emg home
RSS

Tema:   Bodo Hombah

Jestrović: Šarić VAC-u prodao Štampu za 25 miliona evra

16. februar 2011. | broj komentara 0

Optuženi Nebojša Jestrović, koji se tereti da je oprao više od 20 miliona evra koji je grupa Darka Šarića uzela švercom kokaina, izjavio je danas da je Šarić za 25 miliona evra nemačkoj kompaniji VAC prodao preduzeće Štampa sistem posle pregovora sa prvim čovekom

Subotić: Nisam poslovao s braćom Šarić

19. decembar 2010. | broj komentara 0

Stanko Subotić, optužen u Srbiji za šverc cigareta, izjavio da ga je sin Miroslava Miškovića upoznao s braćom Šarić, ali da nije poslovao s njima, niti da je znao čime se bave.

Hombah: WAZ spreman da se povuče iz cele jugoistočne Evrope

2. avgust 2010. | broj komentara 0

Nemačka medijska grupa WAZ, koja je najavila da će se povući iz Srbije, spremna je da se povuče iz celog regiona jugoistočne Evrope, izjavio je direktor kompanije Bodo Hombah za nemački Handelšblat.

Dinkić: WAZ nije bio dobar investior

24. jun 2010. | broj komentara 0

“WAZ nije bio dobar investitor, poslovao je netransparentno i sklapao aranžmane sa privrednicima o čijem kredibilitetu je morao da vodi računa”, izjavio je danas ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić.

WAZ potvrdio preuzimanje dela Novosti i povlačenje iz Srbije

22. jun 2010. | broj komentara 0

Portparol WAZ-a Paul Binder potvrdio je danas da je Medijska grupacija WAZ u potpunosti preuzela društvo "Ardos Holding GmbH" iz Salcburga koje je je vlasnik 24,9 odsto akcija u "Večernjim novostima", kao i da će se posle uređivanja vlasničkih odnosa u

Završena rasprava o izmenama Zakona o visokom obrazovanju

22. jun 2010. | broj komentara 0

Skupština Srbije završila je danas raspravu o amandmanima na predložene izmene Zakona o visokom obrazovanju, a u nastavku rada poslanici će razmotriti amandmane na Predlog zakona o sudskim veštacima.

Hombah: Glavni krivac za povlačenje srpski poslovni partner

19. jun 2010. | broj komentara 0

Direktor VAC-a (WAZ) Bodo Hombah izjavio je da se ta medijska grupacija povlači iz Srbije zbog neuspešnog pokušaja kupovine udela u Novostima i ucena, a ne zbog finansijskih problema, kao i da glavnu krivicu za povlačenje snosi njegov poslovni partner iz Srbije.

WAZ-u se već javili prvi zainteresovani kupci

16. jun 2010. | broj komentara 0

Nemačkoj medijskoj grupi WAZ, koja je objavila da se povlači iz poslova u Srbiji, već su se javili prvi interesenti koji bi želeli da preuzmu učešća ove kompanije u medijima u Beogradu i Novom Sadu.

VAC se povlači iz Srbije

15. jun 2010. | broj komentara 0

Medijska grupa VAC odlučila je da okonča angažman u Srbiji i da se postupno povuče iz zemlje, saopštila je danas ta kompanija.

Analize

Sudbina Vlade Srbije

Na ministre razbrojs'

Broj 561

17. februar 2011.