih pomaka.

Rusko tužilaštvo: 3.000 kršenja izbornih propisa

18. januar 2012. | broj komentara 0

Tužilaštvo Rusije ustanovilo da je bilo 3.000 slučajeva kršenja propisa tokom parlamentarnih izbora 4. decembra, uključujući falsifikovanje izbornih spiskova, ilegalno finansiranje kampanje i sukobe interesa, navodi se u danas objavljenom izveštaju.

Fitch snizio prognozu rejtinga Rusije na “stabilnu"

16. januar 2012. | broj komentara 0

Rejting-agencija Fitch revidirala naniže prognozu dugoročnog rejtinga Rusije na "stabilnu" zbog neizvesnosti oko odgovora premijera Vladimira Putina na proteste protiv njegove vladavine u toj zemlji.

Putin traži veb kamere na svim biračkim mestima

15. decembar 2011. | broj komentara 0

Ruski premijer Vladimir Putin naredio je danas da se, radi izbegavanja izbornih nepravilnosti, na sva biračka mesta u zemlji postave veb kamere za nadzor koje će raditi 24 sata dnevno tokom predsedničkih izbora na kojima je kandidat.

Komersant: Molbe za rusko državljanstvo uperene protiv Beograda

28. novembar 2011. | broj komentara 0

Molbe na desetina hiljada kosovskih Srba za dobijanje državljanstva Rusije imaju za cilj dokazivanje da je vlast u Beogradu nesposobna da zaštiti "braću" i da zbog toga ne zaslužuje da vodi zemlju, piše Komersant.

Putin predsednički kandidat Jedinstvene Rusije

27. novembar 2011. | broj komentara 0

Premijer Vladimir Putin kandidat je vladajuće Jedinstvene Rusije na predsedničkim izborima, zakazanim za 4. mart, odlučeno danas na Kongresu te partije u Moskvi.

Pančić: U Vojvodini na delu multikulturalizam nacionalista

9. novembar 2011. | broj komentara 0

Novinar Teofil Pančić izjavio da je u Vojvodini, umesto stvarnog multikulturalizma, na delu multikulturalizam nacionalista, zbog čega su vrednosti pokrajine dovedene u pitanje.

Sporazum o formiranju zone slobodne trgovine

19. oktobar 2011. | broj komentara 0

Ruski premijer Vladimir Putin rekao da su Rusija, Ukrajina i šest bivših sovjetskih republika iz Zajednice nezavisnih država postigle sporazum o formiranju zone slobodne trgovine.

Medvedev predložio Putina za predsednika

24. septembar 2011. | broj komentara 0

Ruski predsednik Dmitrij Medvedev predložio je danas na kongresu vladajuće partije Jedinstvene Rusije premijera Vladimira Putina za kandidata na predsedničkim izborima u martu 2012. godine.

Putin otvorio gasovod za azijsko-pacifički region

8. septembar 2011. | broj komentara 0

Ruski premijer Vladimir Putin je danas otvorio gasovod Sahlin-Habarovsk-Vladivostok kao prvi korak velikog plana za izvoz gasa u zemlje azijsko-pacifičkog regiona, javile su ruske novinske agnecije.

Akcionari Južnog toka 16. septembra potpisuju sporazum

6. septembar 2011. | broj komentara 0

Osnovni akcionari izgradnje transkontinentalnog gasovoda Južni tok potpisaće 16. septembra u Sočiju sporazum, izjavio je danas šef ruskog Gasproma Aleksej Miler.

Putin pokrenuo gasovod Severni tok

6. septembar 2011. | broj komentara 0

Rusija je danas ubacila prve količine gasa u gasovod Severni tok koji treba da direktno snabdeva zapadnu Evropu i koji prolazi Baltičkim morem.

Putin: Sutra puštanje tehničkog gasa kroz Severni tok

5. septembar 2011. | broj komentara 0

Ruski premijer Vladimir Putin najavio je da će Rusija od sutra početi da ubacuje tehnički gas u gasovod Severni tok koji prolazi ispod Baltika i preko kog od novembra treba da počne snabdevanje zemalja Evropske unije.

Medvedev: Putin i ja se nećemo suočiti na izborima

20. jun 2011. | broj komentara 0

Predsednik Rusije Dmitrij Medvedev izjavio da se on i premijer Vladimir Putin neće suočiti kao protivkandidati na predsedničkim izborima sledećeg marta jer bi njihovo rivalstvo naudilo zemlji.

Ministar: Investitori iznose kapital iz Rusije

19. jun 2011. | broj komentara 0

Ministar Rusije za finansije Aleksej Kudrin izjavio da se zbog zabrinutosti investitora devet meseci uoči predsedničkih izbora sve više kapitala iznosi iz Rusije.

Putin: Bez radikalnih promena na čelu Rusije posle izbora

20. april 2011. | broj komentara 0

Ruski premijer Vladimir Putin izjavio je danas pred Parlamentom da na čelu ruske države ne bi trebalo da dođe do radikalnih promena nakon parlamentarnih izbora u decembru 2011. i predsedničkih u martu naredne godine.

Objavljene imovinske karte Putina i Medvedeva

11. april 2011. | broj komentara 0

Premijer Rusije Vladimir Putin je prošle godine zaradio 5,042 milona rubalja (oko 180.300 dolara), navodi se u danas objavljenim podacima o prihodima, imovini i imovinskim obavezama članova vlade Rusije za 2009. i 2010.

Miletić: Nije bilo konretne ponude za rusko oružje

29. mart 2011. | broj komentara 0

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Miloje Miletić, izjavio je danas da prilikom nedavne posete ruske delegacije nije bilo konkretne ponude da Srbija uzme tri milijarde dolara robnog kredita za nabavku novog naoružanja i vojne opreme iz te zemlje.

Konuzin: Nije bilo reči o 10 milijardi dolara

29. mart 2011. | broj komentara 1

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Konuzin rekao je da tokom posete ruskog premijera Vladimira Putina Srbiji nije pominjan ekonomski paket vredan 10 milijardi dolara.

Protest UNS-a i NUNS-a zbog slučaja na RTV-u

25. mart 2011. | broj komentara 1

Udruženja novinara protestovala danas zbog otkaza i suspenzija na Radio-televiziji Vojvodine.

Ambasadori Srbije i Rusije: Putinova poseta uspešna

25. mart 2011. | broj komentara 0

Ambasadori Rusije u Srbiji i Srbije u Rusiji ocenili da je poseta ruskog premijera Vladimira Putina Beogradu bila uspešna.

Otkaz na RTV zbog greške u izveštaju o poseti Putina (VIDEO)

24. mart 2011. | broj komentara 2

Generalni direktor Radiotelevizije Vojvodine (RTV) Blažo Popović saopštio je danas da je jedan radnik otpušten, a da ih je nekoliko suspendovano zbog greške tokom izveštavanja o poseti ruskog premijera Vladimira Putina.

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.